Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 04-05-2009, 23:57   #21

Reputacja: 609
05.05.2009

05.05.2009r 20:00
Spotkanie: Vannes Olympique Club - Berrichonne Charteroux
Typ: 2
Kurs: 3,20
Bukmacher: Betway
Analiza:
We wtorek o godzinie 20:00 na Stade de la Rabine odbędzie się spotkanie kończące 34. kolejkę francuskiej Ligue 2. Miejscowe Vannes podejmie Charteroux. Stawiam na gości, ponieważ z pewnością będzie im bardziej zależeć na zwycięstwie w tym spotkaniu. Sytuacja w tabeli gospodarzy przedstawia się następująco:

10. Vannes Olympique Club - 44pkt. 12-8-13 27-38

Beniaminek walczy w tej chwili o pietruszkę, ponieważ ma 8 punktów przewagi nad strefą spadkową i nie chce się wierzyć, aby byli w stanie roztrwonić taką przewagę w 4 spotkaniach. Warto zauważyć kiepski bilans bramkowy Vannes (-11). Zespoły sąsiadujące z nim mają o wiele lepsze statystyki. Mimo to cel gospodarzy na ten sezon - utrzymanie został praktycznie osiągnięty.

Charteroux zajmuje w tej chwili 16. pozycję z dorobkiem:

Berrichione Charteroux - 37pkt. 9-10-14 36-40

Goście tracą bardzo mało goli ich bilans (-4) jest naprawdę dobry jak na zespół z końca tabeli. Charteroux ma tylko 1 punkcik przewagi nad strefą spadkową i będzie się starać w tym meczu pokonać rywali, aby powiększyć przewagę do 4 punktów i w komfortowej sytuacji podchodzić do 35. kolejki.

Ostatnia forma obu zespołów pozwala myśleć pozytywnie o gościach: wygrali 2 z 3 poprzednich meczy (4-3 na wyjeździe z Sedanem, który dziś nie dał się Lens oraz u siebie aż 5-1 z Brestem u siebie) i wydostali się tym samym ze strefy spadkowej. Na pewno będą chcieli utrzymać tę dobrą passę. Tymczasem gospodarze przegrali oba poprzednie mecze (3-0 z Dijon oraz 3-1 z Bastią [oba na wyjeździe]). Wydaje się, że gracze Vannes są już myślami przy kolejnym sezonie. W końcu po awansie z Ligue 3 pozostanie w 2.klasie rozgrywkowej Francji jest sporym sukcesem. Co prawda Charteroux nie gra najlepiej na wyjazdach. Wygrało tylko 3 z 16 meczy, jednak przy odpowiedniej mobilizacji potrafią to robić, co udowodnili 2 kolejki temu. Myślę, że goście wygrają to spotkanie minimalnie i powtórzą wynik z 1. serii spotkań, kiedy wygrali z Vannes u siebie 1-0.
stare 05-05-2009, 22:36   #22

Cytat:
Napisał leon92mielonk ->

05.05.2009r 20:00
Spotkanie: Vannes Olympique Club - Berrichonne Charteroux
Kurs: 3,20
Bukmacher: Betway
Analiza:
We wtorek o godzinie 20:00 na Stade de la Rabine odbędzie się spotkanie kończące 34. kolejkę francuskiej Ligue 2. Miejscowe Vannes podejmie Charteroux. Stawiam na gości, ponieważ z pewnością będzie im bardziej zależeć na zwycięstwie w tym spotkaniu. Sytuacja w tabeli gospodarzy przedstawia się następująco:

10. Vannes Olympique Club - 44pkt. 12-8-13 27-38

Beniaminek walczy w tej chwili o pietruszkę, ponieważ ma 8 punktów przewagi nad strefą spadkową i nie chce się wierzyć, aby byli w stanie roztrwonić taką przewagę w 4 spotkaniach. Warto zauważyć kiepski bilans bramkowy Vannes (-11). Zespoły sąsiadujące z nim mają o wiele lepsze statystyki. Mimo to cel gospodarzy na ten sezon - utrzymanie został praktycznie osiągnięty.

