![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| "Gram grubo" Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Elbląg
Reputacja: 178 | Expekt ... "najlepszy support w sieci"
Dziś miałem taką sytuację, chciałem dokonać depozytu przez przelewy24, wszystko ok, w okienku opisującym wysokość wpłaty wpisałem 33,50. Jednak w przelewie z banku pomyliłem się i wysłałem 31.50. Zaraz opisałem wszystko supportowi wysyłając w załączniku oczywiście wyciąg z tej operacji. Przez 1h i 46 min zero odzewu. Napisałem im drugiego maila, ile mam czekać jeszcze. Na co uzyskałem odpowiedź o dziwo po 5 minutach. Witam, Szanowny Kliencie, prosze odczekac dwie godziny. Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca. Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz Ten mail przyszedł o godzinie 14, mamy godzinę 18.20 i środki nie zostały dopisane mi do konta, a polski support od 18 ma wolne... na domiar złego 4 mecze które chciałem za tą kwotę obstawić ... weszły by mi --> stąd podwójna złość. Teraz napisałem do angielskiego supportu i czekam na odpowiedź. Jednak zawiodłem się na firmie Expekt u której najczęściej grałem. Czas przerzucić się na innego bukmachera. |
| | |
| | #2 |
| "Gram grubo" Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Elbląg
Reputacja: 178 |
hah , co najciekawsze, napisałem tego maila do angielskiegu supportu i po 20 minutach pieniądze zaksięgowane na koncie.... jak macie się z kimś dogadać to jedynie z nimi... Polski support nie dorównuje im zupełnie...
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Matty "Expekt" | matty bah | Kupony | 10 | 04-11-2010 18:59 |
| Betfair "wygra" bądź "nie wygra" | trzybe | Betfair | 2 | 21-09-2010 13:58 |
| Typy by AceKarol "STS", "Toto-Mix", Bet | acekarol | Kupony ze Statystykami | 73 | 25-02-2009 14:43 |
| T^Y^P^Y prosto z -Lublina- ==|"'"'"'"czar3k00"'"'"'"|== | czar3k00 | Kupony ze Statystykami | 21 | 01-02-2009 01:08 |
| Typy < ""Pippera"" > | pipper | Kupony ze Statystykami | 2 | 13-09-2007 23:05 |