![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #2 |
| Dołączył: 30.06.2008
| #1 - ![]() Brazylia vs Korea Północna Co tutaj można jeszcze napisać o tym meczu ? Brazylia jest murowanym faworytem z masą gwiazd i indywidualności w składzie. Korea jest słabiutka, jednak determinacja przed uniknięciem obozów pracy ![]() Czy Brazylia pokarze dzisiaj wielką piłkę ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 15-06-2010 o 22:35 |
| | |
| | #3 |
| #2 - ![]() Honduras vs Chile Chile stawiane jest w roli "czarnego konia" tego turnieju. Ja w tym meczu jednak nie wróżę łatwej przeprawy Chilijczykom. Jak wiemy ten turniej zaczął się bardzo słabo, mało goli, nuda na boisku, i monotonia. Dlatego moim typem na ten mecz jest remis do połowy ponieważ wiadomo że początek to raczej badanie się z przeciwnikiem. Wartym uwagi jest też typ poniżej 2.5 gola w tym meczu. Będzie to mecz walki jak wiadomo bratobójczy pojedynek latynoskich ekip. Będzie to nudny mecz i miejmy nadzieję że remis do połowy padnie. ![]() Czy Honduras przetrzyma szturm Chile w 1 połowie ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 16-06-2010 o 15:32 |
| | |
| | #4 |
| #3 ![]() Hiszpania vs Szwajcaria W tym meczu faworyt jest tylko jeden, jak i całego turnieju - Hiszpania. Mój typ na 3 gole lub więcej jest bardzo ciekawą opcją na to spotkanie z dobrym kursem. Drużyny Hiszpanii nie będę opisywał wystarczy zobaczyć skład i wszystko jest jasne. Mam nadzieje że podejdą jednak do tego meczu bardziej zdeterminowani niż wczoraj Brazylia. W Szwajcarii są piłkarze którzy strzelać też potrafią i mecz powinien zaowocować w dużą ilość goli. edit://Hiszpania w ofensywie zagrała największą padakę jaką kiedykolwiek u nich widziałem, graty dla Szwajcarii ![]() Czy Hiszpania pokarze swój geniusz już w 1 meczu ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 16-06-2010 o 17:57 |
| | |
| | #5 |
| #4 -![]() RPA vs Urugwaj Tym meczem zaczyna się druga seria grupowych spotkań, a więc koniec z szachami czas na grę w otwarte karty ! W tym meczu trudno wskazać zwycięzcę jednak ja dalej kontynuuję typowanie overów na bramki tym razem propozycja na ten mecz jest bardziej zachowawcza czyli 2 gole lub więcej. Ekipa z RPA w meczu z Meksykiem pokazała że potrafi bardzo groźnie kontratakować, a Urugwaj w meczu z Francją też pokazał trochę ciekawej piłki. Dwa gole w tym meczu jest dla mnie najciekawszą opcją na to spotkanie. Zwycięstwo którejś z tych drużyn znacznie przybliży do wyjścia z grupy a na pewno RPA jak i Urugwajowi na tym zależy. W każdej drużynie ma kto strzelać i bramki padać będą, mam nadzieję że minimum 2... ![]() Czy Bafana Bafana trafi dziś wieczorem do siatki Urugwaju ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 16-06-2010 o 22:36 |
| | |
| | #6 |
| #5 -![]() Argentyna vs Korea Południowa Argentyna w pierwszym meczu pokonała dobrze spisującą się Nigerię a "żółtki" wygrały w dobrym stylu ze słabiutką Grecją. Jednak mój typ na ten mecz to zwycięstwo Argentyny, za którą stoją takie "argumenty" jak Messi, Tevez czy jak ostatnio pokazał się z dobrej strony Hainze. Jeśli Argentyna wygra ten mecz to raczej spokojnie wyjście z grupy będzie miała zapewnione. Liczę na dobry mecz i na to że Argentyna w końcu pokarze kawałek dobrej piłki. ![]() Co ci piłkarze pokarzą w meczu z Koreą Płd. ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 17-06-2010 o 15:26 |
| | |
| | #7 |
| #6 -![]() Grecja vs Nigeria Zupełnie nie rozumiem tak drastycznego skoku kursu na Nigerię z 1,85 aż na 2,00. Jednak dla nas oczywiście lepiej. Gram czystą "2" w tym meczu ponieważ Nigeria zaprezentowała się zdecydowanie lepiej w swoim meczu niż słabiutcy Grecy. Grecja w dotychczasowych swoich występach na MŚ nie zdobyła jeszcze gola i raczej nie zapowiada się na to że będzie je strzelała seriami ![]() Czy Nigeria pokona dzisiejszego popołudnia Grecję ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 17-06-2010 o 17:56 |
| | |
| | #8 |
| #7 - ![]() Francja - Meksyk W tym meczu nie bawię się w typowanie zwycięzcy, pod lupę biorę bardziej asekuracyjną zagrywkę czyli 2 gole lub więcej. Wiadomo żarty się skończyły każdy kolejny mecz jest teraz już bardzo ważny i liczy się każda bramka. Odkąd zaczęła się druga seria gier padają same overy 2,5. Ja wybieram opcję z progiem dwóch goli i myślę że w tym meczu zostanie on przynajmniej zrównany ![]() Jak spisze się Meksyk przeciwko takiemu rywalowi jak Francja ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 17-06-2010 o 22:22 |
| | |
| | #9 |
| #8 -![]() Niemcy vs Serbia Ten mecz raczej nie jest konieczny do opisania, jednak parę słów napiszę. Niemcy jak na razie pokazali najwięcej z faworytów do mistrzostwa. Co prawda rywal był z niskiej półki jednak 4 gole i styl robił wrażenie. Serbia poległa z Ghaną po pokazie nieporadności, Serbia już w meczu z Polską grała padakę. Podolski, Klose, Cacau, Oezil itd. można wymieniać długo takich kandydatów do strzelania goli. Niemcy będą chciały już w tym meczu mieć zapewniony awans, moim zdaniem typ warty grania po ciekawym kursie jak na Niemcy. ![]() Czy któryś z tych panów da wygraną Niemcom ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 18-06-2010 o 15:27 |
| | |
| | #10 |
| #9 -![]() Słowenia - USA O tym meczu napiszę krótko. USA zagrało dobrą piłkę w meczu z Anglią, wiadomo gol po błędzie Greena ale inne okazję USA też miało. Jest tam kilku zawodników którzy grac potrafią, do tego mają większe doświadczenie na takich imprezach jak MŚ. Słoweńcy ze słabiutką Algierią wygrali fuksem bo kuriozalnym golu. Jest to bardzo ważny mecz dla obu drużyn jednak USA jest dla mnie bardziej pewną drużyną od Słowenii. Go America ! ![]() Co pokarzą piłkarze ze stolicy McDonald`a ? Ostatnio edytowane przez Bartek11 ; 18-06-2010 o 17:54 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| "Jak zarobić i się nie narobić?" - jac | jac | Kupony | 1 | 06-10-2010 21:16 |
| czy jest taka opcja jak na BAH "zaklady na dzis" | menzax | Bet365 | 7 | 29-11-2009 03:22 |
| Jak to możliwe, że miałem na ruletce 8 x "0" pod rząd.... | katoen | Systemy i Strategie | 40 | 06-08-2009 12:24 |
| Zakłady bukmacherskie dla "ZIELONEGO". Jak grać? | beckham | Dział dla Początkujących | 14 | 16-02-2009 14:18 |
| "U"- co to znaczy i jak rozliczony będzie mój zakład? | zzrt | Expekt | 1 | 31-07-2008 00:14 |