Charteroux zajmuje w tej chwili 16. pozycję z dorobkiem:

Berrichione Charteroux - 37pkt. 9-10-14 36-40

Goście tracą bardzo mało goli ich bilans (-4) jest naprawdę dobry jak na zespół z końca tabeli. Charteroux ma tylko 1 punkcik przewagi nad strefą spadkową i będzie się starać w tym meczu pokonać rywali, aby powiększyć przewagę do 4 punktów i w komfortowej sytuacji podchodzić do 35. kolejki.

Ostatnia forma obu zespołów pozwala myśleć pozytywnie o gościach: wygrali 2 z 3 poprzednich meczy (4-3 na wyjeździe z Sedanem, który dziś nie dał się Lens oraz u siebie aż 5-1 z Brestem u siebie) i wydostali się tym samym ze strefy spadkowej. Na pewno będą chcieli utrzymać tę dobrą passę. Tymczasem gospodarze przegrali oba poprzednie mecze (3-0 z Dijon oraz 3-1 z Bastią [oba na wyjeździe]). Wydaje się, że gracze Vannes są już myślami przy kolejnym sezonie. W końcu po awansie z Ligue 3 pozostanie w 2.klasie rozgrywkowej Francji jest sporym sukcesem. Co prawda Charteroux nie gra najlepiej na wyjazdach. Wygrało tylko 3 z 16 meczy, jednak przy odpowiedniej mobilizacji potrafią to robić, co udowodnili 2 kolejki temu. Myślę, że goście wygrają to spotkanie minimalnie i powtórzą wynik z 1. serii spotkań, kiedy wygrali z Vannes u siebie 1-0.
wynik 3-0

no niestety tym razem się nie udało...
leon92mielonka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-05-2009, 22:57   #23

6.05.2009r 20:45

Spotkanie: Chelsea - Barcelona
Zakład: Ile goli strzeli Barcelona?
Typ: 3 gole lub więcej
Kurs: 5,00
Buk: Bwin
Analiza:
Czego się spodziewać po jutrzejszym meczu? Tego nie wie nikt. Jeżeli w pierwszych 30. minutach padnie gol dla Barcy, to będę prawie pewny mojego typu. Wiadomo, że wtedy Chelsea się otworzy i wynik w granicach 2-3/3-3/3-4 będzie naprawdę możliwy. Zauważyłem, że w przypadku wyniku 0-0 ponad połowa tego forum nie trafi. A zatem liczę na to, że Guus Hiddink w końcu zaprezentuje inną taktykę i Chelsea pokaże trochę bardziej ofensywną piłkę. Messi, Henry i Eto'o. To trzy słowa (oprócz "i" ) które stanowią o sile Barcelony. Po meczu z Realem wiadomo, że ta siła jest naprawdę ogromna. Nie będę tutaj przedstawiał żadnych statystyk, bo wszyscy wiemy jak one wyglądają. Wynik pierwszego meczu to 0-0. I każdy gol Barcelony zmusi Chelsea do zwiększenia nakładów na atak. Oby zawodnicy obu drużyn zapewnili nam wspaniałe widowisko, a Barca poszła w ślady Manchesteru i zdobędzie przynajmniej te 3 gole. Kurs z pewnością ryzykowny, ale mam nadzieję, że wejdzie. Bardzo dużym plusem jest fakt, że bukmacherzy strasznie obniżyli kursy na gości (przykładowo Bwin z 2,90->2,30) a zatem oby Barcelona jutro zagrała podobne spotkanie, jak przed niecałym tygodniem w Madrycie i odprawi z kwitkiem drugi klub z Londynu. Z pewnością buki na tym ucierpią. Powodzenia
stare 09-05-2009, 10:39   #24

Cytat:
Napisał leon92mielonk ->

6.05.2009r 20:45

Spotkanie: Chelsea - Barcelona
Zakład: Ile goli strzeli Barcelona?
Typ: 3 gole lub więcej
Kurs: 5,00
wynik 1-1
stare 09-05-2009, 10:40   #25

