Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-02-2010, 11:30   #361

Ale my informujemy innych uzytkownikow na co maja zwracac uwage jak rejstruja sie w Expekcie w tym przypadku główna role na minus odgrywa polski support
peterk69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-02-2010, 14:13   #362
Administrator

Reputacja: 602
Cytat:
Napisał peterk69 ->

Ale my informujemy innych uzytkownikow na co maja zwracac uwage jak rejstruja sie w Expekcie w tym przypadku główna role na minus odgrywa polski support
Ja rozumiem, że informujecie. Jednakże prosiłbym o Wasze, osobiste opinie na temat bukmachera (tego, czy innego), a nie powtarzać opinie innych, które nie zawsze są adekwatne. Po co ktoś pisze opinie, skoro nie ma konta w danym bukmacherze, a tylko "slepo" powtarza co ktoś inny napisał?
Napisałeś, że ludzie z supportu to debile, nie warto z nimi dyskutować. Ok, ale napisz co masz dokładnie na myśli, możejakąś treść korespondencji pokażesz, która świadczy o braku kompetencji przez support? Zależy mi, aby pisać bardziej konkretniej i merytorycznie o negatywnych i pozytywnych rzeczach w firmach, a nie puste słowa i obelgi.
Czym więcej będziemy pisać o negatywnych rzeczach w firmach (tylko konkretnie z dowodami) tym większa szansa, że to się szybko zmieni. Bukmacherom też zależy na klientach i dobrej reputacji, czytają różne fora, więc należy jak najbardziej konstruktywnie dyskutować.
Mam nadzieje, że zrozumiecie o co mi chodzi...

Pozdro

1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!!
==> więcej informacji <==

2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty

3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet
==> Więcej informacji <==

4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free
Marcin-Odra jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-02-2010, 21:16   #363

Reputacja: 11
eh u was tez tak dlugo rozliczaja kupony ? nie mowie tu o jakis egzotycznych meczach, ale by czekac 45 minut albo wiecej na rozliczenie singla na LM albo 1 lige włoska to przesada!
cychi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-02-2010, 00:55   #364

Reputacja: 54
duży plus dla Expektpierwszy raz wypłacałem stamtąd pieniądze, wypłatę zleciłem z niedzieli na poniedziałek ok 2:00 rano ok 10 wysłałem skany o 13 pieniądze były w banku na koncie, pierwszy raz spotkałem sie z tak szybkim załatwieniem sprawy jeśli chodzi o wypłatę na kontoale żeby nie było za słodko mjaa strasznie wolny live przykład choćby z dziś mecz Aston Villi w 72 minucie pada gol zakłady zawieszone do ok 80minuty tak poza tym nie ma co narzekać
stare 25-02-2010, 01:46   #365

Cytat:
Napisał cychi ->

eh u was tez tak dlugo rozliczaja kupony ? nie mowie tu o jakis egzotycznych meczach, ale by czekac 45 minut albo wiecej na rozliczenie singla na LM albo 1 lige włoska to przesada!
Rozliczanie zakładów i Live to ich najsłabsza strona. Wypłaty expresowe, oferta też nie najgorsza. Godziny meczów tenisa przesuwają aż się nie zacznie. Jak dla mnie bardzo dobry buk poza tym rozliczaniem zakładów. W tenisa nie raz już jest wpisany wynik np 2-0 a na dodanie $ się czeka z 1.5 godziny

mariuszck jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-02-2010, 01:26   #366

Reputacja: 1
Najważniejsze moim zdaniem jest to czy blokują konto jak się dużo u nich wygra lub robią problemy z wypłatą większej sumy, proszę o opinie poparte doświadczeniami
mediolan8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-03-2010, 10:44   #367
Administrator

Reputacja: 602
Cytat:
Napisał mediolan8 ->

Najważniejsze moim zdaniem jest to czy blokują konto jak się dużo u nich wygra lub robią problemy z wypłatą większej sumy, proszę o opinie poparte doświadczeniami
Takich opinii nie było i raczej wątpię, aby w takiej firmie jak Expekt dochodziło do takich precedensów...

1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!!

2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty

3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet

4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free
Marcin-Odra jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-04-2010, 13:55   #368

