![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.03.2010 Skąd: PL
| Strasznie irytujące ciągłe wylogowywanie :/
Witam, Co jakiś czas mam z Expektem (i tylko z nim) ten sam problem - po wpisaniu nicka i hasła i zalogowaniu za chwilę mnie wylogowuje i tak w kółko po kilkanaście, kilkadziesiąt razy! Kilka razy przez to spóźniłem się już z postawieniem zakładu. Za pierwszym razem napisałem do supportu i odpisali, że jeszcze się nie spotkali z takim problemem i kazali wyczyścić cookies, wtedy pomogło i było ok ale co jakiś czas jest to samo i niesamowicie wk...wia jak się logujesz a za chwile wywala i tak w kółko... Czy ktoś ma to samo? Czy można to jakoś rozwiązać? A czy w ogóle jest sposób, żeby ustawić na Expekcie dłuższy czas wylogowania, bo wydaje mi się, że jest krótszy niż 10 minut, a to strasznie mało np. w porównaniu z tobetem. Jeżeli już był taki temat to proszę o linka, przejrzałem tu tematy ale tego nie znalazłem.
__________________ Jeżeli jest problem, to jest rozwiązanie. Ergo: jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. :) |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Ja miałem podobną sytuację wczoraj podczas meczu Barcelony. Czyszczenie ciasteczek nie próbowałem, gdyż wydawało mi się że to wina przeciążenia serwera. Za 10 razem udało mi się zalogować i obstawić zakład. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, mam nadzieje, że to chwilowe. Co do czasu wylogowywania nie da się niestety tego zmienić.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 10.02.2010
|
Jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze jesli sie nie klika nic na stronce przez 5 min to automatycznie system wylogowywuje. Dla bezpieczenstwa. Ja tak mam zawsze. Moze i dobrze.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 11.08.2010
|
Podbiję temat. Mam problem chyba tej samej natury. Logowanie- hasło nick- loguję się nagle wywala mnie do głównej i znów muszę się logowac. Zanim sie zaloguję to mogę tak klikac z 10 razy. Ok jestem zalogowany- wbijam w sport lub na żywo lub obojętnie co. strona odświeża się i co widzę? strona główna i jestem wylogowany...
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 09.01.2010 Skąd: Tychy
|
Tez to zauwazylem.. b. irytujace. To cos z serwerem..
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 21.06.2010
|
to samo mam |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 09.08.2009 Skąd: Lublin
|
obczajacie... zadnego zakladu od ponad godziny nie moge postawic ! najdalej doszedlem do klikniecia w 'postaw zaklad' i wylogowanie... bez przesady, co to ma byc... a kiedys lubilem expekta, teraz nawet nie mam jak wydac tych 60zl co mam
|
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 08.09.2010 Skąd: Gdańsk
|
Czy dalej macie ten problem u mnie występuje on notorycznie ale rzadziej niż poprzednio. Tylko jest to irytujące przy obstawianiu live. |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Zmień bukmachera i koniec problemu...
|
| | |
| | #11 | |
| Znawca Dołączył: 15.02.2008 Skąd: ----
Reputacja: 253 |
Dostałem taką odpowiedź od supportu: Cytat:
a więc tak... usunięcie Cookie'sów pomaga, ale różnie z tym bywa, czasem na 2 minuty, czasem cały dzień przeglądam i nie wyloguje. Przeglądarka nie ma znaczenia (przynajmniej IE i Firefox). Co ciekawe zauważyłem, a przynajmniej tak mi się wydaję, że nie wylogowuje mnie tak często gdy mam włączone "zakłady na żywo", a w nowym/ej oknie/karcie tworze kupony... | |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 21.01.2008
|
Tak czy owak powinni popracować nad aplikacją, bo nie może tak być, że co chwilę trzeba się logować.
|
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 26.10.2010
|
Witam, Vader uznał mój temat za zły więc piszę tutaj, otóż ja nie mogę się zalogować na expecta, dłuższy czas na niego nie wchodziłem a teraz po przerwie występuje taki problem że w ramce do logowanie wyskakuje mi taki tekst "Ramka została zablokowana, ponieważ zawiera kilka niezabezpieczonych elementów." lub o podobnej treści, zależy z jakiej przeglądarki korzystam. Jak pokombinuje z otwarciem w nowej karcie to loguje się ale bez szyfrowania danych czy coś w tym rodzaju i nie mogę robić w tym trybie depozytu. W czym tkwi problem? |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 2 |
To raczej wina twojego firewalla. Uznał ramkę za niebezpieczną i ją blokuje.
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 26.10.2010
|
dobra, dzięki, będe kombinowac bo wczesniej tego nie bylo
|
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 07.05.2011 Skąd: Jelenia Góra
|
Czasem problem wylogowywania można rozwiązać wchodząc na stronę w innym języku, np czeskim lub szwedzkim itp. Mi parę razy pomoglo to obstawiać i wylogowywanie się skończyło. Niestety, nie zawsze to działa
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ruletka ciągłe wywalanie ze stołu | qtuu1989 | Bwin | 0 | 15-01-2010 20:17 |
| gdy podpinam słuchawki do kompa strasznie buczą | Sc0rp0w | Off Topic | 6 | 15-07-2008 20:03 |