![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 |
@Vader - w sumie dziwie Ci się, ustawienie 3 teamów ( gram w 3 ligach fantasy ) zajmuje mi mniej niż minutę... nie uwierze, że AŻ tyle dziennie nie umiesz wygospodarować pozdr,
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() |
| |
| | #82 |
Reputacja: 713 | Tabela i wyniki week 4 ![]() Drużyny Baqu Baqu Squad & Lupus Red Sox & NYY Piecia to najwięksi wygrani tej kolejki, każda z nich miała silnego przeciwnika z czołówki tabeli i mu podołała ! Szczególne brawa należą się dla managera NYY Piecia, którego team zdetronizował obecnego lidera Heroes of Beau. W dole tabeli Sythev Houston wręcz rozniósł obecną czerwoną latarnię ligi, drużynę Escabar LA Angels i zapewnę nawiąże ciekawą walkę w piątej kolejce z Baqu Baqu Squad. Po obecnej kolejce na pierwsze miejsce powinni powrócić Heroes of Beau, którzy mają najsłabszego przeciwnika z czołowej stawki, ale cóż... mlb jest pełna niespodzianek
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() |
| |
| | #83 |
| Dołączył: 04.05.2009 Skąd: Polska
Reputacja: 59 |
Sythev Houston nawiązał bardzo ciekawą walke z Baqu Baqu Squad
__________________ info/typy podałem ale [+dzięki] nie otrzymałem! |
| |
| | #84 | |
Reputacja: 713 | Cytat:
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() | |
| |
| | #85 |
Reputacja: 713 | Tabela i wyniki week 5 ![]() "męczarnie" drużyn z czołówki ze słabszymi przeciwnikami to w byłym tygodniu chyba największe niespodzianki... Lupus wygrał "jedynie" dwoma punktami, natomiast Beau "potknął się" o Vadera... jedynie Piecia twardo utrzymuje dobrą formą i kolejny raz zdecydowanie wygrał. w tej kolejce na pewno ciekawe spotkanie Baqu Baqu Squad vs Lupus Red Sox oraz Heroes of Beau z aspirującą do czołówki drużyną Bzyku's Killers.
| |
| | #86 |
coraz ciekawiej się zaczyna
| |
| | #87 |
Reputacja: 713 | Tabela i wyniki week 7 ![]() Piecia pokonany ! Torii Hunter & Michael Cuddyer dali mi w tym tygodniu razem 20 RBI ! bardzo dobrze zaprezentował się również Justin Morneau oraz Matt Holliday. Rany po wistępnie Brett Cecil u pitcherów musiał łatać mój lider Tim Lincecum, bardzo dobrze go wspomagał Scott Richmond oraz Zach Duke. Do druzyny dolączyli Dave Bush i Ricky Romero, którzy powinni dodac troszkę wygranych tygodniowych. teraz czas na spokojne pokonanie Vader Yankees i marsz w górę tabeli !
| |
| | #88 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Miałeś chrapkę na łatwe pokonanie a tutaj Vader Yankees 8-4 ![]() No bać się panowie. Komisarz miał chyba dobry humor bo bez moich nalegań zdjął mi bana To teraz walczę aby nie być ostatni
__________________ | |
| |
| | #89 |
walcz walcz Vader
| |
| | #90 |
| Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Fenway Park, Boston
Reputacja: 1 |
Vader zacznij ZMIENIAC SKŁAD, w obu ligach...
|
| |
| | #91 |
czemu ten temat tak wygasł ?
| |
| | #92 | ||
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
Tabela jest ok. Escabar jest na końcu. Ja nie jestem ostatni więc pasuje. MLB to jednak nie NHL... jakoś mnie tak mało kręci.
__________________ | ||
| |
| | #93 | |
Reputacja: 59 | Cytat:
Sythev Houston Vader// Nie wyczułeś aluzji...
__________________ info/typy podałem ale [+dzięki] nie otrzymałem! Ostatnio edytowane przez Vader ; 03-07-2009 o 08:37 | |
| |
| | #94 |
Beau dobry meczyk, 2 Grand slamy, 3 Complete Games, 13 errorow : D
|
| |
| | #95 |
PLAY OFF tuż tuż
| |
| | #96 |
I to z 1szego miejsca |
| |
| | #97 |
Coż moge powiedzieć |
| |
| | #98 |
Reputacja: 713 | czas na małe podsumowanie sezonu: ![]() oczywiscie najwieksze gratulacje ida do zdobywcy trzech medali czyli dla Lupusa, Beau i Dona, przez caly sezon utrzymywali swietną formę i w sezonie zasadniczym uzyskali dokladnie takie same miejsca jak w play offach ! brawo Panowie ! Z mojej strony mogę napisać, że nie było źle ( 5 miejsce ) ale i moglo być lepiej gdybym sie bardziej zmobilizował, cóż, na tym też polega ta zabawa, takze pierwszy sezon w tej lidze, awans z wyższej części tabeli do play offów i powalczyłem, cel przedsezonowy zrealizowany. managerzy Piecia & Vader znowu nie zakwalifikowali sie do PO, beda mieli całą zimę na przemyślenia i zmianę taktyki w przyszłym sezonie !
| |
| | #99 |
Reputacja: 864 |
Nie no ja zrobię "kończ waść, wstydu oszczędź" Ale gratulacje dla wytrwałych Powiedziałbym dzięki za grę... no ale ja nie grałem właściwie a mam 9 miejsce
__________________ |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Fantasy Baseball Yahoo 2010! | Baqu | MLB | 42 | 07-10-2010 22:05 |
| Fantasy Yahoo NHL 2009/10 | Vader | NHL | 242 | 12-04-2010 08:08 |
| Fantasy Yahoo NBA 2009/10 | easy | NBA | 86 | 07-04-2010 08:55 |
| Fantasy Yahoo F1 2010 | kukla | Formuła 1 | 14 | 16-03-2010 13:54 |
| Fantasy Baseball Yahoo 2008! | Grzesio | MLB | 156 | 30-09-2008 22:45 |