![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.01.2010
| duże stawki, tylko maks 4 mecze w miesiącu
Witam, temat po raz kolejny ponieważ coś z poprzednim chyba nie tak było. Będę typował głownie lige Hiszpańską, Francuską, Bundeslige i rzadziej lige Włoską, tylko single, grube stawki min. 1000zł. Mój kapitał to 6000tyś. Maks tylko 4 mecze w miesiącu. Narazie sytuacja wygląda w ten sposób że jestem troche do tyłu ok 600zł, mam nadzieje że jutro odbije te strate i wyjde na 0. 13.02.2010 r - Bundesliga 1, godz. 15.30 Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg typ 1 kurs. 1.65 ( buk Expekt) Wynik spotkania : 2-1 Stawka 1000zł szacowana wygrana : 1650zł Według mnie jest to jedno z najciekawszych spotkań na jutro. Bayer Leverkusen zajmuje 2. miejsce w tabeli z bilansem u siebie 8-2-0, jak narazie idzie im tak dobrze że nie przegrali w tym sezonie żadnego meczu. Drużyna prezentuje piłkę na bardzo wysokim poziomie, zawodnicy na boisku rozumieją się poprostu bez słow, świetne zgranie. Wolfsburg niestety nie może ciągle się przełamać, bardzo wątpię w to aby miało to nastąpić właśnie w tym meczu z Bayernem, 9 przegranych meczów z rzędu. Typ jest jednak trochę ryzykowny, pnieważ goście mogą zremisować to spotkanie, podejrzewam że będą wkońcu chcieli pokazać za co mieli tytuł mistrza w zeszłym sezonie. Jest to moja największa obawa w tym spotkaniu czy przypadkiem nie padnie remis, mam nadzieje że Bayern wsparty przez swoich kibiców, na swoim boisku nie da rywalom szans. Pewne jest natomiast to że zobaczymy dużo bramek, dlatego jak ktoś chce to może postawić OVER 2,5 praktycznie w ciemno, ja stawiam na Bayern L. Już raz mnie nie zawiódł i mam nadzieję że jutro też tak będzie, oraz że wysoko wygrają ten mecz. Pozdrawiam Typ zaliczony, dzięki Bayer Ostatnio edytowane przez szybki708 ; 14-02-2010 o 00:43 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 28.01.2010
|
21:00 Atletico Madrid - Barcelona Hiszpania Primera Division 4.65 3.75 1.70buk Expekt TYP: OVER 2,5 gola Powiem tak, jedno z najważnieszych spotkań na niedziele. Wszystko się może zdarzyć, według mnie może paść remis, bądź nawet wygrana atletico. Barca dość pechowo trafiła z licznymi kontuzjami w kadrze. Gdyby nie to obstawiałbym wygraną gości. Faworyzowanie tak ekipy przyjezdnych przez bukmacherów na ten mecz jak dla mnie jest troche przesadzone.Atletico gra w kratke, znakomite mecze miesza wręcz z tragicznymi jak na ten zespół. Barca napewno będzie chciała wygrać to spotkanie, ale może się to okazać iście ciężki mecz dla gości. Zasadniczo mecze obu tych drużyn w ostatnich latach przyzwyczaiły nas do dużej ilości goli, mam nadzieje że tak samo będzie i teraz, jakoś nie chce mi się wierzyć aby mecz zakończył się wynikiem 2:0 czy 1:0 albo 1:1, a już nie wspominając że nie padła by żadna bramka A jednak za to że nie przywykłem grać overami dzisiaj tak symbolicznie: Stawka 200zł ewentualna wygrana : 320zł Typ OVER 2,5 kurs 1.55 buk Expekt. Jak narazie jest 2-1 dla atletico, ale Over 2,5 zaliczony. Szkoda że nie za większą stawkę kupon Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez szybki708 ; 14-02-2010 o 22:06 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| duże stawki , poważne granie | janomistrz | Kupony | 18 | 04-11-2010 22:10 |
| Duże stawki, duże wygrane? | Weem | Kącik Ogólnobukmacherski | 19 | 05-10-2010 19:44 |
| -->Droga do VIPów<-- Duże stawki! Duże Wygrane! | snajper2008 | Kupony | 20 | 20-11-2009 19:58 |
| duże stawki,niezłe wygrane | Pawel Wisła | Kupony | 3 | 19-02-2008 22:31 |
| Typy by Kornel87, duże stawki, pewne typy tylko tutaj... | Kornel87 | Kupony | 8 | 28-06-2006 20:02 |