09.05.2009r 17:00
Spotkanie: FC Kopenhaga - FC Nordsjælland
Typ: FC Kopenhaga powyżej 3,5 gola w meczu
Kurs: 4,75
Buk: Sportingbet
Analiza:
Mamy spore typy, a zatem trzeba się wziąć do roboty i zaryzykować Jak wiemy Liga Duńska to praktycznie tylko 3 drużyny: FC Kopenhaga, Odense BK i Brondby. W tej chwili liderem jest Kopenhaga z 64 punktami na koncie. Jej przewaga nad Brondby wynosi 2 pkt. a nad Odense 4. Do końca pozostało 5 kolejek, a zatem w zasadzie wszystko się może zdarzyć. Każdy punkt jest na wagę złota. Z tego wynika, że gospodarze zagrają na tzw. "maxa". Kopenhaga jest drużyną, która wygrywa ponad 70% swoich spotkań stąd też bardzo niski kurs na tę drużynę. A co powiedzieć o Nordsjaelland? Jest to zespół zajmujący 9. pozycję. z dorobkiem 27 punktów. Ta drużyna przegrywa praktycznie ponad 50% swoich meczy. Poprzednie 2 mecze między tymi zespołami zakończyły się zwycięstwami Kopenhagi: 2-1 i 3-0. Mam nadzieję, że gospodarze zafundują swoim przeciwnikom pogrom, biorąc przykład z Odense, które gromi ostatnio swoich rywali m.in. 6-1 i 5-0. Co prawda Kopenhaga w tym sezonie strzela dużo goli, ale mój tym wszedłby tylko 3 razy. Myślę jednak, że czas już najwyższy na porządne lanie dla przeciwników. Mam nadzieję, że będzie to akurat w tym meczu. Myślę, że pewne kursy na ten mecz to:
FC Kopanhaga (-1) - FC Nordsjælland (+1) - 1 - 1,72
FC Kopenhaga - FC Nordsjælland over 2,5 - 1,65
Polecam, sam z pewnością zagram.
stare 09-05-2009, 23:49   #26

Cytat:
Napisał leon92mielonk ->

09.05.2009r 17:00
Spotkanie: FC Kopenhaga - FC Nordsjælland
Typ: FC Kopenhaga powyżej 3,5 gola w meczu
Analiza:
Mamy spore typy, a zatem trzeba się wziąć do roboty i zaryzykować Jak wiemy Liga Duńska to praktycznie tylko 3 drużyny: FC Kopenhaga, Odense BK i Brondby. W tej chwili liderem jest Kopenhaga z 64 punktami na koncie. Jej przewaga nad Brondby wynosi 2 pkt. a nad Odense 4. Do końca pozostało 5 kolejek, a zatem w zasadzie wszystko się może zdarzyć. Każdy punkt jest na wagę złota. Z tego wynika, że gospodarze zagrają na tzw. "maxa". Kopenhaga jest drużyną, która wygrywa ponad 70% swoich spotkań stąd też bardzo niski kurs na tę drużynę. A co powiedzieć o Nordsjaelland? Jest to zespół zajmujący 9. pozycję. z dorobkiem 27 punktów. Ta drużyna przegrywa praktycznie ponad 50% swoich meczy. Poprzednie 2 mecze między tymi zespołami zakończyły się zwycięstwami Kopenhagi: 2-1 i 3-0. Mam nadzieję, że gospodarze zafundują swoim przeciwnikom pogrom, biorąc przykład z Odense, które gromi ostatnio swoich rywali m.in. 6-1 i 5-0. Co prawda Kopenhaga w tym sezonie strzela dużo goli, ale mój tym wszedłby tylko 3 razy. Myślę jednak, że czas już najwyższy na porządne lanie dla przeciwników. Mam nadzieję, że będzie to akurat w tym meczu. Myślę, że pewne kursy na ten mecz to:
FC Kopanhaga (-1) - FC Nordsjælland (+1) - 1 - 1,72
FC Kopenhaga - FC Nordsjælland over 2,5 - 1,65
Polecam, sam z pewnością zagram.
wynik 3-1 kurde znowu było blisko zawsze brakuje jednego gola
stare 10-05-2009, 12:53   #27

