![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 16.05.2010 Skąd: Polska Zachodnia
Reputacja: 277 | Newcastle United v Aston Villa typ: Newcastle United @ 2.10 Będę nieoryginalny ,ale zagram sobie tutaj jedynkę. Zacznę o informacji najważniejszej ,czyli sprowadzenia za 12-milionów byłego już napastnika SC Freiburg-P. Cissé niewątpliwie to był jeden z hitowych zakupów Styczniowego okienka transferowego. Jednak gracz ten nie jest przewidziany jeszcze do podstawowej ''11'' przynajmniej według telegraph z której korzystam. United po dwóch porażkach z rzędu doskoczyli znów do czołówki dzięki wyjazdowej wygranej nad Blackburn Rovers (2-0) a warto dodać że w następnym spotkaniu podejmą Koguty i to na wyjeździe więc tam o jakieś punkty będzie trudniej i to razy dwa. Nieobecni będą S. Taylor (14/0) oraz napastnicy S. Marveaux (6/0) i Sammy Ameobi (10/0) obaj zresztą nieskuteczni ale wychodzą w końcówkach więc za bardzo nie mają czego strzelić. ''The Villas'' sprowadzili podstawowego obrońce z Shamrock Rovers oraz wypożyczyli Robbie Keane zaś w drugą stronę powędrował Australijczyk S. Lowry (Millwall). Robbie zresztą już wygrał im mecz z Wilkami (2-3 i dwie jego bramki). Potem była już porażka z Arsenalem w FA CUP gdzie z (2-0) w drugiej połowie zrobiło się (3-2) i nieco szczęśliwie udało się zdobyć punkt u siebie w meczu z Rangersami (2-2). Do składu wracają już Agbonlahor i Collins oboje pewnie usiądą na ławce, a wyłączeni są z gry pomocnicy M. Albrighton (18/2) i C. Herd (8/0). Od roku 2008 do ostatniego meczu we Wrześniu poprzedniego roku górą bywali zawsze gospodarze, ''Sroki'' pewnie chciałby powtórzyć ostatnie (6-0) ale zobaczymy co z tego będzie. Ostatnio edytowane przez Windover ; 05-02-2012 o 17:08 |
| |
| | #22 | |
| Dołączył: 17.08.2009 Skąd: Radom
Reputacja: 35 | Cytat:
Szacun za wiedzę dla @Kyla i oby więcej takich info! GL
__________________ Osobowość socjopatyczna z objawami schizofrenii | |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 21.11.2011 Skąd: Kraków
Reputacja: 7 |
Proszę Was, nie mówcie że to był fix. Drużyna która robi co może by zostać w Premier League, wydaje grube miliony w okienku transferowym, zatrudnia lepszego trenera a ma się podłożyć w dodatku przed własną publicznością? No way... Co do Cisse, troche go można zrozumieć - miał pare razy już złamaną nogę więc tak ot reakcja.
