Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 08-03-2010, 22:12   #1

BettingTheory - prognozy i typy under / over

Witam
W tym temacie podzielę się swoimi typami under , over. Typuje tylko piłkę nożną oraz hokej na lodzie. Kryteria doboru spotkań? moja tajemnica. Typy będą poparte pomocnymi (znaczącymi) statystykami dzięki którym typy często są trafne.
Zapraszam do odwiedzin

Pierwszy typ idzie na nocne spotkanie NHL

[Washington vs. Dallas]
[over 5.5]
[1.60]

Znaczące statystyki:
(Washington)
- 20/31 overow w domu co daje nam ponad 64 %
- średnio w domu Capitals trafiają 4 -kronie tracąc 2,48 na mecz
- w 10 domowych spotkaniach gospodarze strzelali 5 lub więcej bramek
(Dallas)
-18/33 overów w linii 5.5 w wyjazdowych meczach
- Średnio na wyjazdach strzelają 2,66 tracąc 3,45 bramki na mecz
- w 2 wyjazdowych spotkaniach goście strzelali 5 lub więcej bramek
- w 7 wyjazdowych spotkaniach tracili 5 lub więcej bramek

Prognoza:

Liczę na ciekawy mecz z duża ilości bramek. Sadzę ,że over jest w stanie zrobić sama drużyna Washingtonu . Liczę jednak na przynajmniej 2 trafienia ze strony Stars i myślę ,że to wystarczy aby linia 5.5 bramek została przekroczona.
BettingTheory jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-03-2010, 10:30   #2

Cytat:
Napisał BettingTheory ->

[Washington vs. Dallas]
[over 5.5]
[1.60]

Znaczące statystyki:
(Washington)
- 20/31 overow w domu co daje nam ponad 64 %
- średnio w domu Capitals trafiają 4 -kronie tracąc 2,48 na mecz
- w 10 domowych spotkaniach gospodarze strzelali 5 lub więcej bramek
(Dallas)
-18/33 overów w linii 5.5 w wyjazdowych meczach
- Średnio na wyjazdach strzelają 2,66 tracąc 3,45 bramki na mecz
- w 2 wyjazdowych spotkaniach goście strzelali 5 lub więcej bramek
- w 7 wyjazdowych spotkaniach tracili 5 lub więcej bramek

Prognoza:

Liczę na ciekawy mecz z duża ilości bramek. Sadzę ,że over jest w stanie zrobić sama drużyna Washingtonu . Liczę jednak na przynajmniej 2 trafienia ze strony Stars i myślę ,że to wystarczy aby linia 5.5 bramek została przekroczona.

Wynik 3:3
stare 09-03-2010, 13:00   #3

Spotkanie Słowackiej Extraligi

[Liptovsky Mikulas - Spisska Nova Ves]
[ pozycja w tabeli 11 - 12]

(Liptovsky Mikulas)
- średnio w domu strzelają 3,4 tracąc 3,1 bramki na mecz
- Jeśli chodzi o overy w linii 6.5 przekraczali ją 9 kornie na 22 rozegrane domowe spotkania co daje nam nieco ponad 40 %
- w 5 spotkaniach w domu strzelali 5 lub więcej bramek
- w 4 spotkaniach w domu tracili 5 lub więcej bramek
- w 3/6 spotkań z drużynami pokroju Spisski notowali over w linii 6.5 (w obecnym sezonie w spotkaniu Liptovsky Mikulas - Spisska Nova Ves zakończyło się wynikiem 4-2 , czyli zobaczyliśmy dokładnie 6 bramek)
(Spisska Nova Ves)
- Średnio na wyjazdach strzelają 2,1 tracąc 3,7 bramki na mecz
- Na wyjazdach notują 56.52 % underów w linii 5.5
- z drużynami pokroju Liptovsky Mikulas na 6 wyjazdowych spotkań notowali tylko 1 over oraz az 5 underów w linii 5.5 oraz 6.5.
- W obecnym sezonie jeszcze ani razu nie strzelili 5 lub więcej bramek w jednym meczu w 23 rozegranych meczach wyjazdowych

Prognoza:
Mała stawka
Under 6 bramek
[1,83]

Myślę ,że nie zobaczymy tutaj więcej niż 6 bramek. Z moich wyliczeń , statystyk oraz analizy wychodzi,że więcej niż 3,4 bramki Liptovsky nie powinien strzelić a goście to jedna z bardziej grających defensywnie zespołów tej ligi zwłaszcza na wyjazdach więc na dużo trafień z ich strony bym nie liczył. Według mnie under 6 bramek ma spore szanse powodzenia w razie gdy padnie dokładnie 6 bramek w tym spotkaniu mamy zwrot całej stawki.

