![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 09.03.2008
Reputacja: 24 | Znikające wygrane zakłady ?!
Witam serdecznie ! Mam do Was pytanie, czy Wam się coś takiego zdarzyło. Mianowicie wczoraj zagrałem w Expekcie na wygraną Justyny Kowalczyk. Po wygraniu przez nią zawodów, wszedłem na moje konto Expekt, i okazało się, że (niby) nie złożyłem takiego zakładu. Wydało mi się to dziwne, ale cóż, może rzeczywiście nie kliknąłem ostatecznie ok( co raczej było mało prawdopodobne). Dzisiaj to już przeszli samych siebie! Zagrałem na zwycięstwo interu z udinesse, a po zagraniu tego meczu zobaczyłem na zakładke " w trakcie", żeby zobaczyć swoją potencjalną wygraną. Oczywiście ten zakład tam był, zabrane zostały także pieniądze z mojego konta. Po wygraniu przez inter meczu co sie okazało ? Że nie mam tego zakładu ani w zakłądce " w trakcie" ani w zakładce "historia" ! - kupon wyparował jakbym w ogóle tak owego nie składał ( teraz wygląda to tak jakby pieniądze za złożenie kuponu nie zostały mi zabrane z konta)! Co mam w tym wypadku zrobic?! Mam jakies szanse na udowodnienie tego? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 17.09.2009
Reputacja: 12 |
angielski support atakuj od polskiego dostaniesz formulke ze nie ma takiej opcji i na pewno nie zawarles tych zakladow. a inna sprawa ze im sie takie akcje zdarzaja czasami coz musisz albo to przezyc albo tam nie grac .
|
| | |
| | #3 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 |
Gdy Ci pobiorą kasę z konta za zawarty kupon nie ma możliwości aby go wcięło... W Expekt jest czasami tak, że po zakończeniu kupony, gdy on jest rozliczany czy jak by to napisać, hmm trwają procedury "sfinalizowania" kuponu, on znika z zakładki "w trakcie trwania" ale jeszcze się nie pojawiłw "historii". Trzeba trochę czasu poczekać, ale kupon na pewno pojawi się w selekcji "historia".
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 09.03.2008
Reputacja: 24 |
Dzięki za odpowiedzi |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zakłady w realu vs. zakłady internetowe - pytanie | netto | Dział dla Początkujących | 2 | 04-07-2010 12:35 |
| Wygrane.... | adrian10214 | Kupony | 2 | 01-01-2010 19:52 |
| Typy na wygrane. | damian11 | Kupony ze Statystykami | 29 | 18-10-2009 07:15 |
| Wygrane w STS-ie | koper | Kącik Ogólnobukmacherski | 19 | 22-09-2009 10:45 |
| Największe wygrane! | radek12345 | Kupony ze Statystykami | 0 | 01-09-2009 18:52 |