![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 | ||
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 | Cytat:
Skończcie tą śmieszną nagonkę na jakąś wyborczą i całą resztą. Przecież to śmierdzi hipokryzją, w lutym zadźgali kogoś maczetami (co prawda o jakieś narko chodziło, ale nie da się zaprzeczyć, że Ci ludzie też byli "kibicami"), przywódca Lecha pluje kobiecie w twarz, przywódca Legii bije piłkarzy, rzucanie rac w grupę przeciwnika, na stadionach wulgarne okrzyki, wyzywanie się od k**** i najgorszych itp. Do tego nie wspominając już o zadymach czy jakiś śmiesznych kosach/zgodach. Tak tak, taka jest prawda, a najgorsze jest to jak kibice chcą się wybielić z tego. Taka jest prawda, to jest bandytyzm, głupota i stadionowe średniowiecze. Kto je pestki na stadionie jest wyśmiewany, ten kto rzuca kamieniem w policję jest celebrowany. Nie oszukujmy się, ale w oczach zdrowego na umyśle człowieka to wszystko wygląda żenująco. Cytat:
Afera w słusznej sprawie, bo te kretyńskie wybryki zagorzałych stadionowych chuliganów trzeba ze stadionów wyeliminować. Ostatnio edytowane przez kukla ; 04-05-2011 o 15:10 | ||
| |
| | #62 |
| Znawca Dołączył: 18.01.2009
Reputacja: 622 |
nie wyrywaj z kontekstu chodzi o to że jakby nie Euro w Polsce to by było tak samo jak kiedyś nie rozumiesz tego? a na to powyżej co napisałeś to szkoda słów jakieś przytaczasz z dupy argumenty a jak z ręki policji giną ludzie to cisza jest nie... W TV rozmawiają o kibicach a nie o sprawach ważniejszych w Polsce , nie widzisz tego? Tak tak kto organizuje imprezę ponosi odpowiedzialność . Lato i reszta cyrku tyle już się nachapała też tego nie widzisz? tylko każdy widzi awantury.
__________________ vagabondo |
| |
| | #63 | |
| Dołączył: 20.12.2007 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 253 | PZPN obwinia policję, rząd wkroczy do akcji ![]() Cytat:
| |
| |
| | #64 | |
| Dołączył: 18.10.2010
Reputacja: 20 | Cytat:
| |
| |
| | #65 |
| Dołączył: 18.02.2008
Reputacja: 165 |
Byłem na meczu, ale pewnie moja relacja i tak na ch... się zda. BrooklynBounce - faktycznie, miałeś jednak rację i nie wiem czemu napisałem, że "masz wybujałą wyobraźnię" myśląc, że będzie zadyma. Prawda jest taka: PZPN organizował mecz. Wiara Lecha nie organizowała wyjazdu. Jakieś 1-2 tysiące "biegaczy" wcale nie powinno tam być... Mam pewność, że nikt z WL, ze stałych wyjazdowiczów nie wyskoczył na bieżnię. Ale cóż, tak się stało. Ciśnienie komuś skoczyło, a impuls robi wiele - jeden krzyknie, dziesięciu leci... Widocznie niektórym brakowało takich emocji z lat 90. Szkoda, bo wizerunek kibiców znowu ucierpiał. Akcja na początku z protestem na wielki plus. I co z tego, skoro poszło wszystko się je... Z drugiej strony nie rozumiem żali, że Legia wysypała się na boisku po karnych. Przy takich emocjach różne rzeczy się dzieją. Trzeba przyznać, że te kilkaset krzesełek, które zdewastowano i pewnie kilka osób rannych to i tak niewiele. Bo zadyma mogła być naprawdę gruba. Kibicowsko Legia zmiażdżyła; oprawa na początku miazga (kartoniada "Ultras"), potem brawa za piro. Doping mieli lepszy, większa mobilizacja, a i trybuna kryta im pomogła. |
| |
| | #66 |
| Typer Dołączył: 08.04.2010 Skąd: POLSKA
Reputacja: 420 |
Dochodze do siebie po mecze