Ostatnio edytowane przez BettingTheory ; 09-03-2010 o 13:11
stare 11-03-2010, 14:46   #4

Cytat:
Napisał BettingTheory ->

Spotkanie Słowackiej Extraligi

[Liptovsky Mikulas - Spisska Nova Ves]
[ pozycja w tabeli 11 - 12]

(Liptovsky Mikulas)
- średnio w domu strzelają 3,4 tracąc 3,1 bramki na mecz
- Jeśli chodzi o overy w linii 6.5 przekraczali ją 9 kornie na 22 rozegrane domowe spotkania co daje nam nieco ponad 40 %
- w 5 spotkaniach w domu strzelali 5 lub więcej bramek
- w 4 spotkaniach w domu tracili 5 lub więcej bramek
- w 3/6 spotkań z drużynami pokroju Spisski notowali over w linii 6.5 (w obecnym sezonie w spotkaniu Liptovsky Mikulas - Spisska Nova Ves zakończyło się wynikiem 4-2 , czyli zobaczyliśmy dokładnie 6 bramek)
(Spisska Nova Ves)
- Średnio na wyjazdach strzelają 2,1 tracąc 3,7 bramki na mecz
- Na wyjazdach notują 56.52 % underów w linii 5.5
- z drużynami pokroju Liptovsky Mikulas na 6 wyjazdowych spotkań notowali tylko 1 over oraz az 5 underów w linii 5.5 oraz 6.5.
- W obecnym sezonie jeszcze ani razu nie strzelili 5 lub więcej bramek w jednym meczu w 23 rozegranych meczach wyjazdowych

Prognoza:
Mała stawka
Under 6 bramek
[1,83]

Myślę ,że nie zobaczymy tutaj więcej niż 6 bramek. Z moich wyliczeń , statystyk oraz analizy wychodzi,że więcej niż 3,4 bramki Liptovsky nie powinien strzelić a goście to jedna z bardziej grających defensywnie zespołów tej ligi zwłaszcza na wyjazdach więc na dużo trafień z ich strony bym nie liczył. Według mnie under 6 bramek ma spore szanse powodzenia w razie gdy padnie dokładnie 6 bramek w tym spotkaniu mamy zwrot całej stawki.
Tylu bramek się nie spodizewałem
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 11-03-2010, 14:47   #5

Fin. SM-liiga

[Assat Pori vs. Kalpa Kuopio]

1 [Assat]
U/O 5.5
U 49.06% - O 50.94 %
Dom
U 53.85% - O 46.15%

Średnio w domu
Strzelają : 3.03 Tracą: 2.46

2/26 meczach w domu tracili
5 lub więcej bramek w jednym
meczu

3 overy 3 undery w spotkaniach
domowych z drużynami pokroju
Kalpy

2 [Kalpa]
U/O 5.5
U 60.38% - O 39.62%
Wyjazd
U 61.54% - O 38.46%

Średnio na wyjeździe
Strzelają: 2.53 tracą: 2.73

6/26 meczach wyjazdowych tracili
5 lub więcej bramek w jednym meczu

4 undery i 3 overy w spotkaniach
wyjazdowych z drużynami pokroju
Assat

Prognoza :
Mała stawka
[Under 5.5]
[1,75]

Szacuje szanse underu 5.5 na 55 %. Według mnie wszystko zależeć będzie od tego jak zagrają goście. Jeśli Kalpa zagra tak jak w ostatnich meczach wyjazdowych możemy spodziewać się underu 5.5 bramek .Assat gra u siebie dość dobrze i jest w stanie trafić nawet parę bramek Kalpie. Jednak jeśli ci zagrają bardziej defensywie i przede wszystkim nie będą popełniać tyle błędów , Assat nie powinien strzelić wiecej niż 3 bramek, liczę także ze Kalpa która ze skutecznością na wyjazdach ma problemy również dzisiaj sobie nie postrzela. Krótko mówiąc kurs 1.70-1.8 można brać bo jest dość solidny jeśli występował by w przedziałach 1.5- 1.6 wtedy dla mnie NO BET, i nie ruszałbym spotkania..
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 11-03-2010, 20:01   #6

