![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.02.2011
| Expekt (konto banowe) ?
Witam.Jestem tu nowy jeszcze nie zaczołem grać na Expekcie. Mam takie pytani. Czy jeśli dane podane w rejstracji w Expekcie nie zgadzają się z danymi podanymi w końcie banowym to czy będą jakieś problemy przy wyplacie pieniędzy ?? Konto jest w Expekt zarejstrowane jest na jedna osobe a konto bankową na drugą. Prosze o pomoc Możecie pisać na prwia |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Zgodnie z regulaminem firmy, wypłacać można na konto bankowe osoby zarejestrowanej w Expekt... Na forum czytałem opinie, że ktoś wypłacił na inne dane tzn. imię i nazwisko takie jak w Expekt lecz inny nr konta. Ja bym jednak nie ryzykował i nie polecał tego typu pomysłów...
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 16.04.2011 Skąd: Belna
Reputacja: 4 |
I co podales konto dopiero po wyplacie? Inne niz jestes zarejestrowany w Expert (inne dane osobowe). Pozdrawiam
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| konto expekt pytanie | ipococito13 | Dział dla Początkujących | 1 | 05-04-2010 17:03 |
| EXPEKT - prosze o pomoc - zablokowali mi konto | radekvp | Expekt | 1 | 03-02-2010 16:05 |
| Bonus a kolejne konto w Expekt? | Machcio | Expekt | 13 | 26-11-2009 12:32 |
| Wyplata na konto w Expekt | radek03 | Expekt | 5 | 27-11-2008 00:18 |
| Jak usunąć konto na expekt.com | jasiek_92 | Expekt | 6 | 17-01-2007 19:43 |