![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 17.08.2008 Skąd: sam nie wiem!!!!!!
| Typy Didiera tylko najpewniejsze z oferty,jak chcesz to zajżyj jak nie to nie....
Tu będe podawał swoje typy; Mój cel to; -aby w temacie było jak najwięcej plusów -dobry zysk -pomagać innym w typowaniu -zagościć kiedyś w Vipach Narazie mam mało czasu na podawanie typów i będe podawał je sporadycznie ,zbiegiem czasu będę się starał podawać ich więcej. Typy; -będe podawał typy dzień wcześniej i dopiero puszczał je następnego dnia ,i do tych typów prosił bym o komentarze -gram typy z różnych dyscyplin sportu ,te co najpewniejsze w danej ofercie -będe zapożyczał typy od innych forumowiczów -do typów będe podawal krótką analize Stan początkowy to 140zł ~zobaczymy czy da się z tego coś ugrać Gram głównie kupony z ako ok.2 Statystyki będe robił po 10 kuponach. Ostatnio edytowane przez Didier Deschamps ; 14-02-2009 o 22:33 |
| | |
| | #2 |
| Ml.Boleslav-Cz.Budejovice Drużyna gości ma jeszcze cień szansy aby zagrać w barażach o play-off i takie spotkanie jak jutro musi wygrać ,aktualnie zajmuje 11 miejsce w lidze i do 10 traci 4 punkty ,do końca fazy zasadniczej zostały tylko 3 kolejki i jak jutro Budejowice tego meczu nie wygrają to już praktycznie nie mają szans na awans do baraży play-off.Drużyna gospodarzy już o nic nie gra i moim zdaniem nie będą się zbytnio wysilać w tym meczu. Lausanne-Thurgau 3 spotkanie tych drużyn w play-off i wynik po dwóch meczach jest niespodzianką 0-2 dla jutrzejszych gośći.Drużyna Thurgau oba pojedynki wygrała po dogrywkach,gospodarze nie mogą tego spotkania przegrać ,i inny wynik jak wysoka wygrana gospodarzy będzie niespodzianką Hamburg-Dusseldorf Bardzo ciekawe spotkanie w lidze niemieckiej obie drużyny bardzo mocne ,gospodarze bilans 5-1 ostatnich meczow ,zaś drużyna gośći 3-3.Hamburg walczy o play-off do którego traci 3 oczka ,Dusseldorf ma już praktycznie zapewniony awans w play-off i już gra tylko o lepsze miejsce w lidze.Head to Head zdecydowanie na korzyść gospodarzy 13 zwycięstw ,2 remisy,3 porazki mój typ to 1X Kupon na jutro taki; 1# "Hokej" 1.Czechy: zwyciezca Ml.Boleslav-Cz.Budziej. 2 1,50 "Hokej" 2.Szwajcaria: mecz Lausanne-Thurgau 3.s. 1 1,33 "Hokej" 1.Niemcy: mecz Hamburg-Dusseldorf 10 1,44 KURS: 2,87 WPŁATA: 40,00 ZŁ EWK: 103,50 ZŁ Co o tym myślicie? |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 23.01.2008
|
Ja bym sie bał stawiać na budejovice, raz mnie ostatnio zawiodly. Po drugie, to ze budejovie musza walczycz, a Boleslav nie to troche malo znaczy bo Ci co graja na luzie nie raz wygrywaja z tymi co sie spinaja i musza wygrac ten ostatni mecz. Pozostale 2 typy sadze, ze wyjda na |
| | |
| | #4 |
|
1# "Hokej" 1.Czechy: zwyciezca Ml.Boleslav-Cz.Budziej. 2 1,50 "Hokej" 2.Szwajcaria: mecz Lausanne-Thurgau 3.s. 1 1,33 "Hokej" 1.Niemcy: mecz Hamburg-Dusseldorf 10 1,44 KURS: 2,87 WPŁATA: 40,00 ZŁ EWK: 103,50 ZŁ |
| | |
| | #5 |
|
Na dziś taki puściłem; Kupon 2# "Pilka nozna" 2.Niemcy: mecz Rostock-Freiburg 02 1,34 "Hokej" 1.Szwecja: zwyciezca Lulea-Rogle 1 1,30 "Snooker" Welsh Open: mecz M.Williams-D.Gilbert 1 1,33 KURS: 2,32 WPŁATA: 100,00 ZŁ EWK: 209,00 ZŁ |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nie wiem o napisać . Wiec nic nie napiszę . Bukmacherka to Hobbi - jak narazie . | GolkeeperSuczi | Kupony ze Statystykami | 1 | 13-11-2010 10:13 |
| Nie ważne jak, byle do przodu - typy by Qbaz | Qbaz | Kupony ze Statystykami | 228 | 31-05-2010 18:26 |
| Typy By Gwiazda Chcesz Odwiedz nie Chcesz Nie Odwiedzaj:) | Gwiazda | Kupony | 9 | 25-09-2008 11:30 |
| OCZKO -nie dla fejmu , nie chcesz nie wchodź | oczko | Kupony | 3 | 10-08-2007 15:46 |