Cytat:
Napisał BettingTheory ->

Fin. SM-liiga

[Assat Pori vs. Kalpa Kuopio]

1 [Assat]
U/O 5.5
U 49.06% - O 50.94 %
Dom
U 53.85% - O 46.15%

Średnio w domu
Strzelają : 3.03 Tracą: 2.46

2/26 meczach w domu tracili
5 lub więcej bramek w jednym
meczu

3 overy 3 undery w spotkaniach
domowych z drużynami pokroju
Kalpy

2 [Kalpa]
U/O 5.5
U 60.38% - O 39.62%
Wyjazd
U 61.54% - O 38.46%

Średnio na wyjeździe
Strzelają: 2.53 tracą: 2.73

6/26 meczach wyjazdowych tracili
5 lub więcej bramek w jednym meczu

4 undery i 3 overy w spotkaniach
wyjazdowych z drużynami pokroju
Assat

Prognoza :
Mała stawka
[Under 5.5]
[1,75]

Szacuje szanse underu 5.5 na 55 %. Według mnie wszystko zależeć będzie od tego jak zagrają goście. Jeśli Kalpa zagra tak jak w ostatnich meczach wyjazdowych możemy spodziewać się underu 5.5 bramek .Assat gra u siebie dość dobrze i jest w stanie trafić nawet parę bramek Kalpie. Jednak jeśli ci zagrają bardziej defensywie i przede wszystkim nie będą popełniać tyle błędów , Assat nie powinien strzelić wiecej niż 3 bramek, liczę także ze Kalpa która ze skutecznością na wyjazdach ma problemy również dzisiaj sobie nie postrzela. Krótko mówiąc kurs 1.70-1.8 można brać bo jest dość solidny jeśli występował by w przedziałach 1.5- 1.6 wtedy dla mnie NO BET, i nie ruszałbym spotkania..
Wynik 0-1
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 12-03-2010, 14:52   #7

German DEL Bundesliga

[Eisbaren - Frankfurt]

1 [Eisbaren]
U/O 5.5
33.33 % U - 66.67 % O
Dom
28 % U - 72 % O

Średnio w domu:
strzelają 4.16 tracą 2.68

8/26 meczach domowych strzelali 5 lub
więcej bramek w jednym meczu
15/26 meczach domowych strzelali 4 lub
więcej bramek w jednym meczu co daje nam 57%

2 [Frankfurt]
U/O 5.5
36.54 % U - 63.46 % O
Wyjazd
46.15 %U- 53.85 % O

Średnio na wyjazdach
strzelają 3.19 tracą 2.80

7/26 meczach wyjazdowych strzelali 5 lub
10/26 meczach wyjazdowych strzelali 4 lub

[Prognoza]
[Średnia Stawka]
[over 5.5 ]
1.55

Biorąc pod uwagę overową niemiecką ligę hokeja oraz oby dwie drużyny , które strzelają dużo i notują znaczne overy liczę tutaj na podobny przebieg jak w i pierwszych spotkaniach obecnego sezonu pomiędzy tymi drużynami. Eisbaren powinien co najmniej 3,4 razy trafić w końcu gra u siebie gdzie są bardzo skuteczna drużyna, do tego 2, 3 trafienia ze strony drużyny przyjezdnych i over powinien zostać pokryty.

Wynik 3-2 w sumie 5 bramek , jednej zabrakło
Wysoka Stawka - (8-10j)

Ostatnio edytowane przez BettingTheory ; 15-03-2010 o 09:41
stare 12-03-2010, 17:41   #8

Francja Ligue 2

[Istres - Angers]

1 Istres

U/O 2.5
66.67 % U - 33.33 % O
Dom
76.92 % U - 23.08 % O

Średnio u siebie:
strzelają 1.07 tracą 0.92

3/13 meczach domowych tracili 2 lub więcej bramek w jednym meczu

tylko w 4 z 13 spotkań domowych zachowywali czyste konto

w 3 domowych spotkaniach z drużynami pokroju Angers notowali 2 undery oraz 1 over

