Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 09-07-2011, 20:06   #1

Nieprawidłowo rozliczony zakład?

Witam,

Postawiłem zakład ,ze bramka zostanie zdobyta po strzale nogą,natomiast Ekspekt rozliczył zakład jako przegrany uważając ,ze gol padł po strzale głową. Polski support przez kilka dni nie potrafił tego zweryfikować, az do dzisiaj po kolejnym ponagleniu otrzymałem wiadomość:

Szanowny Panie,
Dziekujemy za e-mail.

Uprzejmie informuje, ze poniżej zamieszczam link do tej sytuacji, gdzie widać ze gol był zdobyty głową

AZERBAYCAN45---PFC NEFTCHI 0-1 VICTORIA PLZEN (05.07.2011).avi

na youtube 2:56

Widziałem ten mecz na żywo, a filmik który mi wysłali widziałem już wcześniej i dalej uważam, ze zawodnik noga skierował piłkę do bramki przedłużając rzut wolny.

Co o tym uwazace?. Czy rzeczywiście gol padł po strzale głowa, a może dysponuje ktoś nagraniem o lepszej jakości z tego spotkania, które by to wyjaśniło?

Ostatnio edytowane przez MariuSz88PL ; 10-07-2011 o 09:57
MariuSz88PL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-07-2011, 19:06   #2
Moderator

Reputacja: 1142
Bardzo skomplikowana sytuacja.
Trudno mi ją ocenić bo moment ewentualnego przedłużenia piłki jest strasznie niewyraźny.

Jeśli chcesz i masz siłę o to walczyć to proponuję uderzyć na strony klubowe i przeczytać (choćby z użyciem google tłumacza) relacje z tego spotkania.
MOŻE uda Ci się znaleźć potwierdzenie swoich słów - wtedy będziesz wiedział, że jest o co walczyć.
Może być jednak tak, że mimo wszystko nie znajdziesz filmu w lepszej jakości a wtedy słowa kibica czy nawet wpis na stronie klubu nie wystarczą do zmiany decyzji.

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-07-2011, 11:47   #3

Angielski support polecili mi żebym znalazł film lepszej jakości i im go przesłal i wtedy będą mogli rozpatrzyć tą sprawę. Czyli jak zwykle załatwili sprawę w wygodny dla siebie sposób. Polski support mówi że sprawdził w swojej bazie video z tego spotkania, a angielski każe sam mi go szukać.Brak słów.
MariuSz88PL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt > Nieprawidłowo rozliczony zakład?

Odpowiedz