![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 18.02.2008
Reputacja: 165 |
Mecz godny finału zarówno ze względów piłkarskich jak i kibicowskich. Ruch wcale nie zagrał słabo, nie zawiedli. Gdyby Jezierski zachował się trochę inaczej przy okazjach, jakie wypracował mu zespół - kto wie? Może byłaby dogrywka, karne? "Goście" z Poznania zagrali na swoim poziomie, jak to powiedział kolega: zespól o najmniej klasę lepszy. Zresztą wystarczyło zobaczyć jak grali na małej przestrzeni, dosłownie w dziadka z Ruchem. Kibicowsko świetne spotkanie. Ruch i Lech - świetne oprawy, świetny doping (szczególnie noszące się Ruch Ruch HKS, czy "Każdy z nas to wie..." - w końcówce meczu). Puchar Polski zyskuje na prestiżu! Oby było tak świetnie w następnym roku! |
| |
| | #22 |
| Forum VIP Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Zachodnia Polska
Reputacja: 720 |
Kompletnie się nie zgadzam ze stwierdzeniem, że spotkanie stało piłkarsko na wysokim poziomie. Moim zdaniem było to jedno z najsłabszych spotkań z udziałem polskich drużyn jakie widziałem w tym sezonie. Co prawda oglądałem tylko mecze ligowe, ale mimo to już bardziej podobały mi się mecze z udziałem underowego Piasta Gliwice. Lech kompletnie nie jest tą drużyną, która cieszyła oko wszystkich kibiców grając ładnie w pucharach i skutecznie w lidze. Stilic nie wykazuje zaangazowania w grę, nie widoczny, przez co akcje Lecha nie mają takiego rozmachu. Akcje skrzydłami jedynie Peszko aktywny. W obronie też Lech sie gubil na początku jak Ruch szukał swojej szansy. Byłem rozczarowany poziomem tego spotkania i zdania nie zmienię. Tak czy siak spodziewałem się takiego rozwiązania bo typowałem remis do przerwy stronę wczesniej. |
| |
| | #23 |
| Dołączył: 27.06.2008 Skąd: Bytom
Reputacja: 89 |
Zdecydowanie zgadzam się z TBM. Oglądając mecz i słuchając komentarza myślałem, że obaj komentatorzy są na innym spotkaniu. Co chwile zachwycali się jakie to emocje, wspaniałe widowisko... Ruch po w miarę dobrym początku, później nie zaprezentował nic ciekawego. Spodziewałem się więcej po Lechu, ale widać, że jest już zmęczenie sezonem i po tym co wczoraj i w ostatnich meczach pokazują to ich szansę na mistrza według mnie są mizerne. Gratuluje im pucharu, bo w tym meczu byli lepsi, choć spotkanie mizerne. I jeszcze aspekt kibicowski. Tutaj też mnie zaskakiwali, o ile jeszcze doping jakoś tam im wychodził, o tyle oprawy dla mnie całkowicie nie wypaliły. Flagowisko + race to już wyświechtany model i mogli Lechici się bardziej sprężyć, a, że potrafią pokazali nie raz. Ruch sektorówka w kształcie dowodu w miarę ciekawa, ale źle zaprezentowana. Racowisko to kompletny nie wypał. I znów Panowie z nSportu pochwalili tą "wspaniałą atmosferę". Do tego dochodzi "bieganina po trybunach" i puste sektory za bramkami z których emanował smutek. Ale PZPN chciał 25 tysięcy to miał. Kończąc napisze, że spodziewałem się dużżżżżooooo więcej po piłkarzach, kibicach i ogólnym wyglądzie. |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Remes Puchar Polski - FINAŁ 22 maja 2010r. | TBM | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 27 | 24-05-2010 10:57 |
| Puchar Polski | robson United xD | Siatkówka | 101 | 25-01-2010 15:44 |
| Puchar Polski | Matrix | Koszykówka | 6 | 10-02-2007 10:02 |
| Puchar Polski 8-9.XI.2005 | Marcin-Odra | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 1 | 08-11-2005 16:17 |