2 Angers

U/O 2.5
51.85 % U - 48.15 % O
Wyjazd
46.15 % U - 53.58 % O

Średnio na wyjazdach:
strzelają 1.23 tracą 1.53

7/13 meczów wyjazdowych tracili 2 lub więcej bramek w jednym meczu

tylko 2 2 z 13 wyjazdowych meczach zachowywali czyste konto

[Prognoza]
[Mała Stawka]
[over 2]
1,86

Mimo iż Istres to jedna z najbardziej underowych drużyn Ligue 2 zwłaszcza w meczach domowych po analizie sadzę ,że 2 bramki w meczu zobaczyć powinniśmy. Przyjezdni w 7 wyjazdowych spotkaniach strzelali 2 lub więcej bramek rywalom. Angers również dużo bramek traci na wyjazdach a Istres powinien to wykorzystać. H2h po 3 meczach zdecydowany under 2.5 a nawet 1.5 jednak ta bariera przynajmniej 2 bramek powinna być dzisiaj przełamana. Kurs na over 1,5 waha sie w granicach 1.4-1.45 wiec r można grac gdyż np w 2 holenderskiej możemy zobaczyć podobny kurs lecz na over 2.5 bramek, a tutaj wystarczają tylko 2 trafienia wiec jakby nie patrzeć mamy większe szanse. Biorąc pod uwagę także to iż Angers w ostatnich meczach jest w wyśmienitej formie strzeleckiej sadze iż trafi przynajmniej raz do bramki rywali oraz gospodarze odpowiedzą przynajmniej 1 bramką. Tyle ode mnie jeśli chodzi o ten typ. Polecam

over 2 bramek dostępny m.in w następujących firmach bukmacherskich:
- Pinnacle
-5 Dimes
-Ladbrokes
- Bet365

Wynik 1-1 = mamy zwrot jednak, over 1.5 został pokryty.
Wysoka Stawka - (8-10j)

Ostatnio edytowane przez BettingTheory ; 15-03-2010 o 09:42
stare 15-03-2010, 09:43   #9

Izrael Liga

Maccabi Haifa FC vs. Maccabi Tel Aviv FC 15 marca 19:00

[Maccabi Haifa]
Drużyna gospodarzy ma świetny sezon a dzisiaj powinni pokonać przyjezdnych z Tela Avivu. Ja jednak skupiam się w tym meczu na liczbie bramek. Zdecydowałem, że zagram na under 2.5 bramek. Jak wiadomo pierwsze 6 drużyn z tabeli zagra o mistrzostwo ligi , a jednym z pretendentów jest na pewno drużyna Maccabi Haify. W obecnym sezonie drużyna straciła w 25 meczach zaledwie 10 bramek co daje nam średnio 0.4 bramki na mecz , (jak dal mnie imponująca średnia). Jeśli chodzi formę strzelecką to w ostatnich pięciu spotkaniach strzelili aż 13 bramek a ich wystepy kończyły się zwycięstwami po za wpadką w wyjazdowym spotkaniu z Maccabi Netanyą. Co dla nas ważne dla typu under 2.5 w tych 5 spotkaniach stracili tylko 2 bramki. Teraz trochę statystyki: drużyna jak już wspomniałem średnio na wyjazdach jak i w domu traci 0.4 bramki na mecz. Jeszcze w żadnym z dwunastu domowych spotkań nie stracili 2 lub więcej bramek na mecz. W siedmiu domowych meczach zachowywali czyste konto. Z drużynami pokroju Maccabi Tel Aviv w domu notowali 2 undery i 1 over.
[Maccabi Tel Aviv]
Przyjezdni są na trzeciej pozycji w tabeli i wszystko wskazuje na to ,że wystąpią w najlepszej szóstce walczącej o mistrzostwo kraju. Pierwsze spotkanie w Tel Avivie skończyło się zwycięstwem drużyny gości 1:0. Ostatnio jednak ich forma wygląda słabo. Ostatnie 3 mecze to 2 porażki oraz 1 remis. Co dla nas istotne jeśli chodzi o mój typ drużyna gości miała problemy ze strzeleniem bramek z dużo słabszymi rywalami. Patrząc na siłę oraz grę Maccabi Haify na własnym stadionie drużyna przyjezdnych będzie miała spore problemy aby pokonać choć raz bramkarza gospodarzy. Statystycznie Tel Aviv traci na wyjazdach średnio 1,2 bramki na mecz. W czterech spotkaniach wyjazdowych tracili 2 lub więcej bramek.Czterokrotnie czyste konto na wyjazdach. Z drużynami pokroju Macabi Haify w obecnym sezonie rozegrali tylko 1 wyjazdowe spotkanie gdzie zanotowali under 2.5 bramek.

