![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #521 |
| Dołączył: 23.02.2008
Reputacja: 48 |
Tak samo jak w poprzednim sezonie zasadniczym i w tym również "dzierżę czerwoną latarnię"...ale jak to większość użytkowników podkreśla faza PLAY-OFF rządzi się swoimi prawami i nawet awans do niej z ostatniej pozycji daje szansę na zwycięstwo Pozdrawiam |
| |
| | #522 |
| Dołączył: 12.12.2008 Skąd: Nuevo Mestalla
Reputacja: 97 |
hehe ostatni raz mi sie udalo trafic under4 SF- Phillies po ladnym kursie a reszta to totalna klapa zabawa jest najwazniejsza i juz gotuje sie do kloejnej edycji Rankingu i na 100% bede w pierwszej trojce (chyba ze od konca) haha podziekowania dla organizatora i tych co wytrwali do zobaczyska za rok ktory miejmy nadzieje przyniesie nie mniejsze emocje nam jak i fanom MajorLeagueBaseball na calym swiecie
__________________ I swing big, with everything I've got. I hit big or I miss big. I like to live as big as I can. Babe Ruth |
| |
| | #523 |
| Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 11 |
No cóż ... plejoffy pokazały mi, że nawet najstarsi górale by nie przewidzieli, a co dopiero "ja".... bo to na chłopski rozum za dużo ... Cieszę się, że udało mi się po raz pierwszy wziąć udział w zabawie na tym forum i przynajmniej w sezonie zasadniczym wypaść na + (drugie miejsce i mizernie na plus). Zabawa zabawą, ale sam przez dwa lata patrząc na ranking starałem się wyłuskać dobre typy do grania w realu. I mając to na uwadze, że zaglądają tam różni użytkownicy starałem się podawać typy, które potem najczęściej sam grałem. MLB trzeba się uczyć jak chińskiego - trudno cokolwiek zrozumieć i przewidzieć, dlatego każdy trafny typ daje masę satysfakcji - przynajmniej mnie osobiście. Czekamy do wiosny ... na nowy sezon i spróbujemy się pobawić w to, kto dziś walnie pałą więcej razy ... Chwała San Francisco Giants za World Series Champions! Tego się nie spodziewałem a szkoda bo byłbym bogatszy... ech... !!!! Skleroza. Dzięki Baqu za wyliczanki, żmudne staty i cierpliwość do tego tematu. Ostatnio edytowane przez dekapol ; 05-11-2010 o 00:14 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ranking MLB 2010 cz.1 | Baqu | MLB | 999 | 31-07-2010 15:34 |
| Ranking MLB 2009 cz.2 | Baqu | MLB | 1359 | 25-08-2009 00:03 |
| Ranking MLB 2009 cz.1 | Beau | MLB | 1009 | 01-06-2009 00:50 |
| Ranking MLB [cz. 2] | Grzesio | MLB | 546 | 01-07-2008 01:15 |
| Ranking MLB [cz. 1] | Grzesio | MLB | 655 | 01-06-2008 23:18 |