![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.02.2011 Skąd: B-B
| Expekt
Czy istnieje możliwość usunięcia konta? I czy nie powoduje to jakichkolwiek komplikacji. Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź.
|
| | |
| | #2 | |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
Ze 100% usunięciem konta będzie problem. W ich bazie danych zapewne zostanie jakiś ślad po Tobie (na wypadek gdybyś chciał otworzyć nowe konto i np. kolejny raz skorzystać z bonusów lub unikać nałożonych na konto limitów oraz ze względów prawnych). Cytat:
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) | |
| | |
| | #3 |
|
dziękuję, jeszcze jedno pytanie. zrobiłem przelew, co miałem wpisać w tytule przelewu? z tego co wyczytałem miałem wpisać tylko nr referencyjny i tak też zrobiłem. ile może trwać wpłata pieniędzy na konto w Expekcie? zaznaczam, że konto mam w ING.
|
| | |
| | #4 |
Jeśli wszedłeś w "Przelew bankowy" to miałeś tam wszystkie potrzebne dane do skopiowania. Jeśli wszystko dobrze skopiowałeś i w szczegółach wpisałeś swój numer referencyjny to nie masz się czego obawiać. Wpłata trwa tyle samo ile zwykle idą przelewy. Jeśli po 3-4 dniach roboczych nie będzie pieniędzy na koncie to możesz kontaktować się z supportem i dopytać. Bardzo często pieniądze są u bukmacherów już na drugi dzień, ale dużo zależy od godzin księgowania przelewów wychodzących i przychodzących w różnych bankach. 4 dni robocze to taki dłuższy czas, choć zdarzają się wyjątki... Na przyszłość radzę korzystać z Przelewów24. Jeśli tylko Twój bank jest otwarty to przelew przez P24 będzie zrealizowany w kilka minut. Przelewy24 nie są obciążone żadną prowizją i są proste (poszukaj sobie informacji na forum).
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #5 |
|
dziękuję pięknie za wyczerpującą odpowiedź. plus dla Ciebie ; )
|
| | |
| | #8 |
Można. Wiele osób ma zmienne IP i często 'wymieniają' się ' IP. Wiele osób ma wspólne zewnętrzne IP (np. sieci osiedlowe). Z samym logowaniem nie ma problemu. Problem może być tylko jeśli byłbyś w takiej sieci, dzieliłbyś z kimś IP i chciałbyś wziąć bonus (gdyby ktoś z tego IP wcześniej korzystał z promocji, Ty już byś nic nie dostał).
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #9 |
|
no niestety spotkało mnie to.. z racji tego, że mam wspólne IP z innymi użytkownikami ;/. no nic, dziękuję za pomoc.
|
| | |
| | #10 |
|
witam, dzisiaj z zapytaniem czy mogę doładować konto z innego konta bankowego. i dlaczego za dzisiejszy dobry typ nie uzyskałem pktów.. ;/
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Lm expekt | Kris6891 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 0 | 27-05-2009 20:14 |
| EXPEKT | piotrciuba | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 4 | 14-02-2007 22:45 |
| expekt:( | kamilo22 | Expekt | 4 | 24-11-2006 16:59 |
| expekt | morientes | Administracja | 2 | 26-04-2005 22:47 |