![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Kraków
| Kilka pytań dotyczących Expekta i buków internetowych
1. Nie mam jeszcze 18 lat więc konto chciałbym założyć na mame. Mama ma konto w BS i czy będzie można bezproblemowo wpłacać i wypłacać pieniądze? 2. Czy musze wpłacać jakąś kase co jakiś czas? 3. Czy można typować wynik meczu w jego trakcie? 4. Czy trzeba wysyłać skan dowodu osobistego? 5. Czy nie ma problemu przy większych wpłatach/wypłatach? 6. Który bukmacher internetowy jest najlepszy/najuczciwszy? 7. I ostatnie i zarazem najważniejsze: Jak wpłacić tam pieniądze? I jak wygląda sprawa wypłat? Prosze o dokładne odpowiedzi na moje pytania. Szczególnie prosze o szczegółową odpowiedź na pytanie 7. |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 | Re: Kilka pytań dotyczących Expekta i buków internetowych
1. Bez większych problemów 2. nie 3. tak, ale tylko u wybranych bukmacherów 4. Przy wypłacie tak, ale nie u wszystkich buków 5. Przy wpłatach nie, a przy wypłatach również, jeżeli nie naruszyłeś jakiegoś pkt. regulaminu 6. Poszukaj i poczytaj na forum 7. Również masz opisane na forum Najpierw czytaj, później zadawaj pytania.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 14.07.2006 Skąd: Kraków
|
No ale właśnie co do pytania 7 to nie bardzo się dowiedziałem. Co do pytań 3, 4, 5 to pytałem tylko o Expekta. A i jeszcze jak nie mam skanera to jak mam wysyłać skany czegoś?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 11.07.2006
|
7. Każdy bukmacher ma opisane w pomocy(help, support) jak nalerzy wypełnić przelew. Jak nie masz skaner to zrob zdjęcie. |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 30.01.2006 Skąd: Nowy Sącz
|
polecacie expert początkującym typerom??
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| U ilu Buków internetowych macie założone konta? | imported_koper_2 | Kącik Ogólnobukmacherski | 61 | 02-03-2010 18:39 |
| Kilka pytań. | m4r1usz | Expekt | 7 | 26-10-2009 10:46 |
| Kilka pytań dotyczących B-A-H | omaDeuS | Dział dla Początkujących | 6 | 15-08-2008 11:50 |
| Limity u poszczególnych buków internetowych | bluebird | Dział dla Początkujących | 1 | 10-06-2007 21:41 |
| Kilka pytań | michal7 | Expekt | 3 | 04-08-2006 15:32 |