![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 19.02.2007 Skąd: Rybnik
Reputacja: 157 | Typy Lalo ® Witam ! Jest to mój drugi temat na tym forum, w pierwszym raz się dobrze układało w raz gorzej , myślę że w tym będzie tylko dobrze u wyjdę na plus a ktoś kto skorzysta z moich typów także będzie na plusie Początkowy stan konta : 200 zł Cel numer 1 -> 600 zł Zapraszam do komentowania ! pozdROWienia |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 31.07.2007
Reputacja: 219 |
No to nie moge doczekac sie pierwszych typow , co dzis ciekawego bedziesz gral , mam nadzieje ze bedzie wysoka skutecznosci i szybciutko obrocisz bonus . pzdr. |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 157 | ... No to pierwsze typy Kupon nr. 1 : Zaglebie Sosnowiec - Gornik Zabrze (1:0) Jest to kolejne spotkanie drużyny Zabrzańskiej kontra ekipie ze Śląska. Ostatnio szło Im bardzo dobrze, 3 kolejki temu wygrali na wyjeździe z Polonią 0:1, 2 kolejki temu wygrali w Wodzisławiu z miejscową Odrą 0:2 a teraz przychodzi czas na Zagłębie Sosnowiec i to także na wyjeździe. Zabrzanie w ostatniej kolejce spotkali się u siebie z "rycerzami" wiosny i poszło Im tak sobie, bo zremisowali 0:0, kapitan drużyny Jerzy Brzęczek mówił po meczu że żałują trochę niewykorzystanych sytuacji bo 3 pkt. mogły zostać w Zabrzy a tak wywalczyli tylko 1, ale dodał także że to nie jest zły wynik i za tydzień w Sosnowcu będą starali się z całego serca wygrać mecz. Zagłębie tydzień temu po raz kolejny przegrało, tym razem z Krakowską Crakovią. Przegrali to spotkanie 1:2 a bramkę strzelili z karnego a dokładnie Małecki. Obie ekipy spotykały się w 2007 roku 3 razy, raz na stadionie Zaglębia Sosnowiec a dwa razy na obiekcie Górnika. Dwa razy w tych spotkaniach wygrywała ekipa z Zabrza - pierwszy raz w Pucharze Ekstraklasy 1:0 a trzy dni później 4:2 w Orange Ekstraklasie, trzy bramki wtedy strzelił Dawid Jarka ( O ile się nie mylę ) , kolejne spotkanie było już na stadionie w Sosnowcu, gospodarze zwyciężyli wtedy 3:2 , czyli jak widzimy Górnik potrafi strzelać bramki Sosnowiczanom, bo w tych trzech meczach strzelii ich aż 7. Górnik ma kilka powodów by jutro zagrać przeciwko już praktycznie 3-cio ligowemu Zagłębiu na 100 %. Po pierwsze chcą udowodnić że są lepsi od Sosnowca, po drugi chcą pokazać że umieją wygrywać także na stadionie w Sosnowcy bo rok temu im się to nie udało , po trzecie będą chcieli strzelić bramkę już na początku spotkania żeby po tem kontrolować przebieg meczu i pokazać że umieją strzelać bramki w każdym meczu a to że tydzień temu mocnemu Groclinowi się to nie udało to był tylko przypadek przy pracy, bo okazje były, po czwarte Dawid Jarka ma sposób na Zagłebie co udowodnił w pierwszym meczu, po piąte Górnik musi walczyć ciągle jeszcze z Cracovią i Bełchatowem o miejsce w pierwszej ósemce bo taki mają punkt w kontrakcie z Alianz'em żeby dostać premie i być ciągle pod Ich "skrzydłami". Górnik ma szanse jeszcze nawet na 5,6 miejsce bo wyprzedzający Ich Lublin i Korona którzy są w dołku mają dość spore problemy. Tak więc Górnik z pewnością ruszy do ataku od pierwszych minut i uważam że ujrzymy jutro dość sporo goli a Górnik wygra minimum dwiema bramkami ! PGE Skra Belchatow - Wkret-Met Domex AZS Częstochowa (-1,5) Tutaj już zdecydowanie krócej niż w przypadku poprzedniego meczu. Otóż jednym z najważniejszych argumentów dlaczego gram ten mecz jest