![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 | |
| Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Jelcz-Laskowice
Reputacja: 290 | Cytat:
Po drugie ja sie nigdzie o Sturridgu nie wypowiedzialem "Ogladałem wiele spotkań w jego wykonaniu kiedy grał dla The Reds..." noooo, kiedy gral w The Reds kolego AVB nie nadaje sie to Chelsea bo jest za cienki w dupie. I to nie jest glupota, to sa fakty | |
| |
| | #62 |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 |
Bez przesady że Boas jest słaby, nawet Mou w pierwszym sezonie w Hiszpanii nie wywalczył nic a Boas dopiero poznaje Anglie i tak dobrze mu idzie jak na jego wiek, staż i prowadzenie tak wielkiego klubu jak Chelsea
__________________ "(...) City może się rozwijać, ale jeśli kochasz United, to wiesz, że to coś więcej niż tylko sukces." |
| |
| | #63 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
bobo, to nie jest klub który może czekać na sukcesy. Romek i kibice dostają już białej gorączki. Kolejny sezon w dupę, bo mistrza nie będzie, CC nie będzie, FA? Zobaczymy. o LM nie wspominam, kryzys Barcy minie i to ona weźmie puchar. Do rzeczy - od Boasa od razu wymagano żeby zrobił transfery, a z The Blues drugie Porto pod względem efektywności i wyników. My jako osoby trzecie możemy mówić: czego oni na Boga oczekują, lecz u nich wygląda to inaczej, o wiele inaczej. Romek przesadził ze swoją wizją i teraz ma. Andre za dużo gada za mało robi. Jeden Mata sezonu nie wygra, a to są ostatnie 2-3 lata kiedy mają "mega" ekipę pod względem piłkarzy, a raczej nazwisk. Bo młodzieży, to chyba u nich nie widać...? |
| |
| | #64 | |
A w Anglii Jose robil robote z miejsca. Brak mi tego czlowieka w EPL, to jest tak barwna postac, budzaca takie emocje i pomimo ze mnie wyprowadzal z rownowagi (bo kibicowalem United) to szanowalem go i podziwialem... | |
| |
| | #65 | |
| |
| |
| | #66 | |
| Dołączył: 05.07.2011 Skąd: Wybrzeże
Reputacja: 10 | Cytat:
A AVB trafił na MC który piłkarzy ma takich jakich chce. Do tego MU i Totten. Wiem, wiem, Wy byście usunęli SAF od razu z MU i Skorże z Legii a teraz nikt bez nich nie wyobraża sobie drużyn. | |
| |
| | #67 | |
| Dołączył: 05.07.2011 Skąd: Wybrzeże
Reputacja: 10 | Cytat:
Co do Twojej dalszej wypowiedzi to brak słów. W Chelsea kreować grę ma Mata a nie Raul. On jest odpowiedzialny bardziej za grę z tyłu podobnie jak Parker w Tottenhamie. To tak jakbyś porównał Makelele i Zidane, zupełnie inne role a niby ta sama pozycja. | |
| |
| | #68 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Meireles i gra z tyłu, to kolejny "kwiatek" od Andre dla rywali. Gra, bo musi - a jak gra z tyłu każdy widzi. Nie wie chłopak co ma robić, to jest ofensywny pomocnik. Pokazywał to w Porto, na Anfield i z początku w Chelsea. a trener tychże kwiatków daje od cholery, ale to nie nasz problem. LM otwarta dla przyszłościowego Tottenhamu. |
| |
| | #69 |
Reputacja: 368 |
Romek mógł użyć mózgu kiedy miał Jose bo gdyby tam nadal był to Chelsea byłaby najlepszą ekipa. Widać że nie uczy się na błędach bo zrobił to samo z Carlo. Boas mądrze buduje skład i nie oczekujcie od nikogo cudow prawdę mówiąc gdyby Roman był w United to już dawno by nie było Szkota ale to mi się podoba w United właściciele zarządzają finansami a nie drużyna i nikt nikomu się nie wcina. Chciałbym żeby City nie wygrało nic, ciekaw jestem wtedy reakcji Szejka. Ale wracając do Chelsea chyba nie wierzycie że Boas wyleci skoro Chelsea zapłaciła za niego 15mln Przyszłościowy tottenham skończy tak samo jak rok temu walczący o wszystko Arsenal
