![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Ban Dołączył: 13.08.2009
| Prosze o opinie.
Możliwe że będę umieszczał typy w tym temacie , ale wcześniej proszę o opinie bardziej doświadczonych typerów nt moich dzisiejszych typów. Postanowiłem zagrać kupon dla emocji - miejmy nadzieję że Bóg mi dopomoże i wejdzie gładko Widzew - ŁKS H (0 - 1,5) Typ - 2 Z reguły derby są zacięte. Myślę że Widzew będzie lepszym zespołem , ale 2 bramkami nie zwycięży. Duisburg - Energie Cottbus LB 2,5 Typ - powyżej 2,5 W ostatnich 5 spotkaniach zarówno Duisburg'u jak i Energi padały minimum 3 bramki. Najczęstsze wyniki to : 3-1 , 5-2 , 3-2. Stąd mój typ. Czyste statystyki. Chiny - Dominikana (GP Kobiet - siatkówka) Typ - 1 Holandia - Czechy ( EL. MŚ mężczyźni - siatkówka) Typ - 1 Francja - Słowacja ( EL. MŚ mężczyźni - siatkówka) Typ - 1 Federer - Tsonga Typ - 1 Nadal - Del Porto Typ - 1 Blackburn - Manchester City Typ - 02 Chealsea - Hull Typ - 1 Według mnie te typy są oczywiste - różnica klas. Śląsk Wrocław - Polonia Bytom H (0 - 1,5) Typ - 2 Uważam , że Polonia , która jest na fali po dwóch skromnych wygranych (1:0) powalczy we Wrocławiu. Stawiałbym na wygraną wojskowych ale nie 2 bramkami. Piast Gliwice - Zagłębie Lublin Typ - 02 Jestem pewny , że Zagłębie po słabym początku - porażki z Legią i Wisłą zdobędzie w Gliwicach choćby jeden cenny punkt. Proszę o opinie innych typerów. Ako wynosi 43,87 Ostatnio edytowane przez MoneyMaker_PL ; 14-08-2009 o 13:00 |
| | |
| | #2 |
|
Czy naprawdę nikt nie ma zdania i się nie wypowie? Więc te typy są po prostu super?
|
| | |
| | #3 |
|
Dzisiaj na 7 typów siadło 6 Holandia przegrywa 1:3 z Czechami. Czy kiedykolwiek Czesi wystąpili na jakieś większej imprezie? Holandia grała w pierwszym składzie w końcu EL. MŚ . Więc niech ktoś mi wytłumaczy jak tu buka ogrywać skoro takie oczywiste typy nie wchodzą. Każdy typer który zna się na siatkówce wie , że Holandia spokojnie powinna ograć Czechy. A drugi set? DEMOLKA!! 25:13 dla Czechów. W takich sytuacjach obstawiania przestaje być "fajne". Jutrzejsze typy powinny siąść. Ale nawet jak siądą co z tego skoro zagrałem zakład prosty , a nie żaden śmieszny system. Pozostaje tylko się odegrać w pokera. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 14.08.2009
|
typujesz za dużo wydarzeń lepiej typuj mniej wydarzeń bo takim systemem nic nie wygrasz |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| moje typy, prosze o opinie :-) | tomektot | Kupony | 2 | 13-01-2010 18:16 |
| Gram od niedawna, prosze o opinie i rady | Rebelek | Kupony | 0 | 12-08-2009 23:11 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |
| Typy by Dreyes ( prosze o opinie ) | Dreyes | Kupony | 2 | 06-10-2006 12:23 |
| Moj kuponik.. prosze o wasze opinie | m4niek | Kupony | 6 | 28-06-2006 16:26 |