|
| |
| | #24 | |
| Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Jelcz-Laskowice
Reputacja: 290 | Cytat:
| |
| |
| | #25 | |
| Znawca Dołączył: 01.01.2011
Reputacja: 350 |
Meczu nie oglądałem, ale z tego co wiem QPR miało przewagę do czerwonej kartki. Istnieje jeszce coś takiego jak czynnik ludzki. Cisse miał już złamaną nogę i można powiedzieć, że to mu przekreśliło karierę. Gościu się wściekł, bo dostał kosę, lekko dotknął rywala po twarzy, żeby ten na niego w ogóle spojrzał i za to dostał czerwo ( Cytat:
| |
| |
| | #26 |
Reputacja: 290 |
Ok, zeby skonczyc moze dyskusje ktora brnie w klotnie to ja powiem tylko tyle, ze dla mnie ten mecz mozemy nazwac nawet "najczystsza kropla" |
| |
| | #27 | |
| Znawca Dołączył: 26.08.2008
Reputacja: 370 |
Jeszcze kilka miesięcy temu każdy nazwałby Wilki w tym samym składzie ekipą groźną dla każdego, przeciwko której stawia się - z kimkolwiek gra - bardzo niewygodnie. Potencjał kadrowy Wolves jest większy, niż wskazuje na to liczba punktów, wystarczy spojrzeć na to, że dla mnie absolutna czołówka napastników Premier League, może jeden z dziesięciu, może z piętnastu, Kevin Doyle, grzeje ławę i jest często dopiero drugim napastnikiem do wejścia.. Dla mnie mówienie o "fixie" jest śmieszne. Cytat:
Newcastle - AV Darren Bent strzeli 3,00 Tobet Co tu dużo mówić. Najlepszy wysunięty napastnik w Anglii spośród tych, którzy raczej są typowymi łowcami goli i nie mogą grać na innej pozycji, pewniak do gry w pierwszej jedenastce na Euro wraca do gry, a także do formy. Bramka z Arsenalem, bramka także w poprzedni spotkaniu z QPR. Niby takie serie z reguły długo się nie utrzymują, ale Bent to koleś, który potrafi trafiać bardzo regularnie. Dziś szansa dla AV, bo środkowe formacje w Newcastle są mocno osłabione. W pomocy brak Tiote i Cabaye, w defensywie bez najlepszego chyba obrońcy gospodarzy, Stevena Taylora. AV ostatnio gra całkiem nieźle, mecze nie wyglądają już beznadziejnie, powoli sytuacja się stabilizuje. Bent jest groźny przez całe 90 minut i gdy jest w formie, wystarczy mu niewiele, by trafić. Dziś AV powinna powalczyć, a Darren może spokojnie powiększyć swoje konto bramkowe. Ostatnio edytowane przez vrazzo ; 05-02-2012 o 13:41 | |
| |
| | #28 | |
http://anglia.goal.pl/?dzial=strzelcy&poddzial=prem Tu masz czolowke napastnikow a Doyle ma 3 gole w tym roku | |
| |
| | #29 |
| Znawca Dołączył: 26.08.2008
Reputacja: 370 |
Nie mówię o bramkach, zresztą jak on siedzi na ławce, to ciężko je strzelać. Chodzi mi o grę. O to, jak jest niebezpieczny. Po prostu przeżywa słabszy okres. Moim zdaniem potrzebuje zmiany otoczenia. Żeby już nie spamować, to tu odniosę się do dołu. Może po prostu nie czujesz tego co ja, jak widzisz Doyle w formie. Dla mnie to koleś, co gdy jest w dobrej dyspozycji z każdego złego i niecelnego podania potrafi zrobić zamieszanie, a każdą, nawet przypadkową i trudną sytuację, wykorzystać. I zawsze, jak obrońca przez moment nie będzie skoncentrowany, sprawić, że tego pożałuje. Ostatnio edytowane przez vrazzo ; 05-02-2012 o 13:51 |
| |
| | #30 |
Reputacja: 290 |
Doyle jest sredniakiem na EPL Ich problem jest taki, ze sa bardzo zalezni od siebie. Jesli nie idzie to po calosci i caly team siada doslownie na ziemi. A jesli lapia wiatr w zagle i czuja krew, to momentalnie wszyscy maja swietny dzien. Tak jak wczzoraj, gdzie to zespol zdobyl 3 pkty, a nie indywidualne bramki czy akcje. Sila Wolves to zespolowosc a nie indywidualizm. Co do "fixu" to ja juz wyrazilem sie jasno - mecz byl czysty jak lza i po prostu wygrala ekipa lepsza tego popoludnia |
