![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.07.2008 Skąd: Piła
| Weryfikacja wieku
Witam, czy ktos mial przedtem podobny problem? Chcialem skorzystac z tego freebeta 50 zl. Byl to moj pierwszy zaklad. Przegralem go i wypelnilem formularz zwrotu. Oczywiscie poproszono mnie o skan dowodu osobistego, co uczynilem. Zaakceptowano moj dokument, po czym ponownie wypelnilem i wyslalem formularz. Po kilku godzinach moje konto zostalo zablokowane i otrzymalem maila po angielsku z supportu, ze niestety moj wiek nie przekracza 18 lat. Ponownie wykonalem zdjecie dowodu osobistego oraz prawa jazdy. Zobaczymy jak sprawa potoczy sie dalej, co o tym myslicie ? Oczywiscie mam powyzej 18 lat (niespelna 20).
|
| | |
| | #2 |
| "Gram grubo" Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Elbląg
Reputacja: 178 |
maila do polskiego supprotu napisz i wszystko wyjasnij.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 02.07.2008 Skąd: Piła
|
Wszystko ladnie, prosza mnie jeszcze o takie cos: "Szanowny Panie Dziekuje za e-mail. Uprzejmie prosze o nadesłanie wyjaśnień dotyczących korzystania z tego samego obrotu co inni gracze? W razie jakichkolwiek pytan prosimy o ponowny kontakt. Pozdrawiam" Co ja mam im wyjasnic? Gralem remis Lecha w meczu ze Slaskiem. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Weryfikacja MB | skru3u | Moneybookers - Skrill | 2 | 06-02-2011 17:41 |
| Weryfikacja | beny30 | Sportingbet | 5 | 02-12-2008 11:38 |
| weryfikacja | maks | Betgun | 1 | 30-09-2008 13:00 |
| MB weryfikacja | sebastian28 | Moneybookers - Skrill | 8 | 19-04-2008 16:45 |