![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 11.05.2009 Skąd: Mielec
Reputacja: 1 | Dziwna sprawa
Szanowna/y Pani/e, w zwiazku z faktem korzystania z tego samego adresu IP komputera co inny gracz naszego serwisu prosimy o wyjasnienia i przeslanie skanu dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy (strony z danymi personalnymi i adresem zamieszkania) na adres documents@expekt.com, prosimy o wpisanie w tytule wiadomosci "SAME IP" oraz numer ID gracza. Prosimy rowniez o przeslanie w tej samej korespondencji jakiegokolwiek rachunku za gaz czy telefon potwierdzajacego adres zamieszkania. Kopie moze Pan/i wyslac na adres email: documents@expekt.com lub faxem na numer +356 25401255 dbajac aby byly one czytelne. Jezeli przesle nam Pan/i kopie swoich dokumentow mailem, moze Pan/i uzyc programu winzip lub jakiegokolwiek innego programu, aby przeslane dokumenty zostaly skompresowane i aby mogl Pan/i uzyc hasla jako zabezpieczenia. Haslo to jakie zostanie uzyte dla skompresowania danych, powninno byc loginem/nickname do konta gracza, tak aby tylko autoryzowany personel Expekt.com mogl je odczytac. Prosimy o zalaczenie do wiadomosci Pani/Pana numeru ID gracza. . Wszelkie przeslane przez Pania/a dokumenty beda zabezpieczone i przechowywane zgodnie z Ustawa O Ochronie Danych Osobowych. Dziekujemy za wspolprace i sluzymy pomocą w razie ewentualnych pytan. Dodam, ze nikt nie korzystał z ich strony na innym ip z mojego konta :/ |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
Same problemy z Tobą :P. Chodzi im o to, że z Twojego IP korzystały inne konta. Jeśli masz internet ze zmiennym IP to zapewne trafiłeś akurat na IP, którego ktoś wcześniej używał już w Expekcie. Jeśli masz internet przez jakąś sieć osiedlową / miejską to masz zapewne takie samo IP zewnętrzne jak pozostałe osoby w tej sieci. Niewielu dostawców internetu oferuje osobne i stałe IP dla swoich klientów (lub trzeba za to dodatkowo zapłacić), więc zbadaj jak ta sytuacja wygląda u Twojego dostawcy lub napisz skąd masz ten internet i razem coś wymyślimy. Nie masz się co martwić na zapas.
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #3 |
Reputacja: 1 |
Mam stałe IP z formy Czajen i na pewno że nikt nie korzystał z Expektu oprócz mnie z tego komputera tym bardziej że tylko ja się zajmuję bukmacherką. Więc nie wiem jak mogę im to wyjaśnić a z tego co wiem Czajen nie przypisuję takiego samego IP komuś innemu poza tym nie mam sieci osiedlowej tylko indywidualny net więc nie wiem skąd u nich takie IP. Zaczyna mnie wkurzać ta przygoda z bukiem internetowym. Same problemy robią ! IP mam stałe i mi się nie zmienia chyba że o tym nie wiem ale to nierealne...
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 03.01.2010 Skąd: Siedlce
Reputacja: 207 |
wyslij im dokumenty i po sprawie
__________________ |
| | |
| | #5 |
Wysłałem to pokaże Ci co odp. Szanowny Panie, Dziekujemy za e-mail. Dziekujemy za wczesniej przeslane kopie oraz okazana wspolprace. Niemniej, prosze jeszcze o dostarczenie wyjasnien w zwiazku z posiadaniem tego samego adresu IP, co inni gracze naszego serwisu. Czy posiada Pan lokalna siec internetowa z tym samym zewnetrznym adresem IP przyznawanym wszystkim jego uzytkownikom, badz tez gra z innymi osobami bedacymi takze klientami Expekt.com?. Dziekuje raz jeszcze za wspolprace. W razie jakichkolwiek pytan badz watpliwosci, prosimy o ponowny kontakt. |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 03.01.2010 Skąd: Siedlce
Reputacja: 207 |
opisz im jak wyglada sytuacja, jesli napewno jest tak jak mowisz, czyli nie masz multiacc, i nikt nigdy nie rejestrowal sie z Twojego stalego IP to nie masz co sie martwic..
__________________ |
| | |
| | #7 |
Nie mam żadnych multikont bo było by to bez sensu. Jednak w moim mieście po prostu CZajen przypisuję wszystkim użytkownikom to samo IP i stąd ten problem.
|
| | |
| | #8 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
U nas są 4 konta pod Twoim IP. Nie chce wiedzieć ile jest ich w Expekt, który chyba jest bardziej znany niż forum
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #9 |
Marcin-Odra od razu 10 może Ostatnio edytowane przez M!e!ec ; 24-03-2011 o 10:42 |
| | |
| | #10 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
To tak na przyszłość.
__________________ | ||
| | |
| | #11 |
Nie mam problemu gdyż po prostu mój dostawca świadczy taką usuluge Interentu, ze przypisuję w danym mieście wszystkim to samo IP. Wyjaśniłem sprawę z supportem także myślę że będzie ok.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| jakas dziwna sprawa? | kucuhools | Betfair | 0 | 03-12-2010 03:14 |
| dziwna sprawa ale powazna | kucuhools | Kącik Ogólnobukmacherski | 4 | 03-12-2010 02:44 |
| dziwna sprawa z kursami | remo91 | Fortuna | 1 | 31-08-2010 12:03 |
| Dziwna sprawa z wpłatą | Anatazy | Bwin | 3 | 26-04-2010 20:57 |
| dziwna sprawa z trafionym kuponem | KrajziCinek | Bet365 | 2 | 02-01-2009 22:21 |