![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #981 | |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 | Stuart Pearce obejmie posadę selekcjonera reprezentacji Anglii w meczu z Holandią 29. lutego. Cytat:
| |
| | |
| | #982 |
| Support Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Expekt.com
Reputacja: 25 |
Kto zostanie następcą Fabio Capello, który nieoczekiwanie rezygnuje z prowadzenia reprezentacji Anglii? Zdaniem fachowców i analityków Expekt, największe szanse ma Harry Redknapp. Kurs w Expekt na to, ze to ona właśnie zostanie managerem Anglików to 1.30. Propozycję użytkownika Doberman analitycy Expekt wycenili na 11.00. Mecz 29 lutego pomiędzy Anglią i Holandią poprowadzi dotychczasowy asystent Fabio Capello - Stuart Pearce. Kurs na to, że posadę utrzyma na stałe to 6.50. Objęcie posady przez trenera realu Madryt - Jose Mourinho wyceniane jest na 9.00. Kto Waszym zdaniem obejmie posadę managera Anglii po Fabio Capello? Kto ma największe szansę? Zapraszam do dyskusji. |
| | |
| | #983 |
| Dołączył: 29.01.2012 Skąd: włocławek
Reputacja: 9 |
Wszyscy chcą Redknappa, dziennikarze, piłkarze i kibice!(w sondzie internetowej - 40%), wygląda na to że zostanie selekcjonerem. Naprawdę niesamowity facet, podczas rozprawy przed sądem (zeznania podatkowe) powiedział - że nie mógł z premedytacją fałszować zeznań finansowych, gdyż jest... półanalfabetą. "Mam ogromne problemy z pisaniem. Właściwie to nie umiem tego robić. Lepsi ode mnie są dwulatkowie" - przyznał ku zaskoczeniu zebranych na sali sądowej. "Nie umiem korzystać z komputera i faksu. Nigdy nie wysłałem też maila ani nawet sms-a. W sprawach finansowych wyręcza mnie mój księgowy, który wypisuje za mnie wszystkie czeki i opłaca moje rachunki. On prowadzi całe moje życie" - dodał z rozbrajającą szczerością Harry Redknapp.
|
| | |
| | #984 |
| Dołączył: 21.11.2011 Skąd: Tarnów
Reputacja: 43 |
Redknapp nie obejmie tej posady przed EURO. Przynajmniej tak mi się wydaje. Nie wypuści z rąk Tottenhamu który jeszcze na papierze idzie nawet na mistrza... Mourinho to już wgl śmiech na sali. Na bank nie poprowadzi żadnej reprezentacji bo wypowiadał się że prowadzenie reprezentacji nie jest dla niego, dlaczego nie pamiętam do końca, ale chodziło chyba o sprowadzanie zawodników. Tzn, że nie będzie mógł ściągnąć kogo będzie chciał. Ciężko powiedzieć kto zostanie trenerem i granie na to jest dziwne, a już postawienie na Redknappa po takim kursie to po prostu żałosne.
__________________ "Nie wystarczy sama wiedza trzeba ja jeszcze umieć zastosować" Jeśli pomogłem daj dzięki. |
| | |
| | #985 |
| Dołączył: 20.11.2011
Reputacja: 6 |
Gdyby ktoś poinformowany mógłby wytłumaczyć która nazwa jest bardziej porawna- Premiership czy Premier League? I czy ma znaczenie w zależności od kontekstu kiedy, którą nazwę używamy?