10.05.2009r 14:30
Spotkanie: Manchester United - Manchester City
Typ: Strzelec pierwszej bramki - Cristiano Ronaldo (ManU)
Kurs: 4,50
Analiza:
Mecz, o którym wszyscy już tutaj pisali. Faworyt to gospodarze, jednak kurs 1,30 nie jest zbyt zachęcający dlatego ja postanowiłem zagrać na strzelca pierwszej bramki czyli Ronaldo. Derby Manchesteru mogą być wyrównane, jednak w obliczu wczorajszego wysokiego zwycięstwa Liverpoolu (3-0) dzisiaj podopieczni Alexa Fergusona raczej zaatakują od początku i tutaj upatruje swoją szansę na trafny typ. Cristiano strzela wolne, karne, świetnie gra głową i jest skuteczny. Krótko mówiąc najlepszy piłkarz na świecie. Myślę, że zdobędzie w tym meczu gola, a od szczęścia zależy czy będzie to pierwsza bramka. Myślę, że przy odrobinie szczęścia typ wejdzie.
stare 10-05-2009, 16:03   #28

Cytat:
Napisał leon92mielonk ->

10.05.2009r 14:30
Spotkanie: Manchester United - Manchester City
Typ: Strzelec pierwszej bramki - Cristiano Ronaldo (ManU)
Kurs: 4,50
Analiza:
Mecz, o którym wszyscy już tutaj pisali. Faworyt to gospodarze, jednak kurs 1,30 nie jest zbyt zachęcający dlatego ja postanowiłem zagrać na strzelca pierwszej bramki czyli Ronaldo. Derby Manchesteru mogą być wyrównane, jednak w obliczu wczorajszego wysokiego zwycięstwa Liverpoolu (3-0) dzisiaj podopieczni Alexa Fergusona raczej zaatakują od początku i tutaj upatruje swoją szansę na trafny typ. Cristiano strzela wolne, karne, świetnie gra głową i jest skuteczny. Krótko mówiąc najlepszy piłkarz na świecie. Myślę, że zdobędzie w tym meczu gola, a od szczęścia zależy czy będzie to pierwsza bramka. Myślę, że przy odrobinie szczęścia typ wejdzie.
wynik: TAK!! Piękny gol z rzutu wolnego w 18' na 1:0
stare 10-05-2009, 16:20   #29

Kolejne zestawienie:
[17.04.2009-10.05.2009]

Oddane Typy - 13
Trafione Typy - 4
Skuteczność - 30,76%
Średni kurs - 4,11

17.04 10j. x 5,30 = 53j.
18.04 10j. x 6,50 = 10j.
19.04 10j. x 4,75 = 10j.
20.04 10j. x 4,45 = 10j.

21.04 10j. x 3,40 = 34j.
23.04 10j. x 5,00 = 10j.
25.04 10j. x 3,40 = 10j.

26.04 10j. x 3,40 = 34j.
04.05 10j. x 3,00 = 10j.
05.05 10j. x 3,20 = 10j.
06.05 10j. x 5,00 = 10j.
09.05 10j. x 4,75 = 10j.

10.05 10j. x 4,40 = 44j.

włożona suma : 130j.
wygrana suma: 165j.
bilans: 35j.

A zatem pomimo kiepskiej skuteczności - 30% - można być do przodu, mój cel to być na plus po końcu czerwca, żeby poszaleć na wakacje gra płaską stawką jak narazie się sprawdza zobaczymy jak będzie dalej. Pozdro dla czytających

Ostatnio edytowane przez leon92mielonka ; 11-05-2009 o 23:33
stare 11-05-2009, 23:32   #30

