![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Forum VIP Dołączył: 01.03.2006
Reputacja: 150 | MLB w internecie (TV) W tym temacie znajdziecie przydatne linki do stron na których można oglądać spotkania MLB. Aby było to przejrzyste wszystko będzie w jednym poście. Gdy ktoś poda link moderator działu edytuje ten pierwszy post i doda Wasz link oraz dopisze w nawiasie nick kto go podał a Wasz post usunie. Ten temat ułatwi szukanie. - Baqu CDN - dominikańska stacja pokazująca przeważnie mecze NY Mets, oraz Boston Red Sox. Jest zaletą jest to, że do jej oglądania nie jest potrzebne zbyt szybkię łącze --> mms://win81il.audiovideoweb.com/il81winlive2024 Program tej stacji --> http://www.elcaribecdn.com/images/CD...ramacionTV.pdf ESPN - stream amerykańskiej stacji ESPN, dla osób już z lepszym łączem --> mms://218.67.245.5/ESPN Program te stacji --> http://sports.espn.go.com/espntv/esp...rk?networkID=1 Cytat:
Jeśli macie linki do stron które mogą się przydać wklejajcie je tutaj lub wysyłajcie na PW do moderatora działu. Post ten będzie edytowany a linki dodawane. W nawiasie pojawi się nick osoby która podała link. Ostatnio edytowane przez Baqu ; 06-02-2010 o 17:20 | |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 12.03.2006 Skąd: żeś się wziął?
Reputacja: 70 |
no to ja wam wrzuce tez taki programik do ogladania tv przez neta ale nie wiem czy jest mozliwosc ogladania MLB....nawet watpie ale nic nie szkodzi poszukac, tam jest kilkaset programow wiec nie bylem w stanie wszystkich sprawdzic. Ja mam neostrade 256kb/s (320kb/s) i chodzi nawet dosc dobrze wiec jesli macie jeszcze szybszy to bedzie chodzic jeszcze lepiej... oto ten program: TvPlayer (po otworzeniu nalezy kliknac na "download now") a tu taka stronka tez z programami, podobno ze pokazuja tam ligi europejskie...Hiszpanska, Angielska, Wloska itd ale nie ogladalem wiec nie wiem!!! Jedynie ogladalem tam kiedys mecz tenisa wiec bydz moze pokazuja na niektorych programach rozne turnieje. Sami sprawdzcie: KLIK |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 13.11.2006
|
Witam. A orientuje się ktoś, czy jakaś stacja nadaje mecze MLB z Hotbirda lub z Astry? pozdrawiam |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 12.03.2006 Skąd: żeś się wziął?
Reputacja: 70 |
z tego co wiem to "n" ma teraz ten kanal co pokazuje te amerykanskie sporty m. in. MLB. Nazywa sie chyba NASN a na astrze tez moze cos bedzie... |
| |
| | #5 |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 | proszę o napisanie do mnie priva jeżeli ktoś mial kiedyś wykupione MLB TV lub oglądał je kiedyś mam pare pytań http://mlb.mlb.com/mlb/subscriptions...pring_fl_teams
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() |
| |
| | #6 | |
| Dołączył: 05.05.2007 Skąd: 3miasto
| Cytat:
Ja mam wykupione MLB.TV PREMIUM. Jak dla mnie to rewelacja. Wszystkie mecze na żywo, można 6 naraz oglądać, bo ekran się dzieli na okna. Jakość prawie telewizyjna. Posiadam łącze 1,5 MB i wi-fi 1Mb. Brakuje tylko czasu żeby oglądać. Na dodatek można oglądać archiwalne mecze, skróty z nich i różne cuda przygotowywane przez MLB.TV. Podejrzewam że w bazie mają kilkanaście tysięcy meczy do których jest swobodny dostęp. Dla maniaka MLB to spełnienie marzeń i w sumie nie jest drogo dla kogoś kto obstawia i wygrywa ;> Uważam że warto !! | |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 08.08.2006
Reputacja: 2 |
Na jakim kanale w Polsce można oglądać baseball? Na NASN transmitują ale tego kanału chyba nie ma w ofercie cyfry+ którą posiadam, mam ESPN Classic ale to chyba nie jest to samo co zwykły ESPN i tam nie transmitują MLB |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Fenway Park, Boston
