Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 03-12-2011, 12:11   #1

Typy by Estate

Zaczynam podawać swoje typy na forum.
Może później skubnę tutaj coś dłuższego, teraz z braku czasu podaje tylko jeden typ na południe, przeważnie typy będą z krótką analizą.
Zapraszam do zaglądania tutaj i ogólnie wszystkim powodzenia.

Korona Kielce - Cracovia Kraków

Cytując: Ostatnie spotkanie na stadionie przy ul. Ściegiennego w tym roku, pierwszy mecz rundy wiosennej, a poza tym doskonała okazja do potwierdzenia dobrej formy i zgarnięcia kolejnych trzech punktów.

Wydaje mi się, że pełna mobilizacja w zespole jest obecna i gra Korony będzie wyglądać naprawdę dobrze, a więc jeszcze krótko:

Korona w ostatnich meczach grała w kratkę, straciła dużo punktów, najbardziej zdziwiła mnie porażka z ŁKS-em. Dopiero w ostatniej kolejce piłkarze z Kielc udowodnili, że stać ich na dużo więcej i ograli samą Legie. Mam nadzieję, że ten mecz dodał im wiatru w żagle i dzisiaj pójdą za ciosem, a taka wpadka jak z Łodzią nie przytrafi im się już więcej. Wydaje mi się, że także kolejny remis nie zadowoli Kielczan także postarają się, aby zdobyć komplet punktów i wskoczyć na 4 miejsce w tabeli.
Brak wyraźnych osłabień u gospodarzy, czy to w postaci pauz za kartki, czy kontuzji też przemawia za puszczeniem czystej jedynki.
Start o godzinie 13:30.

typ:

1 @ 2,00
stawka: 50zł

dorzucam jeszcze po namyśle:

Jagiellonia Białystok - Podbeskidzie Bielsko-Biała

typ:
1 @ 2,11
stawka: 50zł

Ostatnio edytowane przez Estate ; 03-12-2011 o 15:24
Estate jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony ze Statystykami > Typy by Estate

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.