12.05.2009 20:00

Spotkanie: FC Koln - Hertha Berlin
Typ: Andrey Voronin (Hertha) strzeli pierwszą bramkę w meczu
Kurs: 6,00
Analiza:
Mecz, w którym gospodarze - drużyna 1. FC Koln - nie walczą już o nic. Są w środku tabeli, nie spadną i nie awansują do Europejskich Pucharów. Tymczasem Hertha jest jednym z sześciu zespołów, które mają jeszcze spore szanse na tytuł mistrzowski. W tej kolejce wiele się wyjaśni (m. in. mecz Wolfsburg - Dortmund będzie miał duże znaczenie dla układu tabeli). Hertha ma tylko jeden punkt straty do liderującego Wolfsburga i Bayernu. Jak już wspomniałem Wilki grają w tej kolejce z Borussią, a Bayern z Leverkusen. A zatem obie drużyny mają ciężkich przeciwników i kto wie, czy nie stracą punktów. Tutaj otwiera się szansa przed ekipą ze stolicy. Goście ruszą od początku do ataku, myślę, że już do przerwy będą prowadzić, a Voronin strzeli pierwszego gola. Ukrainiec jak wiemy jest w tym sezonie w wybornej formie. Szczególnie ostatnio. W tym sezonie zdobył jak narazie 8 goli, jednak w poprzednim meczu nie powiększył swojego dorobku, co daje podstawy do myślenia, że Andrey jest już głodny kolejnej bramki i będzie gryzł trawę, aby go ukłuć. Myślę, że Hertha wygra, a Voronin zdobędzie gola, ale czy pierwszego? O tym zadecyduje w dużej mierze szczęście, jednak ma on na to z pewnością największe szanse, ponieważ Hertha raczej powinna przeważać, a Voronin jest najbardziej ofensywnym piłkarzem stołecznej drużyny. Stąd mój typ.
stare 12-05-2009, 21:36   #31

Cytat:
Napisał leon92mielonk ->

12.05.2009 20:00

Spotkanie: FC Koln - Hertha Berlin
Typ: Andrey Voronin (Hertha) strzeli pierwszą bramkę w meczu
Kurs: 6,00
Analiza:
Mecz, w którym gospodarze - drużyna 1. FC Koln - nie walczą już o nic. Są w środku tabeli, nie spadną i nie awansują do Europejskich Pucharów. Tymczasem Hertha jest jednym z sześciu zespołów, które mają jeszcze spore szanse na tytuł mistrzowski. W tej kolejce wiele się wyjaśni (m. in. mecz Wolfsburg - Dortmund będzie miał duże znaczenie dla układu tabeli). Hertha ma tylko jeden punkt straty do liderującego Wolfsburga i Bayernu. Jak już wspomniałem Wilki grają w tej kolejce z Borussią, a Bayern z Leverkusen. A zatem obie drużyny mają ciężkich przeciwników i kto wie, czy nie stracą punktów. Tutaj otwiera się szansa przed ekipą ze stolicy. Goście ruszą od początku do ataku, myślę, że już do przerwy będą prowadzić, a Voronin strzeli pierwszego gola. Ukrainiec jak wiemy jest w tym sezonie w wybornej formie. Szczególnie ostatnio. W tym sezonie zdobył jak narazie 8 goli, jednak w poprzednim meczu nie powiększył swojego dorobku, co daje podstawy do myślenia, że Andrey jest już głodny kolejnej bramki i będzie gryzł trawę, aby go ukłuć. Myślę, że Hertha wygra, a Voronin zdobędzie gola, ale czy pierwszego? O tym zadecyduje w dużej mierze szczęście, jednak ma on na to z pewnością największe szanse, ponieważ Hertha raczej powinna przeważać, a Voronin jest najbardziej ofensywnym piłkarzem stołecznej drużyny. Stąd mój typ.
wynik niestety NIE
stare 01-06-2009, 15:50   #32

Wracamy do Typowania

01.06.2009

Spotkanie: Fredrikstad - Start
Typ: Start
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Co tu dużo mówić... Czyżby pomyłka bukmacherów? Przecież to dopiero 12. kolejka w Norweskiej Tippeligaen, więc Fredrikstad, mimo, że zajmuje 13. pozycję w tabeli nie walczy jeszcze o życie. Tymczasem Start gra obecnie swój najlepszy od lat sezon. Jest na drugim miejscu i ustępuje tylko Rosenborgowi (3pkt.). Fredrikstad w dotychczasowych 11 kolejkach zgromadziło 11 punktów (bilans 3-2-6). Start zanotował już natomiast 20 pkt. (bilans 5-5-1). A zatem skoro goście przegrali w tym sezonie tylko jedno spotkanie (u siebie z Rosenborgiem 1-2), to skąd tak niski kurs na Fredrikstad? Nie wiadomo... Start notuje ostatnio świetną serię: 6 meczy 4-2-0. Natomiast Fredrikstad 6 meczy : 1-0-5... a zatem naprawdę różnica klas. Myślę, że gracze i trenerzy Startu mają świadomość tego, że w obecnym sezonie mogą osiągnąć coś wielkiego, może nawet powalczyć o mistrzostwo i muszą zdobywać 3 punkty w takich meczach jak właśnie z Fredrikstad. Mam nadzieję, że goście utrzymają świetną dyspozycję i wygrają spotkanie z Fredrikstad
stare 02-06-2009, 14:28   #33