wczorajsze spotkanie obu drużyn, Skra zagrała wczoraj wspaniałe spotkanie i zdecydowanie wygrała spotkanie 3:0. Świetnie serwował Mariusz Wlazły, mieli dobry block oraz walczyli o każdą piłkę, a Częstochowa ? Po prostu nie istniała, nie mieli serwu , nie kończyli ataków no i ogólnie byli dużo bardziej słabszą ekipą. Dzisiejszy mecz powinien wyglądać podobnie bo wątpię żeby Skra we własnej hali chciała spotkać spotkanie i jechać do Częstochowy z wynikiem 1:1 we dwóch starciach. Chociaż jeden zawodnik AZS mówił że chcą w Bełchatowie wygrać chociaż jedno spotkanie to ja uważam że będą mieli ciężko. Całkiem możliwy wynik 3:0 znów dla skry ale dla pewności bo Częstochowianie mogą wygrać jeden set zagrałem handi -1,5. Zagęebie Sosnowiec - Górnik Zabrze (1:0) || Typ : 2 || Kurs : 3,4 PGE Skra Bełchatow - Wkręt-Met Domex AZS Częstochowa (-1,5) || Typ : 1 || Kurs : 1,4 Kurs ogólny : 4,76 || Stawka : 6 zł || Możliwy zysk : 28,56 zł Ostatnio edytowane przez Lalo ; 11-04-2008 o 20:51 |
| | |
| | #4 |
| ModTeam Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 1408 |
Siemanko .Fajnie ze zalozyles wkoncu forum bo bedzie mozna w jednym miejscu odnalesc Twoje typy z analizmai ktore sa dobre. Duzo sie na temat meczu mozna dowiedziec. Co do dzisiejszego kuponu to Gornik Zabrze gra dobrze ale szczegolnie na wlasnym stadionie ale szansa 3pkt w meczu z Sosnowiczanami jest wielka ale czy wygraja roznica 2bramek. Mam nadzieje ze tak Skra wczoraj gladko 3-0 i mysle ze Czestochowa juz sobie moze nie pozwolic na tak slaby mecz i sadze ze jednak dzisiaj skonczy sie 5setami ale w ktora strone nie wiem. Jednak zycze powodzenia Pozdrawiam |
| | |
| | #5 |
Reputacja: 157 | ...
o.O Fajnie że już na początku tematu są pozytywne komentarze dość już doświadczonych użytkowników pozdROWienia |
| | |
| | #6 |
Reputacja: 157 | ... Kupon nr. 1 : Zagęebie Sosnowiec - Górnik Zabrze (1:0) || Typ : 2 || Kurs : 3,4 PGE Skra Bełchatow - Wkręt-Met Domex AZS Częstochowa (-1,5) || Typ : 1 || Kurs : 1,4 Kurs ogólny : 4,76 || Stawka : 6 zł || Możliwy zysk : 28,56 zł No to ładnie Ostatnio edytowane przez Lalo ; 11-04-2008 o 20:56 |
| | |
| | #7 |
| ModTeam Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 1408 |
No no wielkie GRATULACJE Zycze kolejnych sukcesow i Pozdrawiam |
| | |
| | #8 |
Reputacja: 157 | ... Kupon nr. 2 : Lakeside - Poole 2 (+7.5) Typ zapożyczony od Jacques'a bo wiem że dobrze zna się na żużlu Lakeside - Poole (+7.5) || Typ : 2 || Kurs : 1,75 Kurs : 1,75 || Stawka : 4,55 zł || Możliwy Zysk : 7,98 P.S. Dzięki Robson Ostatnio edytowane przez Lalo ; 11-04-2008 o 21:02 |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 17.12.2007 Skąd: Malbork
|
jeśli będziesz mógł to podaj typki na jutro |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
fajnie ze temat masz jednak stawkowanie, przy budzecie 200 grac za 6 ? nie lepiej wiecej ? |
| | |
| | #11 | ||
Reputacja: 157 | Cytat:
Cytat:
P.S. Fajnie że ktoś tu zagląda pozdROWienia | ||
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 09.11.2007 Skąd: Kobyłka City
| Siema. Nareszcie widze Twój temat Życzę powodzenia i samych matex
__________________ Znienawidzeni userzy: - matex |
| | |
| | #13 |
Reputacja: 157 | ... Kupon nr. 2 : Lakeside - Poole (+7.5) || Typ : 2 || Kurs : 1,75 Kurs : 1,75 || Stawka : 4,55 zł || Możliwy Zysk : 7,98 Kolejny kupon na plus Dzięki Matex |
| | |
| | #14 |