| |
| | #31 | |
| Dołączył: 16.05.2010 Skąd: Polska Zachodnia
Reputacja: 277 | Cytat:
Dobra ta dyskusja robi się powoli nudna, żadnego fixu tan nie było i niczego się nie doszukujcie. Kylu88 brawo trafił typ ale też bez przesady bo inne mu nie siadły z tego co tam wczoraj przegladałem. Za wysokie progi na jakieś ustawianie wyniku. Po kartce Cisse - mógł dostać żółtą bo był sprowokowany - a faul wydawał się celowy zareagował jak zareagował (chyba większość z nas by się mocno oburzyła) Wolves siadło na rywala a dopóki był mecz 11 na 11 pewnie by zostali wypunktowani. W końcówce Taarabt dwie fajne akcje i parę zwodów ale na bramki to było za mało. Podsumowując gdyby nie kartka Francuza Ci co grali na QPR biegli by dziś po kasę. Przy okazji fajna akcja na (1-0) trochę szczęśliwie ale efektownie to wyglądało. Ostatnio edytowane przez Windover ; 05-02-2012 o 14:05 | |
| |
| | #32 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 | Newcastle - Aston V Newcastle United 26 Krul 02 Coloccini 03 Santon 05 Simpson 06 Williamson 14 Perch 16 R Taylor 08 Guthrie 18 Gutierrez 19 Ba 20 Best Substitutes Elliot Ferguson Ben Arfa Gosling Obertan Cisse Sh Ameobi Aston Villa 01 Given 02 Hutton 03 Warnock 05 Dunne 21 Clark 24 Cuellar 07 Ireland 10 N'Zogbia 19 Petrov 09 Bent 20 Keane Substitutes Guzan Lichaj Baker Bannan Gardner Heskey Weimann w Kocu wrócił Ba , na ławce jest inny nabytek Cisse. Ale o ile atak wygląda solidnie , to druga linia dalej osłabiona. Nie ma Tiote , nie ma Cabaye. Zastanawiałem się co tu pograć ale ciężko coś wybrać. Widziałem skrót ostatniego meczu z Blackburn , i Sroki cudem wywiozły tam 3 pkt. Świetnie bronił Krul ( bodajże karnego też wyjął) i Blackburn sunęło akcję , za akcję. 1x2 trudne do typowania , tu sie można spodziewać że AV zagra na swoim stałym równym solidnym poziomie , a po srokach można się spodziewać w sumei wszystkiego. Ostatnie 3 mecze to tak jak pisałem - nie zasłużona wygrana z Blackburn , porażka w FA Cup z Brighton i klęska na Craven Cottage 5:2. Jedynie może jakiś BTS ale odpuszczam.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #33 |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
Czołowka napastnikow to nie zawsze bramki. Przykład z tamtego sezonu krol strzelców na równi Bułgar i pewien Argentyńczyk. Tyle że Bułgar grał podczas nieobecności Roo i nie miał wolnych i karnych na wyłączność. A to dużo daje. Patrzcie taki van Persie całą gra pod niego wszystkie wolne i karne więc jak tu ma nie mieć dużo bramek. Zgodze się że Doyle jest wysoko w rankingu napastnikow w Anglii niestety klub podobnie jak z Bułgarem nie potrafi wykorzystać jego potencjału
__________________ "(...) City może się rozwijać, ale jeśli kochasz United, to wiesz, że to coś więcej niż tylko sukces." |
| |
| | #34 | |
| |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ukraina (Premier League) - 2011/2012 | Grzecho | Pozostałe Ligi Europejskie | 13 | 10-05-2012 14:56 |
| 23 Kolejka Premier League 31.01-01.02.2012 | Konrad140 | Premier League i Puchary | 67 | 01-02-2012 20:28 |
| 22 Kolejka Premier League 21-22.01.2012 | Kanonier0392 | Premier League i Puchary | 27 | 21-01-2012 15:15 |
| 21 Kolejka Premier League 14-16.01.2012 | Konrad140 | Premier League i Puchary | 31 | 16-01-2012 20:31 |
| 20 Kolejka Premier League 02-04.01.2012 | Kanonier0392 | Premier League i Puchary | 71 | 04-01-2012 20:56 |