![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 | 1 Kolejka Ekstraklasy 29.07 - 01.08.2011 (Inauguracja) ![]() Rozgrywki najlepszej piłkarskiej ligi świata czas zacząć ![]() Zachęcam do dyskusji Uwaga: Piątkowy mecz rozegrany zostanie w Warszawie, Polonia jako gospodarz. ŁKS - Lech w piątek, Ruch - GKS w sobotę
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota Ostatnio edytowane przez Kanonier0392 ; 26-07-2011 o 17:45 Powód: logo |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 18.10.2010
Reputacja: 20 |
Legia - Zagłębie 2 Jak Jasiu dobrze wkomponuje Sernasa a Legia dalej będzie grała piach ( już 5 sezon ) to ma szansę na wygranie . Wspomnę tylko że na Bramce Legii dalej stoi ręcznik środek obrony kulawy , taktyka dalej na dzidę no i w dalszym ciągu brak rozgrywającego oraz skrzydeł . |
| |
| | #3 |
| Ban Dołączył: 16.07.2011 Skąd: lazurowe wybrzeże
Reputacja: 19 |
Ciekawi mnie również jak poradzi sobie Podbeskidzie z rozbitą Jagiellonią.Jeśli chodzi o inwestowanie w większe kursy to właśnie w tym meczu widzę szansę powodzenia i polecam granie na Podbeskidzie. Śląsk jeśli odpadnie z Dundee też można pobierać za 1,90 bo skupią się wtedy na samej lidze. Ukłuł bym także Lechię ale to tylko i wyłącznie na przekór napompowanemu balonowi jakim jest Warszawska Polonia(nie mówię że nic nie ugrają ale pewnie zaliczą falstart). Cracovia Kraków jak zagra jak w ostatniej rundzie nie powinna mieć również problemów z Korona która według mnie może bronić się przed spadkiem Ostatnio edytowane przez Kanonier0392 ; 20-07-2011 o 19:18 |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 11.09.2006
Reputacja: 10 |
Ciekawie wyglądają kursy na Podbeskidzie. Jagiellonia ostatnio straszna padaka, meczów w el. LE nie trzeba nikomu przypominać. A w te kilkanaście dni raczej wielkich postępów nie zrobią, warto zaryzykować czystą 1 na Podbeskidzie.
|
| |
| | #5 |
| Moderator Dołączył: 10.01.2009 Skąd: Płock
Reputacja: 917 |
Kurs na Podbeskidzie może i dobry, ale zobaczcie jakie postępy poczynili jeśli chodzi o transfery. Jedyny dobry transfer to obrońca Ziliny i na tym by się skończyło. Może i mieli dość szeroką kadrę w poprzednim sezonie, ale nie oszukujmy się, ilu z tych piłkarzy reprezentuje poziom na Ekstraklasę ? Podbeskidzie się przejedzie w tym sezonie na tym że nie dokonali sensowych wzmocnień. Jaga gra na wyjeździe, ich formę już widzieliśmy (
__________________ W walce z nałogiem |
| |
| | #6 | ||
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 | Cytat:
Cytat:
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best | ||
| |
| | #7 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
No a źle tak grało Podbeskidzie w zeszłej rundzie że tak wypominamy kiepskie wzmocnienia? Wiadomo ekstraklasa to inna bajka, jednak mieli poważne testy w postaci Wisły i Lecha i zdali egzamin.W Jadze obecnie wielki bajzel, jak już w tym meczu stawiać to na gospodarza, kurs na 1x pewnie też do przyjęcia.
|
| |
| | #8 |
Dadać trzeba że Jaga to kiepska ekipa jeśli chodzi o wyjazdy a Podbeskidzie na własnym podwórku jest mocne.Transfery transferami.W Jadze jak ktos wspomniał bajzel i tak jak w tamtym roku byli sporą niespodzianką na jesień tak teraz myśle że również mogą być niespodzianką lecz w tą negatywną stronę
|
| |
| | #9 | |
| Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Wieliczka
Reputacja: 66 | Cytat:
| |
| |
| | #10 | |
| Dołączył: 05.02.2008 Skąd: Kraków
Reputacja: 233 | Cytat:
http://ts.podbeskidzie.pl/p1370/prez...edzie-opoznien Osobiście uważam że to nie najlepszy pomysł grać przeciwko beniaminkowi w pierwszym meczu u niego. Do tego Jaga jak już wspomniano to zdecydowanie drużyna własnego podwórka.