Cytat:
Napisał leon92mielonk ->

Wracamy do Typowania

01.06.2009

Spotkanie: Fredrikstad - Start
Typ: Start
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Co tu dużo mówić... Czyżby pomyłka bukmacherów? Przecież to dopiero 12. kolejka w Norweskiej Tippeligaen, więc Fredrikstad, mimo, że zajmuje 13. pozycję w tabeli nie walczy jeszcze o życie. Tymczasem Start gra obecnie swój najlepszy od lat sezon. Jest na drugim miejscu i ustępuje tylko Rosenborgowi (3pkt.). Fredrikstad w dotychczasowych 11 kolejkach zgromadziło 11 punktów (bilans 3-2-6). Start zanotował już natomiast 20 pkt. (bilans 5-5-1). A zatem skoro goście przegrali w tym sezonie tylko jedno spotkanie (u siebie z Rosenborgiem 1-2), to skąd tak niski kurs na Fredrikstad? Nie wiadomo... Start notuje ostatnio świetną serię: 6 meczy 4-2-0. Natomiast Fredrikstad 6 meczy : 1-0-5... a zatem naprawdę różnica klas. Myślę, że gracze i trenerzy Startu mają świadomość tego, że w obecnym sezonie mogą osiągnąć coś wielkiego, może nawet powalczyć o mistrzostwo i muszą zdobywać 3 punkty w takich meczach jak właśnie z Fredrikstad. Mam nadzieję, że goście utrzymają świetną dyspozycję i wygrają spotkanie z Fredrikstad
wynik 1-0
stare 02-06-2009, 14:28   #34

02.06.2009 19:35

Spotkanie: Nybergsund - Kongsvinger
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 2,36
Buk: Betsafe
Analiza:
Mecz kończący 9. kolejkę Norweskiej 2. Ligi. Gospodarze zajmują obecnie 7. lokatę w tabeli, a goście są na 2. miejscu. Obie drużyny strzelają dość sporo goli, szczególnie goście (16 goli w 8 meczach = 2,0 gola na mecz). Nybergsund strzeliło dotychczas 12 goli (1,5 gola na mecz). Obie także dość dużo tracą. Jak widzimy ona zespoły grają ofensywnie, co sprawia, że przypuszczalnie w tym spotkaniu padnie wiele goli. W 5 na 8 dotychczasowych meczy Kongsvinger wszedłby mój typ! Tylko czysta statystyka? Nie do końca. Zwycięstwo gospodarzy da im awans na 3. pozycję w tabeli, tymczasem jeżeli goście wygrają awansują na fotel lidera. Wszystko wskazuje tutaj na mecz walki. Mój typ: 2-2. Zagram jednak over 3,5 aby zwiększyć swoje szanse.
stare 03-06-2009, 17:39   #35

poprzedni mecz znowu nie wszedł... tylko jeden gol

wynik 3-0

03.06.09 20:45

Play-offs Holandia

Spotkanie: Cambuur - Roda
Typ: 1poł./koniec - Cambuur/Cambuur
Kurs: 3,75
Analiza:
Play-offy o Eredivisie wchodzą w decydującą fazę. Spotkanie pomiędzy Cambuurem i Rodą rozstrzygnie, kto w przyszłym sezonie zagra w najwyższej klasie rozgrywkowej. Na Cambuur Stadion na przeciwko gospodarzy staną gracze z Kerkrade. Oba dotychczasowe spotkania kończyły się remisami (0-0 i 1-1). Roda JC jest strasznie osłabiona. "Ze względu na kartki nie zagrają Willem Janssen (żółte) i Marcel Meeuwis (czerwona), Sekou Cissé i Eric Addo dostali powołanie do reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej i Ghany, a na liście kontuzjowanych i dopiero wracających do zdrowia jest aż siedmiu zawodników. Żadnych szans na grę nie mają Jeanvion Yulu-Matondo, Ruud Vormer, Dieter van Tornhout i Przemysław Tytoń, a przy nazwiskach Andresa Opera, Krisa the Wree i Jamaïque Vandamme'a stoją poważne znaki zapytania. Jedynym piłkarzem, który wyleczył już uraz i na pewno zagra jest Marcel de Jong." [źródło: www.eredivisie.pl]
Gospodarze mają do dyspozycji praktycznie pełen skład. Cambuur już dawno nie grał w pierwszej lidze holenderskiej. Z pewnością marzy o powrocie do Eredivisie. Tak doskonałej okazji jak teraz mogą już w najbliższych sezonach nie mieć. Cambuur w sezonie zasadniczym u siebie notował bilans 11-5-3. A zatem tylko 3 porażki. Uważam, że pełna mobilizacja, własny teren oraz osłabienie Rody da dzisiaj zwycięstwo Cambuurowi i to już do połowy spotkania.
stare 06-06-2009, 15:36   #36