Posumowanie:
Według mnie nie powinniśmy zobaczyć tutaj więcej niż 2 bramek. Jeśli drużyna gospodarzy nie rozstrzela się w tym spotkaniu , a przyjezdni nie popełnią tylu błędów co w ostatnich meczach linia 2.5 bramek nie zostanie przekroczona. Spodziewam się dwóch trafień ze strony Maccabi Haify lecz żadnego ze strony gości. Jak będzie zobaczymy. POLECAM

[Prognoza]
[Średnia Stawka]
[under 2.5]
[1.95]
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 15-03-2010, 21:03   #10

Cytat:
Napisał BettingTheory ->

Izrael Liga

Maccabi Haifa FC vs. Maccabi Tel Aviv FC 15 marca 19:00

[Maccabi Haifa]
Drużyna gospodarzy ma świetny sezon a dzisiaj powinni pokonać przyjezdnych z Tela Avivu. Ja jednak skupiam się w tym meczu na liczbie bramek. Zdecydowałem, że zagram na under 2.5 bramek. Jak wiadomo pierwsze 6 drużyn z tabeli zagra o mistrzostwo ligi , a jednym z pretendentów jest na pewno drużyna Maccabi Haify. W obecnym sezonie drużyna straciła w 25 meczach zaledwie 10 bramek co daje nam średnio 0.4 bramki na mecz , (jak dal mnie imponująca średnia). Jeśli chodzi formę strzelecką to w ostatnich pięciu spotkaniach strzelili aż 13 bramek a ich wystepy kończyły się zwycięstwami po za wpadką w wyjazdowym spotkaniu z Maccabi Netanyą. Co dla nas ważne dla typu under 2.5 w tych 5 spotkaniach stracili tylko 2 bramki. Teraz trochę statystyki: drużyna jak już wspomniałem średnio na wyjazdach jak i w domu traci 0.4 bramki na mecz. Jeszcze w żadnym z dwunastu domowych spotkań nie stracili 2 lub więcej bramek na mecz. W siedmiu domowych meczach zachowywali czyste konto. Z drużynami pokroju Maccabi Tel Aviv w domu notowali 2 undery i 1 over.
[Maccabi Tel Aviv]
Przyjezdni są na trzeciej pozycji w tabeli i wszystko wskazuje na to ,że wystąpią w najlepszej szóstce walczącej o mistrzostwo kraju. Pierwsze spotkanie w Tel Avivie skończyło się zwycięstwem drużyny gości 1:0. Ostatnio jednak ich forma wygląda słabo. Ostatnie 3 mecze to 2 porażki oraz 1 remis. Co dla nas istotne jeśli chodzi o mój typ drużyna gości miała problemy ze strzeleniem bramek z dużo słabszymi rywalami. Patrząc na siłę oraz grę Maccabi Haify na własnym stadionie drużyna przyjezdnych będzie miała spore problemy aby pokonać choć raz bramkarza gospodarzy. Statystycznie Tel Aviv traci na wyjazdach średnio 1,2 bramki na mecz. W czterech spotkaniach wyjazdowych tracili 2 lub więcej bramek.Czterokrotnie czyste konto na wyjazdach. Z drużynami pokroju Macabi Haify w obecnym sezonie rozegrali tylko 1 wyjazdowe spotkanie gdzie zanotowali under 2.5 bramek.

Posumowanie:
Według mnie nie powinniśmy zobaczyć tutaj więcej niż 2 bramek. Jeśli drużyna gospodarzy nie rozstrzela się w tym spotkaniu , a przyjezdni nie popełnią tylu błędów co w ostatnich meczach linia 2.5 bramek nie zostanie przekroczona. Spodziewam się dwóch trafień ze strony Maccabi Haify lecz żadnego ze strony gości. Jak będzie zobaczymy. POLECAM

[Prognoza]
[Średnia Stawka]
[under 2.5]
[1.95]
wynik 1-0 jutro postawimy jakiś dokładny wynik
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 27-03-2010, 15:04   #11

