![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 |
| Dołączył: 01.02.2010 Skąd: Kraków
Reputacja: 5 |
Mam pytanie czy mogę postawić tylko pojedynczy zakład czy akumulowany?
|
| | |
| | #82 |
| Dołączył: 23.03.2007
Reputacja: 58 |
Czy otrzymany zwrot w przypadku przegranej, trzeba obrócić przed wypłatą?
|
| | |
| | #83 | ||||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Mozna akumulowany. Ten temat był już tutaj poruszany Cytat:
Za regulaminem: Cytat:
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||||
| | |
| | #84 |
| Dołączył: 14.01.2009
|
Witam, po jakim mniej wiecej czasie zostanie mi zrócona kwota pierwszego zakładu? I czym jest uwarunkowane to, że jedni dostają zwrot szybciej a inni musza czekać? Bo czekam juz ponad 24 i dalej nic.
|
| | |
| | #85 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #86 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Pisze w promocji: Zwrócimy Tobie stawkę przegranego zakładu aż do 50 PLN (€12), w przeciągu 48 h. Czyli do 2 dni powinni Ci zwrócić stawkę. Akurat mamy weekend i może dlatego dłuższej poczekasz ok 2 dni.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #87 |
| Dołączył: 14.01.2009
|
zrobiłem tak jak napisał bludek i otrzymałem zwrot w ciągu kilkunastu minut
|
| | |
| | #88 |
| Dołączył: 11.08.2010
|
w moim przypadku gdy po upływie 48h nie zwrócili mi kasy napisałem do nich maila i kazali najpierw przesłać wszystkie dokumenty zgodnie z regulaminem, i dopiero po zatwierdzeniu ich dostałem zwrot kasy
|
| | |
| | #89 |
| Dołączył: 06.03.2011 Skąd: Wrocław
|
Mam pytanko czy jeśli ktoś ode mnie z domu gdzie wynajmuję w kilka osób chce też zagrac na Expekt free bet to też może , jeśli adres IP różni sie np o dwa numery ? np: mój 192.168.0.1 a kolegi 192.168.0.10 te adresy to tylko przykłady |
| | |
| | #90 |
| Dołączył: 08.03.2011
|
Witam Także nie polecam tej firmy, po dwóch dniach pisania @ przesyłania skanu dokumentów itp stwierdzam ogólnikowo że mam do czynienia ze złodziejami !!! Ale zacznijmy od początku Postawiłem jakiś tam swój pierwszy zakład, który nie wszedł Następnego dnia wypełniłem formularz zwrotu, wszystko ładnie po 10-15 min dostałem zwrotną wiadomość widać że automat ją wysyłał że proszą mnie o skan dokumentu Zeskanowałem dowód osobisty odesłałem na zwrotnego maila, po czym po 30 minutach dostałem wiadomość że nie zwrócą mi kasy bo moje IP było już wielokrotnie używane :/ pytam siebie o co qaman No to pisze dalej wyjaśniam że nie ma takiej możliwości, że mam stałe IP itd, itd Oni cały czas powołują się na regulamin i że sprawa jest zakończona z ich strony. Więc ja długo nie myśląc napisałem do nich żeby, udowodnili mi że moje IP powtarza się w ich danych, dostałem wiadomość że to jest ściśle tajne buahah nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać :/ Odpisałem im żeby się nie wygłupiali że to ściśle tajne i podali mi chociaż dni i godziny kiedy niby ktoś z mojego IP logował się w ich systemie i żeby sprawdzili jak maja takie problemy po MAC, oczywiście rozmowa jak zwykle zeszła na boczny tor etc. Osobiście wydaje mi się że w ogóle pracownik PL suportu nie ma wglądu do IP Widze że coraz więcej osób ma problemy z ta firma i chyba tak sobie myślę będzie trzeba zgłosić to do Urzędu Ochrony i Konsumentów aby dokładnie przyjrzeli się tej firmie Ogólnie nie polecam daje Dalej w temacie będę pisał co załatwiłem, może w piątek uda mi się uzyskać informacje o prawach konsumenta, mam nadzieje że parę osób jak by co mie poprze Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez TonnyHalik ; 08-03-2011 o 19:09 |
| | |
| | #91 |
| Dołączył: 11.05.2009 Skąd: Mielec
Reputacja: 1 |
Mam ten sam problem co Ty i jak na razie widzę że nie odzyskam swoich pieniędzy z Free Beta śmiesznego bonusa :/ żenada....
|
| | |
| | #92 |
| Dołączył: 13.02.2008
|
U mnie też kombinowali, aby nie wypłacić tego bonusu. Wczoraj wypełniłem formularz, a dziś rano info żeby im wysłać dowód/paszport. OK wysyłam scan dowodu i przed chwilą napisałem na chat i mi piszą, że muszę jeszcze scan rachunku ze swoimi danymi wysłać. piszę że nie było tego w mailu, stwierdzili że się pomylili i zwrócili kasę.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja Ladbrokes- Free Bet 50zł !!! | jasiek09 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 351 | 14-06-2011 13:30 |
| Promocja Expekt - Free bet 50 zł | Vader | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 121 | 31-03-2011 21:12 |
| Promocja w Expekt. | MrZoob | Promocje w Kasynach | 3 | 22-01-2009 19:56 |
| Promocja expekt II. | explorer123 | Promocje w Kasynach | 0 | 22-01-2009 18:42 |
| Promocja w Expekt | Expekt_Expert | Expekt | 5 | 01-03-2007 17:16 |