![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.08.2009 Skąd: Police
Reputacja: 5 | 1 kroczki
Witam was! Zalozylem konto na Expekcie. Wiaze sie z tym kilka pytan do Was. 1.Czy wymagaja dowodu? 2.Czy oplaca sie brac bonus bo slyszalem ze trzeba cos kasa duza obracac itp. 3.czy nie ma problemu z wyplatami. 4.Prosze o wasze informacje tutaj albo na gg: 3342501 Z gory dziekuje Wam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 29.01.2009 Skąd: Z nikąd
Reputacja: 2 |
Wszystkie te informacje już są na tym forum więc nie widzę sensu kolejnego powtarzania.
|
| | |
| | #3 | |
| Forum VIP Dołączył: 23.12.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 157 | Cytat:
2. zalezy ile chce wplacic bo bonus musisz obrócic 3x w ciagu 6 miesiecy, wiec sam ocen 3. jezeli dokonasz odpowiedniego obrotu to problemu nie ma, maja kilka opcji wyplat pzdr. | |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 26.06.2008
|
Co do pierwszego punktu to chyba nie zawsze chcą skan dowodu, przynajmniej w moim przypadku nie chcieli. Wczoraj rano zleciłem pierwsza wypłatę z expektu, wieczorem dostałem email, ze wyplata została przekazana do realizacji, a dzisiaj pieniądze pojawiły się na moim koncie. Wpłacałem i wypłacałem na konto w mBanku.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Małe kroczki | Djorkaef | Kupony | 22 | 28-08-2009 08:59 |