Reputacja: 157 | ... Kupon nr. 3 : Washington Capitals - Philadelphia Flyers Minnesota Wild - Colorado Avalanche Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators Będę szczery i przyznam się że na NHL się za bardzo nie znam ale czytałem o tych typach dużo w tematach znawców takich jak Fox czy almighty oraz w temacie o NHL. Typy powinny wejść, Panmv wypowiedział się że Ottawa może mieć ciężko strzelić bramkę a co dopiero wygrać mecz i uważa że cała rywalizacja może zakończyć się 4:0 dla Pingwinów więc też w pierwszym spotkaniu postawiłem na Ich zwycięstwo. O Washingtonie analizę pisał fox i była dość konkretna mówił tam że obie ekipy są bardzo osłabione defensywnie a napastnik bodajże Washingtonu "dorósł" już to prowadzenia drużyny i bycia takim liderem a ponadto jest w dobrej formie i strzelał już bramki przeciwko Philadelphi bodajże miał 3 bramki i 2 asysty w czretech meczach myślę że to dobrze prorokuje na dzisiejszą noc . O Minnesocie czytałem chyba w temacie Almighty również mówił że typ jest dosyć pewny więc się zdecydowałem. Mam nadzieje że będzie to kolejny kupon na plus Washington Capitals - Philadelphia Flyers || Typ : powyżej 5,5 || Kurs : 2 Minnesota Wild - Colorado Avalanche || Typ : poniżej 5 || Kurs : 1,85 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators || Typ : 1 || Kurs : 1,7 Kurs ogólny : 6,29 || Stawka : 5,98 zł || Możliwy zysk : 37,61 zł pozdROWienia |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 16.10.2006
|
Co do Pittsburghu zgadzam sie w 100% sam to gram.Pingwini ogolnie caly sezon spisuja sie znakomiecie,Ottawa zawodni to nie ta druzyna co rok temu.Pierwszy ich mecz w playoff zakonczyl sie pewna wygrana Pittsburgh i niewidze zadnego powodu zeby dzis mialobyc inaczej,sadze ze znowu pewne zwyciestwo! http://www.forum.bukmacherskie.com/s...t=17402&page=6 Zapraszam do mnie |
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 14.08.2006 Skąd: Nowy Sącz
| Cytat:
| |
| | |
| | #17 |
Reputacja: 157 | ... Kupon nr. 3 : Washington Capitals - Philadelphia Flyers || Typ : powyżej 5,5 || Kurs : 2 Minnesota Wild - Colorado Avalanche || Typ : poniżej 5 || Kurs : 1,85 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators || Typ : 1 || Kurs : 1,7 Kurs ogólny : 6,29 || Stawka : 5,98 zł || Możliwy zysk : 37,61 zł No to kolejny kupon na plus Urbi tak jak mówiłeś weszło także z handi ale na prawdę z picem GetoSk8 dzięki za graty i także gratuluję pozdROWienia |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 09.03.2008
Reputacja: 24 |
No naprawde gratuluje wynikow na początku |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 09.03.2008
Reputacja: 24 |
O ile coś napiszesz |
| | |
| | #20 |
Reputacja: 157 | ... Kupon nr. 4 : Werder Bremen - Schalke 04 Można powiedzieć że jest to mecz na szczycie w Bundeslidze, gospodarze zajmują aktualnie 4 miejsce w lidze tracąc do drugiego Schalke tylko jeden punkt, a dzieli ich tylko Hamburger. Werder ostatnio gra trochę w kratkę, ostatnio wygrali z 13 w tabeli Hertą na wyjeździe a znów 2 tygodnie temu przegrali z ostatnim miejscem czyli Duisburgiem. Schalke może być ostatnimi czasy trochę zajechane, bo przecież grali w Lidze Mistrzów z Barceloną oba mecze przegrali 1:0 więc nic Im teraz nie pozostało niż walka w lidze. Chociaż Werderowi to sami bo przecież także odpadli w pucharze UEFA tak więc czeka Nas dobry mecz, ja stawiam tutaj na -2,5 dlaczego ? Największą