Reputacja: 1 |
NASN jest na Nce tylko. Program sopcast i mozesz ogladac przez net. |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Włodawa
|
Dziś znalazłem taki program http://www.sharetv.110mb.com/ jest na nim MLB TV jeszcze nie oglądałem meczu bo same wywiady ale sprawdze w nocy i dam znać
|
| |
| | #10 |
| Dołączył: 21.05.2006
|
Takze polecam: http://myp2p.eu/competition.php?comp...pline=baseball wystarczy tylko sciagnac i zainstalowac darmowy soft TVAnts i polaczyc sie z linkiem ze strony. Ewentualnie samemu w programie skorzystac z wyszukiwarki kanalow i cieszyc sie MLB TV. Gdyby wystapily problemy w wyswietlaniu obrazu nalezy w opcjach (dla okna z wyswietlanym juz obrazem) przyspieszanie wideo/zaawansowane/przyspieszanie wideo wylaczyc "uzyj funkcji renderowania miksowania wideo". Ostatnio edytowane przez fessnic ; 12-05-2008 o 13:17 |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 13.02.2008 Skąd: Warszawa
|
Taka sama stronka tyle że po Polsku: http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale Ze strony głównej jest też link do rozpiski dla piłki nożnej i parę innych bajerów. Jeżeli chcecie oglądać MLB to TYLKO przez TVAnts. Czasem pojawiają się zapowiedzi MLB na Sopcast, ale zwyczajnie nie działają (nie mniej Sopcast jest świetny do nożnej). |
| |
| | #12 |
| Moderator Dołączył: 31.03.2008
Reputacja: 1389 |
Ja tylko dodam że jeśli ktoś nie lubi oglądać MLB czy innych Amerykańskich Sportów na kompie. Jedyną platformą w Polsce z MLB i "AS" to "n". Średnio na tydzień pokazują około piętnaście meczy z Major League Baseball.
__________________ Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: |
| |
| | #13 | |
| Dołączył: 17.07.2007
| Cytat:
Życie z MLB jest piękne | |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 27.06.2008
|
Witam, jestem nowy dotychczas udzielalem sie na innych forach typu warez(polecam) na pierwszy rzut oka jest tu nawet fajnie Pozdrawiam |
| |
| | #15 | |
| Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Polska
| Cytat:
Jest nawet możliwość oglądania w hd | |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 23.11.2008
Reputacja: 240 |
Czy kupując MLB.tv można oglądać transmisje na dwóch kompach? tzn czy można kupić z kolegą na pół i oglądać, nie ma np na 1 IP czy kompa ?
__________________ ... |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 02.09.2010
|
Z tego co się orientuje trzeba oglądać przez jedno IP, ale wszystko da się ominąć. Dla chcącego nic trudnego...
|
| |
| | #18 |
| Dołączył: 17.10.2010 Skąd: Nebrahoma
Reputacja: 20 |
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jakieś źródło z którego można ściągnąć jakieś mecze MLB (niekoniecznie najświeższe) z torrentów? (uprzedzę pytanie, popularne wyszukiwarki typu Pirate Bay prawie niczego nie oferują)
__________________ Kupon z rana jak śmietana |
| |
| | #19 |
| Moderator Dołączył: 22.06.2006 Skąd: Comerica Park
Reputacja: 722 |
Forum RojaDirecta pamiętam tam mieli mecze , ale nie wiem czy ciągle aktualne linki http://www.hoftorrents.com wszystkie najważniejsze linki z postów zostały przeniesione do odpowiedniego działu temat zamykam pozdr, Baqu Ostatnio edytowane przez Baqu ; 30-06-2011 o 17:16 |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Mecz w Internecie | Marcin-Odra | Linki Bukmacherskie | 34 | 19-01-2011 22:14 |
| Hokej w internecie (TV) | Vader | Hokej | 0 | 13-08-2008 02:45 |
| zuzel w internecie | ematys | Pozostałe Firmy | 5 | 05-05-2008 18:37 |
| Niepełnoletni na internecie | Jabol | Dział dla Początkujących | 12 | 21-01-2008 18:57 |