Argentyna Primera Division

Tigre vs. Lanús 27 Marca godz 23:10

[Tigre]
Gospodarze dzisiejszego spotkania podejmą drużynę Lanus. Tigre w obecnym sezonie gra jeszcze nie równo. Potrafią zagrać bardzo dobry mecz przykładem pewne zwycięstwo z Boca , jak i również popełniać wile błędów tak jak w słabym występie przeciwko Chacaritce w przegranym spotkaniu. Mnie jednak nie interesuje dokładnie forma tej drużyny lecz bardziej forma strzelecka oraz gra w defensywie bo na tym opieram swój typ. Statystycznie na dziesięć rozegranych spotkań Tigre notowało 7 underów oraz 3 overy ( w domu 3 undery oraz 2 overy). Średnio strzelają 1.3 tracąc 1 bramkę na mecz. W domu strzelają jak i tracą 1.2 bramki na mecz. W 2 z pięciu domowych spotkań tracili 2 lub więcej bramek przy czym także 2 krotnie strzelali 2 lub więcej bramek w jednym meczu. W jednym domowym meczu zachowywali czyste konto. Z drużynami pokroju Lanus w domu notowali 1 under oraz 1 over.
[Lanus]
Przyjezdnym jak dotąd gra się nie układa. To jest dopiero 16 pozycja w tabeli , a tą drużynę stać na więcej. Tigre to rywal w ich zasięgu biorąc pod uwage także to ,ze obydwie drużyny są w podobnej formie. Według mnie łatwo się nie poddadzą i jest duża szansa aby zainkasować komplet punktów. Statystycznie drużyna Lanus notowała 5 underów oraz 5 overów ( wyjazd 3 undery 2 overy). Średnio strzelają 1.3 tracąc 1.7 bramki na mecz. Na wyjazdach strzelają 0.6 tracąc 1.8 bramki na mecz. W 3/5 wyjazdowych spotkań tracili 2 lub więcej bramek. Notowali 2 undery w wyjazdowych spotkaniach z drużynami pokroju Lanus.

Podsumowanie
Liczę tutaj na zupełnie inny scenariusz jaki miał miejsce w poprzednim meczach pomiędzy tymi drużynami gdzie zawsze padał solidny over a nawet over w linii 3.5. Dzisiaj nie sadzę aby powtórzyły się te wyniki, dwie bramki to max co powinniśmy dzisiaj zobaczyć. Tigre gra bardziej otwartą piłkę na wyjazdach niż w domu. Potrafią sie dobrze bronić. Lanus mimo iż nie gra dobrze na wyjazdach to po ostatnich meczach wgląda to o wiele lepiej w defensywie .W ostatnich 5 spotkaniach drużyna pokazała ,że potrafi się bronić a te trzy bramki które stracili - tracili je na ciężkich terenach. Sądzę ,że zobaczymy under 2.5 bramek.

[Prognoza]
[Średnia Stawka]
[Under 2.5]
[1.75 ]
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 28-03-2010, 16:08   #12

Cytat:
Napisał BettingTheory ->

Argentyna Primera Division

Tigre vs. Lanús 27 Marca godz 23:10

[Tigre]
Gospodarze dzisiejszego spotkania podejmą drużynę Lanus. Tigre w obecnym sezonie gra jeszcze nie równo. Potrafią zagrać bardzo dobry mecz przykładem pewne zwycięstwo z Boca , jak i również popełniać wile błędów tak jak w słabym występie przeciwko Chacaritce w przegranym spotkaniu. Mnie jednak nie interesuje dokładnie forma tej drużyny lecz bardziej forma strzelecka oraz gra w defensywie bo na tym opieram swój typ. Statystycznie na dziesięć rozegranych spotkań Tigre notowało 7 underów oraz 3 overy ( w domu 3 undery oraz 2 overy). Średnio strzelają 1.3 tracąc 1 bramkę na mecz. W domu strzelają jak i tracą 1.2 bramki na mecz. W 2 z pięciu domowych spotkań tracili 2 lub więcej bramek przy czym także 2 krotnie strzelali 2 lub więcej bramek w jednym meczu. W jednym domowym meczu zachowywali czyste konto. Z drużynami pokroju Lanus w domu notowali 1 under oraz 1 over.
[Lanus]
Przyjezdnym jak dotąd gra się nie układa. To jest dopiero 16 pozycja w tabeli , a tą drużynę stać na więcej. Tigre to rywal w ich zasięgu biorąc pod uwage także to ,ze obydwie drużyny są w podobnej formie. Według mnie łatwo się nie poddadzą i jest duża szansa aby zainkasować komplet punktów. Statystycznie drużyna Lanus notowała 5 underów oraz 5 overów ( wyjazd 3 undery 2 overy). Średnio strzelają 1.3 tracąc 1.7 bramki na mecz. Na wyjazdach strzelają 0.6 tracąc 1.8 bramki na mecz. W 3/5 wyjazdowych spotkań tracili 2 lub więcej bramek. Notowali 2 undery w wyjazdowych spotkaniach z drużynami pokroju Lanus.