__________________ II miejsce w II Edycji Speedway Typer:) III miejsce w "Typuj niższe ligi z Tobet" Hagon=Holder+Ward |
| |
| | #67 | |||||
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 | Cytat:
Cytat:
A z tą policją to nieźle wyskoczyłeś. Sorry, ale jak mamy dyskutować to przynajmniej na przyzwoitym poziomie. Cytat:
Cytat:
Chcesz mi mówić, że wczorajsza zadyma to była jakaś komputerowa mistyfikacja czy co ? Cytat:
Tyle z mojej strony w tej sprawie. | |||||
| |
| | #68 |
| Znawca Dołączył: 18.01.2009
Reputacja: 622 |
tylko że tak naprawdę żadnej zadymy nie było ,lekka awantura o której szybko się zapomni. chodzi o to że jak np. kibice organizują coś dla domów dziecka to o tym jest cisza a tylko coś wyjdzie inaczej zaraz wielkie halo. na temat Litara się nie wypowiadam ,bo mnie tam nie było i nie wiem. Staruch o ile wiem wyjaśnił sobie wszystko z piłkarzem ,i nie gadaj że tylko jednej strony wina była.Ale o co Ci chodziło przytaczając to? i podstawowe pytanie miałeś do czynienia z służbami porządkowymi kiedyś? święci są? według mnie mogli zaczekać i "zasypać" murawę na Euro
__________________ vagabondo Ostatnio edytowane przez TrackBank ; 04-05-2011 o 17:36 |
| |
| | #69 |
| Dołączył: 05.08.2008 Skąd: nie ważne, ważne dokąd
Reputacja: 74 |
Szakal ma absolutną rację. Owszem nie robią tego bez przyczyny, tylko że to nie jest sposób na załatwianie spraw. Większość z tego bydła nie ma wogóle rozumu, więc muszą w ten sposób "walczyć", bo wykreować poważnej inteligentnej inicjatywy nie są w stanie. Dla takich podludzi nie powinno być wogóle tolerancji. Nie potrafią żyć na poziomie, to powinno się ich temperować jak tylko się da. Powinno się wziąć przykład z systemu jaki jest np w Azerbejdżanie czy Armeni, że za jakikolwiek występek kibica podchodzący pod bandytyzm jest natychmiastowo kara więzienia lub ogromne kary finansowe. Kilka pokazowych surowych kar i to bydło czynnie zamilczy
Ostatnio edytowane przez Typer36 ; 04-05-2011 o 19:37 |
| |
| | #70 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
Teraz to za puszczenie bąka można dostać zakaz za niby odpalenie petardy, w Kielcach typy dostały zakazy za przeklinanie.Cała ta nagonka na kibiców jest komiczna, PZPN się sra przed uefa a kibice niekoniecznie muszą kulić główki i dać się stłamsić i wczoraj właśnie to pokazali. Czego oni się boją? Zadym na stadionach? Na stadionach będzie bezpiecznie, niech się lepiej martwią tym co będzie na ulicach gdy grupki przyjezdnych zapijaczonych ochlaptusów będą robić bydło na mieście. Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 04-05-2011 o 21:05 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Remes Puchar Polski - FINAŁ 22 maja 2010r. | TBM | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 27 | 24-05-2010 10:57 |
| Puchar Polski [Finał] Ruch - Lech | Doberman | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 22 | 20-05-2009 23:48 |
| Superpuchar Polski Wisła Kraków - Legia Warszawa | nivet | Puchar Polski i Młoda Ekstraklasa | 21 | 21-07-2008 04:16 |
| Polonia Warszawa (2:1) Lech Poznań 02.12.2005 | Seksi_Hultaj | Ekstraklasa | 1 | 02-12-2005 20:00 |
| Lech Poznań (1:1) Pogoń Szczecin 25.11.05 | blazejow666 | Ekstraklasa | 0 | 25-11-2005 16:40 |