__________________ "(...) City może się rozwijać, ale jeśli kochasz United, to wiesz, że to coś więcej niż tylko sukces." Ostatnio edytowane przez bo86bo ; 06-02-2012 o 18:24 |
| |
| | #70 |
| Dołączył: 21.11.2011 Skąd: Kraków
Reputacja: 7 |
Przyszłościowy Tottenham, radze spojrzeć na ich terminarz Kylu88 - za parę lat się zdziwisz, jak Romeu będzie najlepszym DM na świecie |
| |
| | #71 | |
Nawet co do Tottenhamu, bo ekipa jest naprawde ciekawa tylko brak kogos z "grubym portfelem" jak to jest w City, United czy Chelsea. | |
| |
| | #72 |
| Dołączył: 28.11.2011
|
Szczerze mówiąc szanuję Boasa i lubię, bo widać że facet próbouje coś zmienić w tym klubie, zależy mu i każdy mecz przeżywa jakby to był finał CL - problem jednak że Chelsea przez większość tego sezonu gra po prostu słabo. Już w listopadzie pojawiały się głosy że praca AVB to nic pewnego, wtedy jednak udało mu się wygrać kluczowe mecze i to w niezłym stylu - z Newcastle 3:0, z Valencią 2:1 i dosyć szczęśliwie z Manchesterem City. Ale od tamtego momentu to jest dosłownie tragedia, Chelsea remisuje mecz za meczem, jeśli już wygrywa to jedną bramką i to dość szczęśliwie - tak jak to było np w meczu z Sunderlandem czy Wolves. Nie wspominam już o porazce z fatalną Aston Villą u siebie. Czemu kazdy pisze, że trzeba dać mu czas, że to jest sezon przejściowy? Jakoś Hiddink czy Mourinho ich nie potrzebowali. Szczególnie ten pierwszy, bo gdy przejmował drużynę to nie mógł nikogo kupić, w klubie był syf a Chelsea grała jednak wybornie. Da się? Da sie. I nie zrozumcie mnie źle - nie jest za zwalnianiem AVB teraz. Ale jeśli nic sie nie zmieni to trzeba będzie sie poważnie zastanowić nad trenerem latem. Jeśli chodzi o transfery to plus dla Boasa za kupno Maty i Romeu. Ale i tak za kluczowego gracza uważam Ramiresa. Facet jest niesamowity i tyle. Szkoda tylko że za kadencji Portugalczyka Drogba i Malouda grają taką padake. Czym to jest spowodowane? Jeszcze dwa lata temu byli filarami drużyny, dziś nieobecność Drogby jest uważana za wzmocnienie, a Malouda nie wie co robi na boisku. Jeszcze słowko nt meczu z MU - tak sobie myślę, co z tego że Chelsea potrafiła strzelić 3 gole, jeśli nie umiała utrzymać tego prowadzenia? A po pierwszej połowie nie była wcale zespołem lepszym. Nie ma tu co wychwalać Boasa za ten remis. Bramki w dużej mierze zawdzięcza indywidualnym umiejętnościom graczy. Zresztą jemu powinno zależeć na strzeleniu czwartej bramki i nie obronie wątłego prowadzenia 3-2 (ta nieszczęsna zmiana Romeu za Sturrigde'a...). Za kadencji Hiddinka, Mourinho czy nawet Ancelottiego coś takiego byłoby nie pomyślenia. |
| |
| | #73 | |
Reputacja: 368 | Cytat:
Wracając do grubego portfela w United, owszem klub bardzo bogaty ale nie wydaje milionów co okienko, więc porównanie ich do City jest niedorzeczne.
__________________ "(...) City może się rozwijać, ale jeśli kochasz United, to wiesz, że to coś więcej niż tylko sukces." | |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Hit 15 kolejki: Chelsea - Manchester City 12.12.2011 (Stamford Bridge) | Konrad140 | Premier League i Puchary | 57 | 15-12-2011 10:14 |
| Hit 10 Kolejki: Chelsea - Arsenal 29.10.2011 (Stamford Bridge) | Kanonier0392 | Premier League i Puchary | 8 | 28-10-2011 18:29 |
| Hit 5 Kolejki: Manchester United - Chelsea 18.09.2011 (Old Trafford) | Konrad140 | Premier League i Puchary | 21 | 20-09-2011 19:11 |
| Hit 36 Kolejki: Manchester United - Chelsea Londyn 08.05.2011 (Old Trafford) | Kuba86 | Premier League i Puchary | 18 | 08-05-2011 20:56 |
| Zaległy mecz PL: Chelsea Londyn - Manchester United (Stamford Bridge, 01.03.2011) | Kuba86 | Premier League i Puchary | 19 | 01-03-2011 20:24 |