![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 | |
| Dołączył: 03.08.2008 Skąd: masz hajs na fajki
Reputacja: 22 | Cytat:
I mozesz uwazac, ze upadłem na głowę - ale praca skorży i kafarskiego przez ten rok jest bardzo widoczna grze tych drużyn, Maaskant jeszcze nic związanego z taktyką chlopakow, których mu podrzucili menadżerowie z całej eurpopy podrzucili nie nauczyl. Mecz Bielsko - Kraków sędziuje Borski, więc zapewne będzie ostra gra i gorąca atmosfera nawet jak druzyny wyjdą w miare rozluznione na poczatku. ps.Vilaznhia Shkoder 2:0.
__________________ IV miejsce - basket world cup 2010 sportingbet XI miejsce - znawca world cup 2010 betsson Ostatnio edytowane przez slooz3 ; 16-03-2011 o 15:22 | |
| |
| | #42 | |
| Dołączył: 05.08.2008 Skąd: nie ważne, ważne dokąd
Reputacja: 74 | Cytat:
Jeszcze brakuje im finezji w rozegraniu i klepania pod polem karnym, nie podoba mi się częste podnoszenie piłki, ale na poprawę tych elementów mam nadzieję przyjdzie czas Zgodzę się, że w Legii też widać już jakąś "klasowość", ale to i tak mało. Przyjeżdża dobrze ustawiony zespół i ich punktuje równo. Rzeczą, która się w tym zespole zmieniła w dużym stopniu to są chęci. Co jak co, ale starają się, biegają, chcą, widać to bardzo dobrze. Ale pod polem karnym przeciwnik dobrą klepą się poobsługiwać już nie mogą. Niestety sama chęć nie czyni zespołu w pełni klasowym | |
| |
| | #43 | |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 | Cytat:
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best Ostatnio edytowane przez dawczan ; 16-03-2011 o 17:38 | |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
Ja tam widzę po Legii że grać potrafi, ale co z tego jak fizycznie padają już przed pierwszym gwizdkiem, nie wyróżniając się niczym od rywala? W takim razie trzeba strzelać ze 3 bramki w 30 min. Jakość i klasę zweryfikował mecz przy R22 między tymi zespołami i z pełną świadomością mogę stwierdzić że na tą chwile Wisła jest lepsza niż wtedy.Wiadomo że mecze ze średniakami nie będą piękne bo gra się o różne cele. Trudno wymagać od trenera cudów skoro w przeciągu paru miesiąc przemeblowano dwu krotnie skład.Liczy się to że fizycznie czują się bardzo dobrze co widać po grze.Tu nie trzeba liczyć że gra będzie wyglądać coraz lepiej, to się czuję. Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 16-03-2011 o 17:28 |
| |
| | #45 |
| Dołączył: 18.12.2010
Reputacja: 11 |
Spotkanie: Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków (20:30) Typ: Połowa/Koniec meczu - Remis/Wisła Kraków Kurs: 4.50 (Bet365) Po pierwszym przegranym meczu w Krakowie zawodnicy Wisły muszą wygrać trudne wyjazdowe spotkanie z Podbeskidziem jeśli chcą myśleć o awansie do półfinału Pucharu Polski. W Krakowie pełna mobilizacja, nikt nie dopuszcza do siebie myśli aby odpuścić walkę o puchar. Wisła jest w dodatku podbudowana dwoma efektownymi zwycięstwami ligowymi nad Ruchem Chorzów (3:1) i Widzewem Łódź (2:0). Coraz lepiej funkcjonuje gra ofensywna w krakowskim zespole gdzie prym wiodą świetny Melikson, odbudowany Kirm, oraz przebojowy Małecki. Dla Podbeskidzia utrzymanie wyniku z Krakowa będzie sporym sukcesem gdyż może to otworzyć piłkarzom z Bielska Białej drogę do zaprezentowania się w Lidze Europejskiej. Wydaje mi się, że Wisła będzie atakowała od pierwszych minut jednak ciężko będzie im się przebić przez zmasowaną obronę gospodarzy i do bramki trafią dopiero po przerwie. |
| |
| | #46 | |
| Moderator Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Stanisławów
Reputacja: 1600 | Cytat:
__________________ La Liga - zapraszam. Podobała się analiza? Skorzystałeś z typu? Kliknij: ![]() 3 miejsce w konkursie na typera roku 2010 4 miejsce w konkursie na typera roku 2011 | |
| |
