Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 10-03-2011, 17:15   #1

Granie w buku internetowym

Witam serdecznie. Od dłuższego czasu gram w bukach naziemnych. Idzie mi to całkiem nieźle dlatego planuje założenie konta w Expekcie czy jakimś tam innym. Problem jest taki że nie mam ukończonej 18 (dopiero na początku września). Nie mam konta w banku ani w żadnym moneybooks itp. Tutaj moje pytanie:
czy jakbym sobie założył konto w Expekcie, wpłacił przelewem na poczcie kasiure i grał to nie będzie żadnych problemów? W wakacje zamierzam troszkę popracować więc i pewnie konto bankowe sobie założę. Mam plan żeby do grudnia ewentualnej kasy nie wypłacać, dopiero jak już będzie wszystko legalnie.
Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam !
budzikos123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2011, 17:38   #2
Administrator

Reputacja: 864
Granie jest dozwolone od 18 lat. W momencie zakładania konta musisz być pełnoletni. Jeśli założysz konto będą niepełnoletni to nie wypłacisz.
Poczekaj do września albo porozmawiaj z kimś dorosłym.

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2011, 17:38   #3

Reputacja: 209
Cytat:
Napisał budzikos123 ->

Witam serdecznie. Od dłuższego czasu gram w bukach naziemnych. Idzie mi to całkiem nieźle dlatego planuje założenie konta w Expekcie czy jakimś tam innym. Problem jest taki że nie mam ukończonej 18 (dopiero na początku września). Nie mam konta w banku ani w żadnym moneybooks itp. Tutaj moje pytanie:
czy jakbym sobie założył konto w Expekcie, wpłacił przelewem na poczcie kasiure i grał to nie będzie żadnych problemów? W wakacje zamierzam troszkę popracować więc i pewnie konto bankowe sobie założę. Mam plan żeby do grudnia ewentualnej kasy nie wypłacać, dopiero jak już będzie wszystko legalnie.
Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam !
Nawet jeśli teraz założysz konto i będziesz chciał wypłacić pieniądze dopiero jak skończysz 18 lat, to jeśli połapią się że grałeś u nich gdy byłeś niepełnoletni możesz zapomnieć o jakiekolwiek wypłacie. Polecam założyć konto na któregoś z rodziców i wypłacać kasę na konto któregoś z nich.
dawid1892 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2011, 21:25   #4

Dzięki za pomoc. Założę na ojca i tyle
budzikos123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt > Granie w buku internetowym

Odpowiedz