A ja chciałem dać tym oszustom z Expekt wielki minus. Zalogowałem się pierwszy raz w życiu na tego buka i postawiem pierwszy kupon,który niestety nie wszedł. Dlatego wypełniłem formularz aby skorzystać z bonusa dla nowo wstępujących. Bonus miał polegać na tym,że jeżeli pierwszy zakład nie wejdzie to oni do kwoty 50 zł mają zwrócić tą kwotę. Ja waśnie pierwszy swój kupon postawilem za 50 zł. Niestety tak wychwalany przez wszystkich buk stwierdził,że mi sie nie należy bonus. Napisali mi tak "Szanowna/y Pani/e, w zwiazku z faktem korzystania z tego samego adresu IP komputera co inny gracz naszego serwisu prosimy o wyjasnienia i przeslanie skanu dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy (strony z danymi personalnymi i adresem zamieszkania) na adres documents@expekt.com, prosimy o wpisanie w tytule wiadomosci "SAME IP" oraz numer ID gracza. Prosimy rowniez o przeslanie w tej samej korespondencji jakiegokolwiek rachunku za gaz czy telefon potwierdzajacego adres zamieszkania." Więc ja przysłałem im kopię prawo jazdy i kopię rachunku za prąd a oni dalej nie chcieli mi przyznać swojego cudownego bonusu dla nowo wstępujących i przysłali mi taką odpowiedź "Szanowny Panie, byc moze posiada Pan dynamiczny adres IP nadawany cyklicznie
roznym uzytkownikom przez operatora Pana internetu, na co nie mamy juz
wplywu. Bardzo nan przykro niemniej dzial zabezpieczen naszego serwisu podtrzymal
decyzje o braku bonusa na koncie gracza."
Dlatego nie rozumię tych oszustów,pisałem do nich czy ta osoba ma też te same personalia, oczywiście już nic nie odpisali. Dziwi mnie tylko to,że jeżeli było coś nie tak to dlaczego mnie nie poinformowali od razu przy rejestrowaniu. Tylko dopiero jak postawiłem kupon. Jest to dla mnie żenujący buk i nie polecam nikomu oszustow z expekta. Powiem na koniec że wcześniej grałem na BETCLIKU i tam nie miałem żadnych problemów z podobnym bonusem. Mam nadzieję,że ten post będzie jakimś ostrzeżeniem dla nowo wstępujących na Expekt i myślę,że lepiej zaraz po zarejestrowaniu wysłać do oszustow meila czy wszystko jest OK i czy można skorzystać z bonusu bo oszuści nie raczą nic informować tylko dopiero jak ktoś postawi kasę. Ja oczywiście nigdy już na Expekcie nie zagram.
komaki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-04-2010, 20:33   #369

uff dzisiaj po dalszej interwencji na Expekcie udało mi się uzyskać należny mi bonus.
komaki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-04-2010, 21:01   #370

"Szanowny Kliencie, informujemy, ze zaklady zostaly anulowane (zgodnie z regulaminem serwisu) ze wzgledu na blednie wystawiona linie kursowa w ofercie. Przepraszamy za zaistniala sytuacje, jednakze srodki z tytulu zwrotu stawki powrocily na Panskie konto gracza."

Pozdrawiam. Po prostu mnie oszukali.
Sam kiedyś rękę wyciągniesz po pomoc
maszot jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-04-2010, 10:24   #371

Reputacja: 17
Jak Cie oszukali? postawiłeś w 89min ze nie bedzie 3 gola, po kursie 1,45 co jest ewidentnie źle wystawionym kursem. Zawsze jest taka sytuacja anulowana. Pozdrawiam.
Kondor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-05-2010, 20:33   #372

Kurs wystawiony - kurs do grania. Jednak wysłannicy Expekta twierdzą inaczej.
Sam kiedyś rękę wyciągniesz po pomoc
maszot jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-05-2010, 20:56   #373

maszot na pewno w chwili stawiania wiedziałeś że ci anulują zakład
W Betsafe kiedyś anulowali mi zakład postawiony przed meczem (1,4 na Wisłe w PP).
Z powodu, jak to oni twierdzili źle oszacowanego kursu. Już więcej u nich nie zagrałem.

Expekt poza baaardzo długim rozliczaniem kuponów, co jest strasznie irytujące jest na plus. Wypłaty bez problemu co jest najważniejsze.
Sneakerhead jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-05-2010, 21:04   #374

Tylko promocje do Bani
peterk69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-05-2010, 14:19   #375

tez obecnie gram na Expekt wielki plus jedne z wiekszych kursow ale zakladow specjalnych ciut uboga oferta
hardek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-05-2010, 16:16   #376

Reputacja: 3
Czy jeśli konto na ekspekcie będzie na siostrę, a kasa będzie wpłacana i wypłacana na moje konto (mbank), to moge mieć jakieś nieprzyjemności?
ArkaSath jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-06-2010, 09:11   #377

Ogolnie buk dobry, ale strona strasznie muli. Może to wina mojego internetu, ale bardzo w to watpie.
chrzanu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-06-2010, 10:15   #378

Mam male pytanie:

Wczoraj postawilem na Eisbaren w kosza i przegrali po dogrywce. Myslalem wiec ze przegralem ale przyszedl mail z danymi kuponu i pisalo ze typ jest odwolany i rozliczony po kursie 0. Wiem ze innym tez tak rozliczyli. Zadowolony postawilem czesc tej kasy kolejny zaklad. Po 2 godzinach przyszedl kolejny mail w ktorym to spotkanie bylo rozliczone jako porazka. Odjeli mi kase i mialem minusowe konto :/ Na szczescie ten obstawiony kupon okazal sie wygrany i mam kilka dyszek na plusie. Jezeli przyjdzie czas wyplaty przyczepia sie o to?
Hugo997 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-06-2010, 16:38   #379
Ban

Reputacja: 5
nie powinni bo to ich byl blad
gremlin5 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-06-2010, 16:50   #380
Ban

Reputacja: 3
Cytat:
Napisał gremlin5 ->

nie powinni bo to ich byl blad
doradca. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt > Expekt - opinie

Odpowiedz