| | #47 | |
| Forum VIP Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Zachodnia Polska
Reputacja: 720 | Cytat:
Jagiellonii brakuje skuteczności. Czy zbawieniem okaże się młody Pawłowski? Czy gra Jagi znacznie się poprawi? Moim zdaniem nie na tyle, aby pewnie ograć Lechię. Stawiam na Lechię, która na dzień dzisiejszy w mojej ocenie wygląda solidniej. Awans Lechia Gdańsk - 1,80 w Tobet Ostatnio edytowane przez TBM ; 16-03-2011 o 22:56 | |
| |
| | #48 |
| Dołączył: 20.09.2009 Skąd: Wągrowiec
Reputacja: 363 | Podbeskidzie - Wisła Kraków Za jakąś godzinkę rozpocznie się rewanżowe spotkanie ćwierćfinału pucharu polski, w półfinale czekają już ekipy Lecha Poznań i Legii Warszawa i zapewne do tego grona chciałaby dołączyć krakowską Wisła. Aby jednak tak się stało muszą wygrać swoje dzisiejsze spotkanie z Podbeskidziem, ponieważ pierwsze spotkanie na Reymonta niespodziewanie przegrali 0-1 po kontrataku i bramce Malinowskiego. Podbeskidzie to bardzo solidna ekipa, która obecnie zajmuje drugą lokatę w pierwszej lidze polskiej i priorytetem dla nich w tym sezonie jest awans do ekstraklasy. Gospodarze osłabieni dzisiaj brakiem obrońcy Osińskiego i pomocnika Ziajki co jakby nie patrzeć może mieć jakieś znaczenie, będą walczyli o jak najkorzystniejszy wynik, ale moim zdaniem zabraknie kondycji lub umiejętności. Jak zapowiada Maaskant jego zespół wychodzi dzisiaj na murawę tylko i wyłącznie po zwycięstwo, szkoleniowiec Białej Gwiazdy wystawi najmocniejszy możliwy skład, zabraknie tylko Sobolewskiego, którego ma zastąpić Cezary Wilk, moim zdaniem jeśli Wisła wykona założenia taktyczne Maaskanta wygra to spotkanie spokojnie, Małecki, Melikson i Kirm nie powinni lecieć w kulki tylko zabrać się za porządną grę i konstruowanie sytuacji bramkowych, wszystko zależy o podejścia do spotkania i ja uwierzę trenerowi, że zawodnicy będą grali tak jak on im nakaże Wisła Kraków Pinnacle Sports 1.94
__________________ |
| |
| | #49 |
| Moderator Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Stanisławów
Reputacja: 1600 |
Gdyby miało komuś pomóc. Wyjściowa jedenastka Wisły na dzisiejszy mecz: Pareiko - Czikosz, Bunoza, Jaliens, Paljić - Melikson, Siwakow, Wilk, Małecki, Rios - Genkow
__________________ La Liga - zapraszam. Podobała się analiza? Skorzystałeś z typu? Kliknij: ![]() 3 miejsce w konkursie na typera roku 2010 4 miejsce w konkursie na typera roku 2011 |
| |
| | #50 | ||
| Dołączył: 07.08.2010 Skąd: Nowy Sacz
Reputacja: 2 | Cytat:
Cytat:
Nie wiem czemu narzucasz mi że się nie interesowałem tymi spotkaniami ?? | ||
| |
| | #51 |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 |
Losowanie 1/2 finału Pucharu Polski odbędzie się w niedzielę 20 marca o godzinie 21:40. Drużyny, które zagrają w półfinałach to ścisła czołówka polskiej ligi. Z wyjątkiem Podbeskidzia Bielsko-Biała, które niespodziewanie wyeliminowało Wisłę Kraków. Poza Podbeskidziem, rewelacją tegorocznej edycji Pucharu Polski, w półfinałach zobaczymy jeszcze mistrza kraju, zespół Lecha Poznań, Legię Warszawa, oraz Lechię Gdańsk. Transmisję z losowania przeprowadzi na żywo stacja nsport. Mecze półfinałowe odbędą się 5-6 i 19-20 kwietnia. źródło
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Puchar Króla - ćwierćfinały [1/4] | [mecz i rewanż] | TBM | Hiszpania | 20 | 20-01-2011 18:36 |
| Puchar Polski | robson United xD | Siatkówka | 101 | 25-01-2010 15:44 |
| REMES Puchar Polski - ćwierćfinały | TBM | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 53 | 08-04-2009 16:38 |
| Puchar Ekstraklasy - ćwierćfinały | TBM | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 9 | 27-03-2009 11:04 |
| Puchar Polski | Matrix | Koszykówka | 6 | 10-02-2007 10:02 |