![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.09.2007 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Reputacja: 7 | Zakłady specjalne noworoczne w Expekt
Nie wiem czy umieściłem ten temat w dobrym dziale ale wydaje mi się, że dobrym. Dzisiaj zobaczyłem zakłady specjalne noworoczne. Niektóre są naprawde godne zagrania, oczywiście bez szaleństwa w 2008 roku: czy któraś drużyna w premiership strzeli 10 goli w 1 meczu? kurs: 17 czy któraś drużyna w NBA rzuci więcej niż 200 punktów? kurs: 101 Ronaldinho będzie grał w Serie A lub Premiership? kurs: 5.50 Nedved będzie grał w Premiership? kurs: 15 czy ktoś na euro 2008 pobije rekord Platiniego 9 goli w turnieju? kurs: 101 Czy Ebi strzeli 3 gole lub więcej na Euro 2008? Kurs: 7 czy drużyna z Polski zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów? Kurs: 7 czy Britney Spears wyjdzie za mąż? Kurs: 5 nie mogę się połapać o co chodzi w tym zakładzie, jakby ktoś mi pomógł był bym wdzięczny: A new winner of Champions League soccer (Inc former European Cup) kurs:3
__________________ Analizy spotkań, kontuzje, zawieszenia, wypowiedzi trenerów i piłkarzy, typy bukmacherskie tylko i wyłącznie z ligi hiszpańskiej w jednym miejscu! www.laligabeztajemnic.blogspot.com |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 30.08.2007
|
Moim zdaniem chodzi o to ze Lige Mistrzow w tym roku wygra inna druzyna niz w poprzednim. P.S. Jesli juz mialbym cos zagrac, to zagralbym ze Ebi pyknie conajmniej 3 brameczki W 3 meczach trudno mu bedzie ale mysle ze da rade. |
| | |
| | #3 | |
Reputacja: 7 | Cytat:
__________________ Analizy spotkań, kontuzje, zawieszenia, wypowiedzi trenerów i piłkarzy, typy bukmacherskie tylko i wyłącznie z ligi hiszpańskiej w jednym miejscu! www.laligabeztajemnic.blogspot.com | |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 26.08.2007 Skąd: Catalunya
|
Może chodzi o to, że wygra drużyna, która nigdy jeszcze nie wygrała Pucharu Mistrzów?
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 30.05.2006
|
jw. dokladnie o to chodzi |
| | |
| | #6 |
Reputacja: 7 |
po meczu fcb - real (0:1)
__________________ Analizy spotkań, kontuzje, zawieszenia, wypowiedzi trenerów i piłkarzy, typy bukmacherskie tylko i wyłącznie z ligi hiszpańskiej w jednym miejscu! www.laligabeztajemnic.blogspot.com |
| | |
| | #7 |
| Forum VIP Dołączył: 01.09.2007
Reputacja: 192 |
Co do typow noworoczynych to wpadl mi w oko jeden zaklad i pewnie zagram go za jakies 2-5zl. A mianowicie czy krol strzelcow bedzie mial wiecje niz 9bramek. Wszystko jest mozliwe a kurs 101 !!!!!!!!!!!!!!! Po takim kursie czemu nie sprobowac?
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ |
| | |
| | #8 |
roY. dokładnie ja tak samo sie zastanawiałem, cały czas chodzi mi po głowie ten zakład. nie jest to niemożliwe a szansa jest pozdrawiam!
| | |
| | #10 |
oo widocznie ludzie stawiali jak głupi
| | |
| | #11 |
| Forum VIP Dołączył: 01.09.2007
Reputacja: 192 |
omg, moglem stawiac wczoraj. Niezle kurs obnizyli o 50 ...
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Vancouver - Zakłady specjalne | Vader | Igrzyska Olimpijskie w Vancouver | 42 | 12-02-2010 20:22 |
| Zakłady wielokrotne z ubezpieczeniem aż do 40 PLN w Expekt | Gutek84 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 11 | 14-02-2009 14:21 |
| Zakłady wielokrotne - NOWOŚĆ w EXPEKT | Expekt_Expert | Expekt | 4 | 06-01-2009 15:22 |
| Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - Zakłady specjalne | Vader | Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 | 20 | 08-08-2008 21:58 |
| Noworoczne turnieje | teza | Turnieje Pokerowe | 4 | 01-01-2008 16:36 |