![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #481 |
| Dołączył: 05.05.2011 Skąd: Podkarpacie
|
Jeśli chodzi o Expekt to jest całkiem dobry bukmacher mimo wszystko, zaczynałem tam swoją przygodę i chodź już tam nie gram jest parę plusów jak chociażby interfejs, jak już ktoś wspomniał bardzo szybko można skleić kupon. Niestety jest bardzo słaba oferta live, mało zakładów na mniej popularne ligi czy na takie sporty jak siatkówka, piłka ręczna. Mimo kilku wad jeśli ktoś chce zacząć grać to Expekt wcale nie jest złym miejscem, tylko lepiej się nie nastawiać na bonus bo trudno go ugrać tym bardziej nowicjuszom.
|
| | |
| | #482 |
| Dołączył: 04.08.2011
Reputacja: 5 |
witam , zastanawiam się nad założeniem konta w Expekt i chciałem was prosić o poradę. Czy występują tu limity , a dokładnie chodzi mi o to czy można tu grać single po 1000 zł bo takie zakłady mnie interesują ??? mam konto w Bwin , Bet365 i szukam jeszcze innej alternatywy żeby mieć większe pole manewru , a jeśli w Expekt ewentualnie byłyby takie limity to jaki inny buk z przyzwoitą ofertą i bez limitów możecie polecić ??? z góry dzięki za odpowiedź
|
| | |
| | #483 |
| Dołączył: 31.10.2011 Skąd: Toruń
Reputacja: 10 |
W Expekt nie spotkałem sie z limitami grajac za 200-500 , wiec nie wiem jak bedzie z tysiakiem , ale kolego bardziej polecam Ci konto na Pinnacle , kursy sa wieksze lub Unibet "bardzo szeroka oferta", Expekt to juz nie jest ten Expekt co dawniej
__________________ |
| | |
| | #484 | |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 29 | Cytat:
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" | |
| | |
| | #485 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
O mamo, właśnie pisałem z Marcinem na czacie i jak United kocham, takiego dekla nie widziałem od lat. Styl rozmowy jak z prostym kolesiem na wiosce pod sklepem, koleś zagubiony jak ślepy w labiryncie - naprawdę - istna masakra. A i tak najlepsze były teksty w stylu "no ba, nie wiem" i tak dalej. |
| | |
| | #486 |
| Dołączył: 12.01.2008
Reputacja: 5 |
Dokladnie mialem drobny problem z wyplata sporej wygranej tzn nie dochodzila do 24h na Moneybookers wiec rano po 30 godzinach sie pytam na czacie o co chodzi. Marcin z czatu wyjasnia mi sytuacje ze ipoker bada moje gry w pokera spoko, mowie zeby sie z nimi skontaktowal i to przyspieszyl bo jako klient chce zeby wyplaty byly do 24h tak jak maja FAQ to Marcin do mnie ze to nie jest ich winna i tak. Spoko juz wiem ze z typkiem nic nie zalatwie, wiec pisze @ do angielskiego supportu - tam Mily Pan grzecznie przeprasza i mowi ze juz sie kontaktowal z ipoker i postara sie to przyspieszyc - po 90minutach dostaje email ze zalatwil i ze jestem zweryfikowany pozytywnie. I tutaj zaczyna sie kultura Pana Marcina z support. Wchodze na czat Polski bo mysle sobie taka pierdole to i on zalatwi, mowie mu ze jestem zweryfikowany pozytywnie, ale ze dalej nie mam kasy na Moneybookers.. a od do mnie ironicznie czy Pan mysli ze to trwa kilka minut jutro? I rozne ironie ze niby nie mysle, powiedzialem mu grzecznie na czacie ze nic tu po mnie ze nawet na proste pytanie nie potrafi odpowiedziec tylko swoje zbedne komentarze mowie mu ze mieli 24h wiec teraz niech ton przyspeszy, a on nic. Wychodze zostawia ladna ocenke jego pracy i wbijam na anglojezyczny czat I Pan mowi ze juz pisze do dzialu finansowego i do 16 bede mial srodki. JAK CHCECIE COS ZALAWTIC TO TYLKO ANGLOJEZYCZNY SUPPORT. Zaraz pisze skarge na Marcina za bezczelne traktowanie klientow |
| | |
| | #487 |
| Dołączył: 23.10.2011
|
Opłaca się tu jeszcze grać? Jak nie to gdzie polecicie?
|
| | |
| | #488 |
| Dołączył: 17.04.2008
Reputacja: 2 |
Nawet nie piszcie na polski support. Szkoda czasu. Piszcie tylko na angielski 200 % profesjonalizmu w każdej sprawie i skuteczność działania
|
| | |
| | #489 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Cytat:
Poczytaj ten temat.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| | |
| | #491 |
| Dołączył: 04.08.2011 Skąd: lublin
Reputacja: 2 |
A mnie się w Expekcie podoba to , że minimalna stawka to 50gr. oraz , że wpłacać już można od 5 zł. przelewami24 , poza tym historia zakładów jest dość przejrzyście pokazana , minusem jest brak możliwości typowania na dokładną ogólną ilość bramek w ekstraklasie ogólnie wg. mnie Expekt jest najlepszy , a tuż za nim umieściłbym Tobet i Unibet . |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Fortuna - opinie | Lucas | Fortuna | 73 | 23-12-2011 17:27 |
| Paymaker.eu Opinie | Uzytkownik | Inne Metody Płatności | 0 | 03-09-2007 13:05 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |