![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 29.09.2008
| pierwsza wpłata
witam, mam zamiar złożyc pierwszy depozyt w Expekt, do otrzymania 100% depozytu trzeba wysłać skany dowodu oraz dokument potwierdzający adres, i moje pytanie czy obejdzie się bez tego dokumentu, nie mam bardzo co zeskanować jak było u was? ponadto zdziwił mnie jeden punkt regulaminu czyt. niżej , muszę czekać aż zweryfikują konto żeby złożyć depozyt ? pierwszy raz takie coś widzę u buka Zgodnie z przepisami i zabiezpieczeniami Twojego konta gracza, prosimy Cię o dostarczenie nam poniższych dokumentów. • Potwierdzenie tożsamości. Kopia paszportu/dowodu osobistego ze zdjęciem • Potwierdzenie metody płatności. Czytelna kopia Twojej karty kredytowej/debetowej (tylko przód) LUB Screenshot (zrzut ekranowy) Twojego konta Moneybookers/Neteller/ClickandBuy/WebMoney z widocznym depozytem dokonanym do Expekt.com. • Potwierdzenie adresu Kopia wyciągu bankowego/jakiegokolwiek rachunku, potwierdzającego dane personalne, adres zamieszkania i numer konta. Proszę zauważ, że do czasu przesłania do nas wyżej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie będą akceptowane. |
| | |
| | #3 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 29.09.2008
|
ok, dzięki, tak myślałem że to pewnie martwy punkt regulaminu tylko
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pierwsza wpłata ? | Houser | Betgun | 4 | 01-02-2010 11:34 |