Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 13-02-2010, 03:02   #1

duże stawki, tylko maks 4 mecze w miesiącu

Witam, temat po raz kolejny ponieważ coś z poprzednim chyba nie tak było. Będę typował głownie lige Hiszpańską, Francuską, Bundeslige i rzadziej lige Włoską, tylko single, grube stawki min. 1000zł. Mój kapitał to 6000tyś. Maks tylko 4 mecze w miesiącu.

Narazie sytuacja wygląda w ten sposób że jestem troche do tyłu ok 600zł, mam nadzieje że jutro odbije te strate i wyjde na 0.

13.02.2010 r - Bundesliga 1, godz. 15.30 Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg typ 1 kurs. 1.65 ( buk Expekt) Wynik spotkania : 2-1

Stawka 1000zł szacowana wygrana : 1650zł
Według mnie jest to jedno z najciekawszych spotkań na jutro. Bayer Leverkusen zajmuje 2. miejsce w tabeli z bilansem u siebie 8-2-0, jak narazie idzie im tak dobrze że nie przegrali w tym sezonie żadnego meczu. Drużyna prezentuje piłkę na bardzo wysokim poziomie, zawodnicy na boisku rozumieją się poprostu bez słow, świetne zgranie. Wolfsburg niestety nie może ciągle się przełamać, bardzo wątpię w to aby miało to nastąpić właśnie w tym meczu z Bayernem, 9 przegranych meczów z rzędu. Typ jest jednak trochę ryzykowny, pnieważ goście mogą zremisować to spotkanie, podejrzewam że będą wkońcu chcieli pokazać za co mieli tytuł mistrza w zeszłym sezonie. Jest to moja największa obawa w tym spotkaniu czy przypadkiem nie padnie remis, mam nadzieje że Bayern wsparty przez swoich kibiców, na swoim boisku nie da rywalom szans. Pewne jest natomiast to że zobaczymy dużo bramek, dlatego jak ktoś chce to może postawić OVER 2,5 praktycznie w ciemno, ja stawiam na Bayern L. Już raz mnie nie zawiódł i mam nadzieję że jutro też tak będzie, oraz że wysoko wygrają ten mecz. Pozdrawiam

Typ zaliczony, dzięki Bayer To była zacięta walka...

Ostatnio edytowane przez szybki708 ; 14-02-2010 o 00:43
szybki708 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-02-2010, 02:52   #2

21:00 Atletico Madrid - Barcelona Hiszpania Primera Division 4.65 3.75 1.70buk Expekt TYP: OVER 2,5 gola

Powiem tak, jedno z najważnieszych spotkań na niedziele. Wszystko się może zdarzyć, według mnie może paść remis, bądź nawet wygrana atletico. Barca dość pechowo trafiła z licznymi kontuzjami w kadrze. Gdyby nie to obstawiałbym wygraną gości. Faworyzowanie tak ekipy przyjezdnych przez bukmacherów na ten mecz jak dla mnie jest troche przesadzone.Atletico gra w kratke, znakomite mecze miesza wręcz z tragicznymi jak na ten zespół. Barca napewno będzie chciała wygrać to spotkanie, ale może się to okazać iście ciężki mecz dla gości. Zasadniczo mecze obu tych drużyn w ostatnich latach przyzwyczaiły nas do dużej ilości goli, mam nadzieje że tak samo będzie i teraz, jakoś nie chce mi się wierzyć aby mecz zakończył się wynikiem 2:0 czy 1:0 albo 1:1, a już nie wspominając że nie padła by żadna bramka Obie drużyny wyjdą bojowo nastawione, atak jednej z nich będzie się równał odpowiedzią atakiem drugiej, bardzo żadko stawiam tego typu typy dlatego za jaką stawkę postawie okaże się jutro. Oczywiście umieszcze na forum. Gdybym miał typować dokładny wynik byłoby to 2:3 bądź 1:3.

A jednak za to że nie przywykłem grać overami dzisiaj tak symbolicznie:

Stawka 200zł ewentualna wygrana : 320zł Typ OVER 2,5 kurs 1.55 buk Expekt.

Jak narazie jest 2-1 dla atletico, ale Over 2,5 zaliczony. Szkoda że nie za większą stawkę kupon Ale cóż, nikt nie zna przyszłości...
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez szybki708 ; 14-02-2010 o 22:06
szybki708 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami > duże stawki, tylko maks 4 mecze w miesiącu

Odpowiedz