__________________ Ostatnio edytowane przez cygeiro ; 21-07-2011 o 01:00 | |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 11.09.2006
Reputacja: 10 |
Ciekawie wygląda też para Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze. Gospodarze u siebie zawsze mocni, skład przed sezonem został nieco wzmocniony, pierwsze mecze o stawkę mają już za sobą (zobaczymy jeszcze dzisiaj jak zaprezentują się wrocławianie w el. LE), jeśli przejdą Dundee to kolejne spotkania czekają ich 28 lipca oraz 4 sierpnia rewanże. Wydaje mi się jeśli awansują dalej początek ligowych bojów mogą odpuścić i trener da odpocząć najważniejszym zawodnikom przed starciami w el. LE. Wtedy można będzie pomyśleć nad X2, lub dla lubiących ryzyko 2. |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 15.07.2011 Skąd: Polska
|
Ciekaw jestem do meczu jak ustawione będą kursy na Lecha, mecz w Bełchatowie ma być bez udziału kibiców, co powinno ''Kolejorzowi'' ułatwić zadanie. Czekamy na dalsze informacje,kadrowe z obu ekip. |
| |
| | #13 |
Reputacja: 114 |
A ja wychodzę zawsze z założenia: ,jak grasz na pucharowiczów, to nie stawiaj na ich zwycięstwa, No ew. można spróbować na Wisłę z większym zapleczem, choć w tym pojedynku bardziej pasuje mi under 2,5 |
| |
| | #14 | |
Reputacja: 19 | Cytat:
hehe mistrzostwo świata to grac czy nie grać?? trzeba być konsekwentnym swoich decyzji a nie kierowac się ku sentymentowi | |
| |
| | #15 | |
Reputacja: 114 | Cytat:
Z całej tej trójki najrozsądniej grać Wisłę moim zdaniem, nie piszę że peffka. | |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 23.07.2011
|
Mysle ze polonia warszawa bedzie faworytem w swoim meczu mimo wyjazdu . Wzmocnili sie bardzo powaznie Cani , Jez i kilku innych. Cały okres przygotowawczy przepracowany z Jackiem Zielinskim co rowniez na + dla polonii , grali sparingi z mocnymi zespolami - Olimpiakosem , Borussia Dortmund , które zakonczyly sie przyzwoitymi wynikami . Lechia przygotowywala sie we wronkach nie grali z mocnymi zespolami sparingow , nie wzmocnili sie nikim kto mógłby robic roznice w grze - polepszyc jakosc gry. Jesli chodzi o mecz lks - lech to uwazam ze kursy powinny byc bardziej zrownowazone . Lech w tym sezonie nie bedzie sie liczyc o mistrza tak jak w latach wcześniejszych. Jedynym "wzmocnieniem" lecha jest mlody Tonev ktory w sparingach nie zachwycal kilku graczy mlodej ekstraklasy zostalo wlaczonych do skladu 1 druzyny . Mozna odniesc wrazenie ze Bakero nic nie wnosi do zespolu ktory gra coraz slabiej. Sparingi oprocz meczu z rubinem kazan wypadly bardzo zle jak na lecha . Mysle ze 1x na Lks jest calkiem prawdopodobne |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 29.11.2008 Skąd: Szklane Zagłębie
Reputacja: 15 |
Legia - Zagłębie x2 2.10 Unibet Uważam że w tym meczu kurs na Zagłębie zdecydowanie zawyżony, drużyny prowadzone przez Skorżę słabo zaczynają sezon, a także niewiadomą jest jak wkomponują się w zespół nowe nabytki takie jak Ljuboja czy tez Zewłakow. W Zagłębiu dokonano kilku wzmocnień ( Sernas) i z takim potencjałem są w stanie wywieść z Ł3 conajmniej jeden punkt a może nawet pokusić się o zwycięstwo jak miało to miejsce w poprzednim sezonie. Typuje falstart Legii na początek sezonu. |
| |
| | #18 |
Nie tyle zespoły Skorży zaczynają źle sezon co sama Legia zawsze ma problemy odkad pamiętam z wystartowaniem.Nawet w sezonach mistrzowskich.Szansę powodzenia typu oceniam obiektywnym okiem 50/50.Ale żeby analizę opierać na tym że nie wiadomo jak w zespół wkomponują się nowe wzmocnienia Legii to trochę bezsensownie bo przecież o Zagłębiu można powiedzieć to samo BTS w tym meczu po kursie 2,15 jest OK |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 23.07.2011
|
Mi sie jednak wydaje ze legia przy lazienkowskiej stanie na wysokosci zadania i ten mecz z zaglebiem wygra , sledzilem dokladnie ich mecze w zeszlym seoznie i teraz caly okres przygotowawczy i mysle ze powinni sobie poradzic z zaglebiem . Ich glownym problemem jest slaba skutecznosc i brak zgrania w obronie ale na lige powinno byc juz dobrze i poradza sobie u siebie w tym meczu
|
| |
| | #20 |
| Dołączył: 18.02.2008
Reputacja: 165 | vs.![]() Tęskniliście? Ja też Ruch Chorzów - PGE GKS Bełchatów: Bełchatów lub remis- kurs 1,66 under 2,5 - kurs 1,50 Kursy według Bet-at-home
__________________ Blamaż sezonu 11/12: Jagiellonia Białystok - I runda el. LE, porażka z Irtyszem Pawłodar (Kazachstan) Pudło sezonu 11/12: Daniel Sikorski (Polonia Warszawa) mecz z GKS-em Bełchatów |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 28 kolejka Ekstraklasy 20.05 - 22.05.2011 | Horus | Ekstraklasa | 62 | 24-05-2011 09:36 |
| 26 kolejka Ekstraklasy 10.05-11.05.2011 | Kanonier0392 | Ekstraklasa | 38 | 12-05-2011 08:15 |
| 21 kolejka Ekstraklasy 08.04 - 10.04.2011 | Horus | Ekstraklasa | 40 | 10-04-2011 15:36 |
| 20 kolejka Ekstraklasy 01.04 - 03.04.2011 | Kanonier0392 | Ekstraklasa | 45 | 03-04-2011 17:02 |
| 16.kolejka Ekstraklasy 25.02 - 27.02.2011 | Qozi | Ekstraklasa | 94 | 08-03-2011 21:40 |