szansę upatruję tutaj w młodym bramkarzu Schalke który jest ostatnio w wyśmienitej formie. Schalke nie strzela dużo bramek a jeszcze ciężej im będzie przeciwko takiej drużynie jak Werder. Moim zdaniem ten mecz zakończy się remisem 0:0 lub 1:1. Hamburger SV - MSV Duisburg Jest to mecz z walczącego wciąż o Ligę Mistrzów Hamburgera z ostatnim miejscem i raczej spadającym Duisburgiem. Hamburger po ostatniej serii niepowodzeń czyli dwóch remisów i przegranej z Stuttgartem za wszelką cenę będzie chciał wygrać ten mecz, nie wiem jak tam mają się sprawy kadrowe, czy do składu wrócili już zawieszeni za czerwone kartki piłkarze m.in. V. Kompany ale chyba tak. Hamburger ma dziś awansować na pozycję vicelidera tabeli bo jeżeli Oni swój mecz wygrają a Schalke z Werderem zremisują to będą o 1 pkt. wyprzedzać ostatnich rywali z LM Barcelony czyli Schalke. Więcej argumentów chyba już nie trzeba, z pewnością mają Oni ambicję , skład i determinację aby wygrać ten mecz ! Polonia Bytom - GKS Bełchatów Dosyć ciekawie zapowiada się jutro w Bytomiu gdzie miejscowa Polonia podejmie słabo spisujących się w tym sezonie piłkarzy z Bełchatowa.Są to chyba najbardziej uderowe drużyny w tym sezonie obie miały po 16 razy poniżej oraz tylko 8 razy powyżej 2,5 gola. Mecz zapewne będzie bardzo świetnym widowiskiem bo Polonia ostatnio gra dobrą piłkę wprawdzie nieskuteczną i często przegrywają ale trener ich dobrze szkoli. Bełchatów od dwóch meczy trenuje już nowy trener i idzie mu jak na razie całkiem nieźle bo w dwóch meczach w jakich prowadził drużynę zdobył 4 pkt. strzelając 3 bramki a co Leńczykowi nie udało się przez kilka meczy. Wg. mnie minimalnym faworytem tego meczu jest Bełchatów to jednak najbardziej liczę na Under 2,5 bo obie ekipy już nie raz udowadniały że mają dość dużo szczęścia w obronie a zbyt mało w ofensywie ( czyt. brak skuteczności ) Moim zdaniem będzie -2,5 ! St. Gallen - Young Boys Dość dużo czytałem o tym meczu, jest to spotkanie vecelidera oraz przedostatniej drużyny tabeli. Youn Boys mają rozegrany jeden mecz mniej niż prowadzący Basel i tylko 1 pkt. straty więc podobnie jak w meczu Hamburgera za wszelką cenę będą chcieli wygrać ten mecz. Young Boys wygrało ostatnie siedem swoich spotkań i nie było znaczenia czy na wyjeździe czy u siebie, każdy mecz wygrywali handicapem czyli to świadczy o Ich dobrej formie. Natomiast gospodarze już dosyć dawno i wygrali jedynie mieli cztery kolejki temu remis. Myślę że dziś goście spokojnie wywiozą 3 pkt. a kurs jest bardzo dobry jak na to spotkanie ! Werder Bremen - Schalke 04 || Typ : Under 2,5 || Kurs : 2 Hamburger SV - MSV Duisburg || Typ : 1 || Kurs : 1,35 Polonia Bytom - GKS Bełchatów || Typ : Under 2,5 || Kurs : 1,55 St. Gallen - Young Boys || Typ : 2 || Kurs : 1,65 Kurs ogólny : 6,91 || Stawka : 12,60 zł || Możliwy zysk : 87,13 zł pozdROWienia Ostatnio edytowane przez Lalo ; 12-04-2008 o 16:21 |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| ® Przemyślane ☼☼☼ Analizy ® | O.S.T.R | Kupony ze Statystykami | 30 | 03-07-2011 15:19 |
| ®©█ Dwa systemy na NBA █©® weryfikacja skuteczności i porównanie! | chwileulotne | Kupony | 13 | 10-10-2010 21:19 |
| TYPY by KARFUS® | karfus | Kupony | 3 | 20-04-2010 09:52 |
| Typy by misi9k ® | misi9k | Kupony ze Statystykami | 12 | 09-03-2009 23:24 |
| ® professional match analyst ® | hotsauce1986 | Kupony ze Statystykami | 2 | 08-01-2009 20:55 |