Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-01-2007, 13:16   #1

live australian open - bonus

witam. pewnie znajdzie sie kilka osob ktore skorzystaly z tej promocji w zwiazku z tym mam pytanie: po jakim czasie oddali wam kaske na konto?
p.s. pierwszego dnia wydawalo mi sie ze w warunkach podany jest trzykrotny obrot, natomiast nie bylo mowy ze ma to byc obrot na zakladach live...
yarpen jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-01-2007, 14:38   #2

yarpen: czytales regulamin ????

Przepisy i Warunki dla oferty Expekt.com Tenis Live Betting.
Wszystkie zwroty stawek zostaną wypłacone w postaci bonusów live betting. Bonus musi zostać trzykrotnie obrócony w zakładach na żywo (live betting) przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem jesgo równowartości (stawka za zakład + kwota bonusu) do innych produktów.

pozdro
Gostyniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-01-2007, 14:50   #3

czytalem regulamin, to zawsze pierwsza czynnosc jaka wykonuje przy sprawdzaniu promocji. mowie tylko, ze jak to patrzylem wczoraj czy przedwczoraj, to ten punkt regulaminu byl inny (tak mi sie wydaje), tzn bylo napisane o trzykrotnym obrocie, ale nie bylo nic napisane o tym ze ma on byc wykonany na zakladach live.

p.s. glownie to chodzilo mi o informacje czy komus juz oddali
stare 17-01-2007, 21:03   #4

Cytat:
Napisał yarpen

czytalem regulamin, to zawsze pierwsza czynnosc jaka wykonuje przy sprawdzaniu promocji. mowie tylko, ze jak to patrzylem wczoraj czy przedwczoraj, to ten punkt regulaminu byl inny (tak mi sie wydaje), tzn bylo napisane o trzykrotnym obrocie, ale nie bylo nic napisane o tym ze ma on byc wykonany na zakladach live.

p.s. glownie to chodzilo mi o informacje czy komus juz oddali
Yarpen jak napisali ze dadza to dadza, pewnie jutro rano dostaniesz kase
Ja chce jutro rano obstawic jakis mecz na live ale mam pewna watpliwosc :
Jeżeli Twój PIERWSZY zawarty zakład okaże się przegrany,na Australian Open 15/1 - 21/1, zainwestowana w niego stawka, aż do 40 PLN (10 EUR), będzie Ci automatycznie zwrocona w ciągu 48 godzin.

Wiec czy jezeli zostanie wygrany moj zaklad na A.Open to tez mi zwroca?
Gostyniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-01-2007, 21:31   #5

juz dali, kaska wplynela na konto
z tego co jawnioskuje czytajac regulamin, to jesli wygrasz, to dostaniesz kase normalnie za wygrany zaklad a zwrotu juz nie za pieknie by bylo
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt > live australian open - bonus

Odpowiedz