wynik 1-0/1-1

06.06.2009 20:15

Spotkanie: Chorwacja - Ukraina
Kurs: 5,65
Buk: Pinacclesports
Analiza:
Dlaczego Ukraina? Otóż jest to zespół kompletny, z gwiazdami (np. Schevchenko, Voronin), poukładany piłkarsko. Oczywiście faworytem jest Chorwacja, która dość dobrze spisuje się w tych eliminacjach. Jeżeli miałbym stawiać jakąś niespodziankę w meczach eliminacyjnych MŚ 2010 to byłaby to właśnie Ukraina.

Sytuacja w grupie:
1. Anglia 5m 15pkt.
2. Chorwacja 5m 10pkt.
3. Ukraina 4m (5:3) 7pkt.

4. Białoruś 4m 6pkt.
5. Kazachstan 5m 3pkt.
6. Andora 5m 0pkt.

Jak widać Ukraina traci do Chorwacji tylko 3 punkty i ma jeden mecz mniej. A zatem ewentualne zwycięstwo da im sporą przewagę nad rywalami. Wydaje się, że Ukraina nie grzeszy skutecznością, jednak zagrała ona już z Anglią (minimalna porażka 1-2) oraz właśnie z Chorwacją (0-0). Ukraina ma przed sobą jeszcze jedno spotkanie z Anglią oraz 2 z Białorusią, więc nie ma najłatwiejszego terminarza, co zmusza ich do zdobycia punktów w meczu w Chorwacji. Ewentualna porażka zminimalizuje ich szanse na awans. Podsumowując wydaje się, że Ukraina będzie silniej zmotywowana przed tym spotkaniem i być może uda jej się poradzić sobie z Chorwacją.
stare 08-06-2009, 14:37   #37

wynik 2-2 gol w ostatnich 5' szkoda

08.06.2009 20:15

Spotkanie: Syrianska FC - GIF Sundsvall
Typ: 1.poł/koniec 1/1
Kurs: 3,75
Analiza:
Spotkanie Szwedzkiej Supertann. Zagrają ze sobą dwa zespoły z górnej części tabeli: Syrianska (5. pozycja) i Sundsvall (7. pozycja). Wiele już o tym meczu powiedziano. Syrianska gra ostatnio kapitalnie: 3 wygrane w 3 meczach w tym 2 na wyjeździe. Pomimo, że gospodarze grali na początku sezonu nierówno, to teraz wyraźnie ustabilizowali swoją formę i wygrywają wszystko jak leci. Zauważyłem też ogromne spadki kursów na Syrianske (2,60-2,20; 2,50-2,20) itd. Być może gości dręczą kontuzję i któryś z kluczowych graczy nie wystąpi w tym meczu. Sundsvall nie grają źle, jednak po dobrym początku sezonu teraz ich forma spada (ostatnie 6 meczów 1-2-3). A zatem kiepsko to mało powiedziane. Syrianska na 10 dotychczasowych meczów wygrało aż 6, przy tylko 1 remisie. Pewnie zaliczą oni kapitalną pierwszą część sezonu, a spaprają drugą (przykłady Hull, Hoffenheim). Mam nadzieję, że gospodarze utrzymają cudowną formę i wygrają kolejne spotkanie na własnym terenie.
stare 10-06-2009, 15:48   #38

