![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.03.2008
| Polecany?
Witam mam pytanko odnosnie Expekt czy polecacie tego bukmachera? chcialbym sie takze dowiedziec czy kazdy przechodzi weryfikacje i czy trzeba tylko wysklac skan dowodu bo innych rachunkow niestety nie posiadam? jezeli nie bede bral udzial w zadnych promocjach? czy moze lepszy dla poczatkujacego bedzie Sportingbet chyba ze znacie jeszcze innego dobrego bukmachera z mozliwoscia wplat/wyplat: konto bankowe. i teraz w kwesti zabezpieczen bo np: jezeli chce sie zarejestrowac na Expekt to polaczenie nie jest szyfrowane https, i certyfikat nie jest zaden zweryfikowany, a np: na Sportingbet przy rejestracji wszystko jest szyfrowane ;| pozdrawiam.
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 |
Ja Ci go odradzam. Lubią pościemniać na grze live. Na początek polecam Ci Bet-at-home. Żadnych weryfikacji i możliwość wypłaty na konto bankowe. I bonus też jakis jest z którego warto sorzystać. Ogólnie na sam początek jest ok ten buk.
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 26.04.2009
Reputacja: 14 |
mam konto w bahu, ale od kąd jestem pełnoletni, nie postawiłem tam ani jednego zakładu, kursy to masakracja.
|
| | |
|
| |