|
| | |
| | #986 | |
| Dołączył: 05.07.2011 Skąd: Wybrzeże
Reputacja: 10 | Cytat:
| |
| | |
| | #987 |
| Dołączył: 01.08.2011 Skąd: POLAND
Reputacja: 14 |
Słabiutka ta wasza Premier League ostatnio się zrobiła. W Europie największe angielskie firmy dostają baty. Mit mówiący, że w PL gra się najostrzej już dawno prysł jak bańka mydlana. Obecnie pod względem ostrości zagrań przodują ligi brazylijskie i włoskie. Liga Mistrzów nie kłamie, piłkarze Tottenhamu, Arsenalu czy MU zostali zdominowani fizycznie podczas starć z Barceloną, Milanem i Realem często padając jak panienki w bezpośrednich starciach, nie mogąc przez długie minuty skonstruować akcji ofensywnej. Ogólnie to sposób gry angielskich drużyn wygląda karykaturalnie w porównaniu z tym co grają Real, Barca czy nawet Milan. Wiem, że wśród miłośników angielskiej piłki jest pewna grupa frustratów, którzy sami sobie przeczą głosząc, że dany zawodnik z południa Europy nie poradziłby sobie grając na Wyspach. A przecież wszyscy wiemy, iż o sile Premiership decydują właśnie południowcy Teraz mógłbym napisać, na wzór pewnej grupy fanów Premiership, że oba Machestery miałyby ogromny problem grając w Liga BBVA z zajęciem miejsco premiowanego grą w Champions League. Jednak po to właśnie wymyślono europejskie puchary aby nie powstawały tak debilne dyskusje. Czas w krótym w półfinale LM grały 3 angielskie zespoły już minął. Premier League już od kilku lat nie jest najsilniejszą, Ponadto Wasza liga z roku na rok jest coraz słabsza. Jedyna nadzieja w kasie szejków i Abramowiczu... Ehh gdyby w Primera Division było tyle kasy co w Anglii. PS: Z góry przepraszam za błędy składniowe w zdaniach, jeżeli takie wystąpiły - pisałem to w pośpiechu. I nie miałem na celu nikogo obrazić ani wywoływać awantur. Po prostu stwierdzam fakty. Ostatnio edytowane przez REAlista0 ; 17-02-2012 o 16:07 |
| | |
| | #988 |
| Support Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Expekt.com
Reputacja: 25 | W Expekt można stawiać na to, która drużyna spadnie z najwyższej klasy rozgrywkowej. Najmniej szans analitycy dają zespołowi Wigan. Do końca rozgrywek mamy jeszcze 13 kolejek. Jakie są Wasze przemyślenia na te zdarzenia? Czy 1.60 na Wilki to dobra lokata? Dotychczasowy manager Mick McCarthy został zwolniony. Do tej pory Wolves nie zatrudniło nowego szkoleniowiec (drużynę prowadzi dotychczasowy manager MaCarthy`ego). Na pewno nie będzie to przymierzany Alan Curbishley. Władze nie doszli z nim do porozumienia w sprawie wizji rozwoju drużyny. |
| | |
| | #989 |
Reputacja: 320 |
dziwi mnie ten kurs na Wigan, kompletna szydera z tej ekipy. Ekipy, która ma odpowiedni potencjał aby się dobijać w okolice 10 miejsca. Jeśli się utrzymają to z czasem to przyjdzie. Blackburn 1.72 to jedyna rozsądna opcja. Same problemy u nich, do tego już w najbliższej kolejce układ tabeli może się zmienić. Wiele zależy od meczu na DW, gdzie do Wigan przyjeżdża Villa. Goście będą faworytem, ale... Wilki jak Wilki, Cracovia ligi angielskiej... |
| | |
| | #990 | |
Reputacja: 320 | Chris Samba w Anży Machaczkała Cytat:
| |
| | |
| | #991 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 | Zienit Sankt Petersburg wypożyczył do końca sezonu Andrieja Arszawina z Arsenalu. 30-letni Andriej Arszawin jest wychowankiem Zienitu, z którego w 2009 roku przeszedł do Arsenalu. Ma na swoim koncie 16 trafień w 67 spotkaniach reprezentacji Rosji. W tym sezonie strzelił 1 gola w 19 meczach Premier League. Niespodziewany transfer... Skoro Wenger pozbywa się takiego gracza z lawki.. |
| | |
| | #992 |
| Dołączył: 14.03.2011
