![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Toruń
| Oszustwo na Live
Postawiłem zakład, ze Słowacja wygra 2 seta z Polską po kursie 8zł(kilka godzin wczesniej trafiłem kurs 13zł w kosza Polska-Izrael, kasa momentalnie została zaksiegowana) zaraz po moim obstawieniu możliwość zakładu na wygranie 2 seta została zawieszona! poczekałem kilka minut, Słowacja wygrała seta a ja już zacieszałem po czym wszedłem w zakładke kuponów i zobaczyłem, ze na kuponie widnieje napis "zakład akumulacyjny" a wyraźnie obstawiałem na wygranie drugiego seta, mecz sie przedchwilą skończył Słowacja przegrała, zalogowałem sie na expekta i niby ja też przegrałem, bo potraktowali mój kupon jako akumulacyjny, a grałem na seta! Nie wiem co mam robić, cholerni oszuści |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 29.01.2009 Skąd: Z nikąd
Reputacja: 2 |
Pewnie źle kliknąłeś a teraz zganiasz na porządną firmę. Wątpię że o marne grosze mieli by oszukiwać. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Toruń
|
Tak na pewno źle kliknąłem, ślepy to ja nie jestem i wiem w co klikałem, po moim kliknieciu zakład ten został zawieszony, wiec o czyms to swiadczy, w dodatku nie dostałem maila informujacego, ze zawarłem zakład, a zawsze dostawałem, dziwne nie?? O marne grosze ?? suma 568zł dla mnie to nie są grosze, a z tego co poczytałem w necie po tym jak mnie oszukali to Expekt wałki na live robi baaardzo czesto i to na na prawde groszowe pieniadze. Jak to Vader kiedyś pisał, buk dobry ale do normalnego grania, na live syf straszny, ja juz u nich nie zagram nigdy, przerzuciłem sie na Bet365 i żałuje, ze nie zrobiłem tego wczesniej |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Oszustwo niedokładne zakłady LIVE | Andreoid | Bet365 | 13 | 11-05-2012 22:57 |
| Pobieraczek.pl - oszustwo? | Robbn | Komputery, Internet | 15 | 19-08-2010 12:34 |
| Oszustwo - betsson | Dabudnik1989 | Betsson | 22 | 01-04-2009 23:26 |
| dobre oszustwo ? :> | kipopzky | Bet-at-home | 3 | 26-06-2006 22:23 |