Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie > Piłka Ręczna

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-11-2005, 17:18   #1

Propozycja

Tak patrze na ten dzial i nie moge sie polapac gdzie tu sa jakies typy ja bym zrobil cos takiego
oczywiscie nie jestem modem ale podpowiedziec moge .Moja prpozycja wyglada tak

Regulamin
Konkurs
Linki do recznej
----------
I chcialbym aby tu widbialo cos takiego

---Liga Szwedzka
---Liga Polska
---Liga Hiszpanska
---Liga Niemiecka
---Liga Mistrzów
---i inne ligi
----------------
Dla mnie wtedy wszytko by bylo czytelne i ja bym to zrobil w kazdym dziale o tematyce dyscyplin sportowych bo tam jednym slowem jest SYF!!!!!!!!Pozdro Pomysl jak dla mnie jest bardzo dobry zeby sie forum rozwijalo musi byc bardzo czytelne
kuri jest offline  
stare 07-11-2005, 18:12   #2
Forum VIP

Reputacja: 199
kuri mi wydaje sie ze jest dobrze. Narazie nie ma sensy robic dzialow poszczegolnych lig poniewaz pilki reczej w bukach jest bardzo malo. Niech zostanie narazie tak jak jest a w przyszlosci moze i zrobie dzialy poswiecone konkretnym ligom.

Cytat:
Napisał kuri

Tak patrze na ten dzial i nie moge sie polapac gdzie tu sa jakies typy
chyba zartujesz bardziej czytelnie nie idzie tego zrobic. Jesli ktos bedzie zainteresowany typem napewno go znajdzie.
domeL jest offline  
stare 07-11-2005, 22:04   #3

mi sie wydaje ze to wprowadziloby jeszcze wiekszy mentlik ;] tak jak jest teraz jest dobrze ;] zgadzam sie z domelem ze nie ma to sensu bo malo jest meczy w bukach ;/ niestety ;/
niedzwiedzmj jest offline  
Forum Bukmacherskie > Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie > Piłka Ręczna > Propozycja

Zamknięty Temat