Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-11-2009, 22:18   #1

Reputacja: 2
problem w expekt - błąd strony podczas obstawiania

Podepne się troche pod ten temat. Dzisiaj obstawiłem mecz Belgia-Katar over 2,5 w ok. 25 min. meczu. Wyskoczył mi error,czyli zakład nie został zawarty,po chwili(kursy nie zniknęły!) obstawiłem drugi raz również za tą samą stawkę-40zł. ku mojemu zdziwieniu z konta ubyło mi 80zł. Niezwłocznie po ok.5 min. napisałem,że zaliczyli mi dwa razy ten sam zakład. Oto co mi odpisali
"Szanowny Kliencie, przykro nam ale nie mozemy anulowac takiego zakladu. Gdyby ten mecz nie byl w trakcie , wtedy moglibysmy podjac decyzje.

Jezeli bedzie Pan mial jakiekolwiek pytania badz watpliwosci - oczywiscie prosimy o ponowny kontakt. Sluzymy pomoca."

No to ja się pytam po co są zakłady live,jeżeli w razie pomyłki nie można nic z nimi zrobić ?!? Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi,czy jakby zakład(y) okazały się wygrane napisali mi to samo. Póki co "walczę" z polskim supportem,ale widząc z wcześniejszych wpisów to chyba nie ma sensu i trzeba pisać do centrali..
Misiu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-11-2009, 22:28   #2
rpg

Reputacja: 56
W takich sytuacjach zawsze warto się wylogować i zalogować ponownie i wtedy stawiać
rpg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-2009, 07:41   #3

Reputacja: 8
Cytat:
Napisał rpg ->

W takich sytuacjach zawsze warto się wylogować i zalogować ponownie i wtedy stawiać
W takich sytuacjach warto się wylogować i zalogować ale tym razem na Betfair

Tak poważniej: miałem dokładnie taką sama sytuację kiedyś kiedyś na Betway i niestety nic nie wskórałem. Od tamtego czasu gram na Betfair stąd moja rada powyżej.
Gareth jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-2009, 08:31   #4
Ban

Ten Chojnacki z supportu polskiego to jest świnia jakich mało i nie zna się w ogóle na swoim regulaminie .Kilka miesięcy temu to napisał mi ,że podał sprawę do Sądu na mnie , że mam niby z jednego IP więcej konto ...co było nieprawdą i co wyjasnił anglojęzyczny support. I nawet przeprosin od świni nie otrzymałem -tylko stwierdził ,że to niedopatrzenie "małe".Na Expekt Polscy supporci to typowe chamstwo.

Kto ma jakiekolwiek pretensje do polskiego supportu to mozna pisac do angielsikego supportu ze skargą na Nich tak zrobiłem i sprawa ma byc przekazna do menagera i oni podejma odpowiednie kroki...czym więcej skarg tym lepiej.

Ostatnio edytowane przez wrotek ; 18-11-2009 o 08:46
wrotek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-2009, 10:21   #5

@Misiu

Pewnie nie odswierzyles strony.
W Expekcie czesto takie bledy wyskakuja, zaklad raz zostaje zawarty, raz nie.
Za kazdym razem trzeba odswierzyc, albo sie ponownie zalogowac.
rozniebywa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-2009, 14:53   #6

Reputacja: 58
Cytat:
Napisał rozniebywa ->

@Misiu

Pewnie nie odswierzyles strony.
W Expekcie czesto takie bledy wyskakuja, zaklad raz zostaje zawarty, raz nie.
Za kazdym razem trzeba odswierzyc, albo sie ponownie zalogowac.
Wystarczy spojrzeć na ich stronę, wygląda jakby była stworzona na początku lat '90. Każdy porządny bukmacher zrobiłby przynajmniej lifting strony, a oni ciągle w tej samej szacie graficznej trwają. Już samo to powinno zastanowić nowych potencjalnych użytkowników czy warto się tam rejestrować.
A odnosząc się do postu Misia, to mnie zdarzają się identyczne problemy (sporadycznie rzecz jasna ) w Sportingbet, ale tam żeby ściągnęło 2 razy z konta... Takie rzeczy tylko w Expekt
vernix jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-11-2009, 14:15   #7

Reputacja: 3
mnie stronka expektu leczy, obstawiam jakis mecz wyskakuje blad, po chwili patrze ze jednak wystawilem kupon, stronka sie wiesza, zamula wk****a mnie to, ze musze co chwile sie logac z niej, tym bardziej ze ja gram na live caly czas
dzikuGda jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Expekt > problem w expekt - błąd strony podczas obstawiania

Odpowiedz