Reputacja: 9 | IVONA Webreader. Wciśnij Enter by rozpocząć odtwarzanieThierry Henry: idziemy na wojnę W niedzielne popołudnie Arsenal Londyn zagra na Emirates Stadium z Tottenhamem Hotspur. - Musimy zdobyć trzy punkty - przyznaje napastnik Kanonierów Thierry Henry. Spotkanie to będzie hitem 26. kolejki Premier League, bowiem czwarta drużyna podejmie trzecią. Koguty mają jednak aż dziesięć punktów przewagi nad rywalem zza miedzy. - W poprzednich latach przystępowaliśmy do meczu przeciwko nim, będąc wyżej w tabeli. Teraz jest inaczej, jednak to derby. Bardzo potrzebujemy trzech punktów - stwierdził Thierry Henry. - Zwycięstwo może wyzwolić pozytywną energię w piłkarzach i kibicach. Zobaczymy, czy tak się stanie. Liga zaczyna być bardzo trudna, ale zajęcie czwartego miejsca jest w naszym zasięgu - zaznaczył Francuz. REKLAMA Były gracz między innymi Juventusu Turyn w kilku słowach scharakteryzował najbliższego przeciwnika. - W tym sezonie Tottenham prezentuje się bardzo dobrze. Grają dużo lepiej niż w przeszłości. Nie zapominajmy, że idziemy na wojnę. Chcemy pokazać, że to my panujemy w Londynie - zakończył piłkarz. |
| | |
| | #993 | |
Reputacja: 320 | Mahamadou Diarra w Fulham Cytat:
| |
| | |
| | #994 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 |
Anielskie media podają, że Andre Villas-Boas został zdymisjonwany z funkcji szkoleniowca londyńskiego klubu! Nowym trenerem The Blues został mianowany były piłkarz Chelsea, Włoch Roberto Di Matteo. eurosport.pl Roman nie wytrzymał ...
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota Ostatnio edytowane przez Konrad140 ; 04-03-2012 o 15:22 |
| | |
| | #995 |
| Dołączył: 26.12.2009 Skąd: Poznań
Reputacja: 64 |
Nie dziwi mnie to,nic dwa razy sie nie zdarza,nie rozumiem do tej pory jak ten trener mógł być porównywany do Mourinho ,to dla mnie odpoczątku było smiechem na sali.Jego wyniki to potwierdziły mieć taki skład i tak słabo go prowadzic
__________________ Jeśli boisz się przegrać, nie graj |
| | |
| | #996 |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
Bez przesady,że Boas był słaby... chciał zrobić skład po swojemu nie widział w nim Lamparda między innymi, zagrożona była pozycja Essiena... więc co mały bojkot i Boas out. Chciałbym zobaczyć jak każdy z krytyków sprawdziłby się w podobnej roli... Roman tylko pokazuje jakim jest debilem i dla niego nie liczy się dobro klubu tylko jego chore wizje.
__________________ "(...) City może się rozwijać, ale jeśli kochasz United, to wiesz, że to coś więcej niż tylko sukces." |
| | |
| | #997 | |
| Dołączył: 26.04.2008
Reputacja: 54 | http://transfery.info/51268,nieoficj...ski-w-arsenalu Cytat:
Jeżeli to się potwierdzi to widzę fantastyczny atak Arsenalu w przyszłym sezonie Podolski - Van Persie, jeśli Holender pozostanie u Kanonierów heh
__________________ stskarol - oszust, odradzam wszelkich pojedynków z tym panem :) | |
| | |
| | #998 |
| Dołączył: 12.04.2011
|
Jeden transfer i już mają mieć mistrza? Nie ma mowy. Jeśli nie przebudują tej drużyny to nie ma szans na jakieś większe sukcesy. Sam Van Persie nic nie ugra.
|
| | |
| | #999 | |
| Dołączył: 29.06.2010
Reputacja: 209 | Cytat:
| |
| | |
| | #1000 | |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 | Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Skróty spotkań piłki nożnej | W0jtek | Linki Bukmacherskie | 2 | 05-05-2012 14:19 |
| Dyskusje nt. szkockiej piłki nożnej | Belfast Boy | Szkocja, Walia i Irlandia | 10 | 24-04-2012 16:14 |
| Goalunited - Menadżer piłki nożnej | Kris6891 | Gry | 2 | 31-05-2011 13:08 |
| Dyskusje nt. niemieckiej piłki nożnej | Ted | Sport | 13 | 08-08-2008 20:23 |