![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.09.2005
| Propozycja
Tak patrze na ten dzial i nie moge sie polapac gdzie tu sa jakies typy ja bym zrobil cos takiego oczywiscie nie jestem modem ale podpowiedziec moge .Moja prpozycja wyglada tak Regulamin Konkurs Linki do recznej ---------- I chcialbym aby tu widbialo cos takiego ---Liga Szwedzka ---Liga Polska ---Liga Hiszpanska ---Liga Niemiecka ---Liga Mistrzów ---i inne ligi ---------------- Dla mnie wtedy wszytko by bylo czytelne i ja bym to zrobil w kazdym dziale o tematyce dyscyplin sportowych bo tam jednym slowem jest SYF!!!!!!!!Pozdro |
| |
| | #2 | |
| Forum VIP Dołączył: 03.05.2005 Skąd: Piekary Śl.
Reputacja: 199 | kuri mi wydaje sie ze jest dobrze. Narazie nie ma sensy robic dzialow poszczegolnych lig poniewaz pilki reczej w bukach jest bardzo malo. Niech zostanie narazie tak jak jest a w przyszlosci moze i zrobie dzialy poswiecone konkretnym ligom. Cytat:
| |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 04.05.2005 Skąd: Piekary Śląskie
|
mi sie wydaje ze to wprowadziloby jeszcze wiekszy mentlik ;] tak jak jest teraz jest dobrze ;] zgadzam sie z domelem ze nie ma to sensu bo malo jest meczy w bukach ;/ niestety ;/
|
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| propozycja | bartek83 | Administracja | 4 | 31-08-2005 22:54 |
| propozycja............ | SIRespect | Administracja | 1 | 01-08-2005 15:20 |
| ...Propozycja... | Pyth0n | Administracja | 6 | 03-06-2005 11:48 |