Podsumowanie
Liczę tutaj na zupełnie inny scenariusz jaki miał miejsce w poprzednim meczach pomiędzy tymi drużynami gdzie zawsze padał solidny over a nawet over w linii 3.5. Dzisiaj nie sadzę aby powtórzyły się te wyniki, dwie bramki to max co powinniśmy dzisiaj zobaczyć. Tigre gra bardziej otwartą piłkę na wyjazdach niż w domu. Potrafią sie dobrze bronić. Lanus mimo iż nie gra dobrze na wyjazdach to po ostatnich meczach wgląda to o wiele lepiej w defensywie .W ostatnich 5 spotkaniach drużyna pokazała ,że potrafi się bronić a te trzy bramki które stracili - tracili je na ciężkich terenach. Sądzę ,że zobaczymy under 2.5 bramek.

[Prognoza]
[Średnia Stawka]
[Under 2.5]
[1.75 ]
Wynik 0-1
Wysoka Stawka - (8-10j)
stare 28-03-2010, 16:09   #13

Niemcy Bundesliga

Moenchengladbach vs Hamburg 28 Marca 17:30

[Moenchengladbach]
Drużyna gospodarzy nie uchodzi za faworyta w dzisiejszej konfrontacji z silnym Hamburgiem SV. Lokują się w drugiej części tabelii ale konsekwentnie uciekają od strefy spadkowej. Ostatni mecz to przeciętny występ z drożyną Koln , mnie ciekawi postawa obronna oraz skuteczność bo na tym opieram swój typ. PO ostatnich czterech domowych spotkaniach Borussia wygląda na otwartą drużynę w ofensywie popełniając przy tym dużo błędów w defensywie. Dla mojego typu jest to niewątpliwie plus bo obydwie ekipy lubią sobie postrzelać. Statystycznie strzelają 1.29 tracąc 1.74 ( dom strz. 1.53 tracą 1.53). W 4 z 13 domowych spotkań zachowywali czyste konto. W 5 z 13 meczów w domu tracili 2 lub więcej bramek , strzelając przy tym w 6 z 13 spotkań 2 lub więcej bramek w jednym meczu. Z drużynami pokroju Hamburgu w domu notowali 1 under oraz 1 over.
[Hamburg]
Drużyna przyjezdnych na siedem kolejek przed końcem senonu zachowuje jeszcze szanse na grę w europejskich pucharach. Znaleźć się w pierwszej "trojce" będzie ciężko ale 4-5 miejsce jak najbardziej w ich zasięgu. Znajdują się w 1/4 rozgrywek Ligi Eurpoejskej. Najbliższe ich spotkanie rozpocznie się 1 kwietnia gdzie podejmą belgijski Standart Liege. W ostatnich 5 wyjazdowych spotkaniach stracili az 10 bramek. Drużyna aż w 8 z 13 wyjazdowych spotkań potrafiła strzelić 2 lub więcej bramek w jednym meczu ( gdzie w 3 po 3 bramki oraz w 2 po 4 bramki). W 5 tracili 2 lub więcej bramek. Na wyjazdach średnio strzelają 2.07 tracąc 1.61 bramki na mecz. W jednym wyjazdowym meczu zachowywali czyste konto. Z drużynami pokroju Moenchengladbach w jedynym meczu zanotowali solidny over ( gdzie w sumie padło 6 bramek).

Podsumowanie
Według mnie linia 2.5 bramek powinna zostać przekroczona. Nie wykluczam scenariusza z wyniku 1-1 bądź jednobramkowego zwycięstwa którejś z drużyn , jednak więcej mam ich po tronie overa 2.5 . Liczę ,ze Moenchengladbach strzeli 1 lub 2 bramki przy czym kolejne dwie dołożą piłkarze Hamburgera SV. Overowa liga , 2 overowe zespoły , które jak już wspomniałem bardoz często lubią sobie postrzelać a więc nawet over w linii 3.5 jest w tym meczu bardzo realny.

[Prognoza]
[Mała Stawka]
[over 2.5]
[1.85]
Wysoka Stawka - (8-10j)
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami > BettingTheory - prognozy i typy under / over

Odpowiedz