wynik 0-2/1-2

10.06.2009

Spotkanie: Anglia - Andora (HC 0-4)
Typ: Andora -4
Kurs: 3,05
Analiza:
Anglia to zdecydowany faworyt, wygra - to pewne. Ale czy 4 golami? Z pewnością taki dream team jak Rooney, Ferdinand, Carrick, Gerrard itd. poradzi sobie ze słabituką Andorą. Goście nie tylko nie wygrali jeszcze w tych eliminacjach, ale nawet nie zdobyli punktu. Ich katastrofalny bilans bramkowy wynosi 2-19. A zatem wszystko wskazuje na pogrom. Jednak ja po cichu liczę na to, że szkoleniowiec Anglików da odpocząć paru kluczowym zawodnikom i potraktuje to spotkanie bardziej jako sparing. Oczywiście w zwycięstwo gospodarzy nie śmiem wątpić, jednak sądze, że wynik będzie oscylował w granicach 3-0. Zobaczymy jak będzie. Kurs jest z pewnością zachęcający
stare 13-06-2009, 11:35   #39

wynik 6-0

13.06.2009 18:00

Spotkanie: Zaragoza - Cordoba
Typ: Zaragoza strzeli 4 gole lub więcej
Analiza:
Spotkanie 41. kolejki Hiszpańskiej Segunda Division. Gospodarze - Real Zaragoza są o krok od zdobycia awansu do Primera Division. W tej chwili są na 3. pozycji gwarantującej awans i mają 5 punktów przewagi nad 4. Herculesem. Ponieważ do końca zostały im tylko 2 kolejki, zwycięstwo daje im 100% awans. dodatkowym czynnikiem mobilizującym będzie obecność na La Romadera kibiców, którzy będą chcieli podziękować swoim piłkarzom za cały sezon zwieńczony powrotem do najwyższej klasy rozgrywkowej w Hiszpanii. Cordoba jest w środku tabeli, ma 10 pkt. przewagi nad strefą spadkową a zatem nie gra o nic. Liczę na pewne zwycięstwo Zaragozy.
stare 15-06-2009, 15:05   #40

wynik 3-1

01 września 2009r
godzina 19:00

Szwecja, Supertann

Spotkanie: Syrianska Sodertajle - Landskrona BoIS
Typ: over 3,5
Kurs: 2,80

Analiza:
O godzinie 19:00 na Södertälje Fotbollsarena odbędzie się spotkanie kończące 22. kolejkę Szwedzkiej Supertann. Gospodarz - Syrianska zajmuje w tej chwili 6. miejsce w tabeli, a Landskrona 8.

Małe porównanie:
Syrianska Sodertalje m21 10-5-7 35:29 34pkt
Landskrona BoIS m21 9-3-9 35:28 30pkt

Jak widać zespoły są w tej chwili w podobnej sytuacji, tylko 4 punkty różnicy, prawie identyczny bilans bramkowy. 35 zdobytych goli to dość dużo - tylko 3 pierwsze zespoły mają więcej. A zatem widzimy, że napastnicy obu drużyn potrafią strzelać. Warto powiedzieć, że Syrianska spośród 21 meczy aż w 19 strzelała choćby jednego gola, a traciła aż w 17. W meczach z udziałem gospodarzy pada średnio 3,05 gola. U gości wygląda to podobnie - 3,00.

Ostatnie mecze Landskrony też napawają optymizmem:

24.08. Landskrona BoIS - FC Trollhättan 3:1
20.08. Ätvidabergs FF - Landskrona BoIS 4:2
17.08. Landskrona BoIS - Vasalunds IF 5:0

Jak dla mnie wyrównany mecz dwóch bramkostrzelnych drużyn, które w dodatku ostatnio mają niesamowite wyniki wskazuje tutaj na overek. O2,5 wydaje się być pewniakiem, ja jednak decydowałem się na próg 3,5 aby zwiększyć nieco kurs. Faworytem bukmacherów jest tutaj Syrianska, jednak jak dla mnie wygląda to na wysoki remis, może minimalne zwycięstwo któregoś z zespołów.

Ostatnio edytowane przez leon92mielonka ; 31-08-2009 o 19:07
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami > Analizowane Typy by LEON

Odpowiedz