Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > EURO 2012 Polska - Ukraina

Zobacz wyniki ankiety: Która drużyna może zostać czarnym koniem EURO 2012
Szwecja 30 12.61%
Irlandia 17 7.14%
Dania 17 7.14%
Polska 81 34.03%
Grecja 5 2.10%
Czechy 3 1.26%
Ukraina 8 3.36%
Chorwacja 41 17.23%
Rosja 36 15.13%
Głosujących: 238. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 30-12-2011, 13:24   #21
Ban

Ja obstawiam Czechy, solidna drużyna, mają dobrego trenera, teraz mieli swojego mistrza w Lidze Mistrzów, widać że piłka nożna u naszego sąsiada idzie do przodu. Niech Polska bierze z nich przykład
adas7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-01-2012, 23:50   #22

Reputacja: 25
Kwestie czarnych owiec turniejowych zawsze są ciekawymi wątkami poruszanymi przed mistrzostwami.
Mam paru kandydatów, a mianowicie parę.
Przede wszystkim Dania. Sam fakt, że gra w grupie śmierci w której naprawdę może sporo ugrać utwierdza mnie w przekonaniu, że warto ową reprezentacją się zainteresować.
Duńczycy są w formie, pokazała to droga eliminacji, poza tym mają cholerne ambicje i to naprawdę może pomóc, chociażby w meczu z podupadłymi gwiazdami - patrz Portugalia. Myślę, że jeżeli Duńczycy wyjdą z grupy B w co wierze, już będą mogli nosić takowe miano, czytam nazewnictwo.
Drugą reprezentacją którą typuje w tym temacie, jest Ukraina. Wydaję mi się, że jest to zespół silny i jakby na to nie patrzeć - gospodarz Euro, więc jakieś tam morale wzrastają.
Ukraińcy nie mają wprawdzie jakiejś naszpikowanej znanymi nazwiskami paczki, ale myślę, że mają skład wprost proporcjonalny do założenia taktycznego, które od dawna w owych sferach zdaje się być ''agresywnie-ofensywne''.
HardSystem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2012, 09:41   #23
Moderator

Reputacja: 606

Temat ciekawy i powoli się rozwija. Ja zaproponuję Szwecję. Grają w ciekawej grupie, gdzie każdy z każdym może wygrać. No może, nie do końca, bo Anglicy wydają się poza zasięgiem całej stawki, choć jak wiemy, na dużych imprezach wyspiarze zawodzą. Reprezentacja Trzech Koron do finałowego turnieju w Polsce i na Ukrainie awansowała jako najlepsza "druga" ekipa eliminacji. Szwedzi w mistrzostwach Europy uczestniczyć będą po raz piąty. Wydawało by się, że nasi sąsiedzi zza Bałtyku najlepsze lata w piłce mają za sobą. Moim zdaniem ten turniej pokaże iż trzeba z szacunkiem podchodzić do nich. Zaledwie dwóch porażek doznali Szwedzi w eliminacjach do organizowanego przez Polskę i Ukrainę turnieju mistrzostw Europy. Obie miały miejsce na wyjeździe - w Holandii gospodarze rozbili rywali 4:1, na Węgrzech z kolei miejscowi wygrali 2:1. W pozostałych ośmiu meczach to Szwedzi zgarniali komplet punktów, z czego pięć spotkań wygrywali różnicą minimum dwóch goli! To pierwsza ważna informacja, z którą powinni zaznajomić się wszyscy rywale Szwedów. Decydujący mecz Szwecja rozegrała dopiero w ostatniej kolejce, gdy przed własną publicznością podejmowała Holandię. Po pełnym emocji meczu gospodarze wygrali 3:2 i jako najlepsza drużyna spośród wszystkich, które zajęły w swojej grupie drugie miejsce, wywalczyła bezpośredni awans do Euro 2012. Najbardziej rozpoznawalnym piłkarzem kadry narodowej Szwedów jest znany z występów między innymi w Juventusie, Interze Mediolan, Barcelonie, czy ostatnio w AC Milan - Zlatan Ibrahimović. Talent „Ibry" jako pierwszy dojrzał były selekcjoner reprezentacji Polski, Leo Beenhakker. Holender pracując w Ajaksie Amsterdam ściągnął do klubu Ibrahimovicia ze szwedzkiego Malmo, za co zresztą początkowo był w Holandii krytykowany. Minęło bowiem trochę czasu zanim Zlatan zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu. Z czasem Szwed znany też jako „Ibracadabra" odwdzięczył się za ofiarowanie zaufanie i do dziś czaruje swymi nieprzeciętnymi umiejętnościami. Może być nie widoczny przez 90 minut, a w ostatniej sekundzie meczu strzeli bramkę, taki ma styl. Ja myślę że Szwecję stać na wyjście z grupy i być może coś więcej.

Groven jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2012, 11:59   #24

Reputacja: 8
Nie rozumiem dlaczego w stawce jest Dania? To silna ekipa, podobnie jak Chorwacja. Jeśli chodzi o czarnego konia to zaskoczeniem było by wyjscie z grupy Irlandi , jest to przecietna ekipa .
Chelseaa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2012, 18:53   #25

Nikt raczej nie bierze pod uwagę reprezentacji Grecji. Ale przecież tak bylo również w 2004 roku gdy sięgali po mistrzostwo. Kwalifikacje bez błysku jednak w miare pewny awans ze zwycięstwem nad Chorwacją w przedostatniej kolejce. Drużyna zgrana, poukładana i doświadczona. Średnia wieku wysoka jednak jest kilku młodych utalentowanych zawodników jak choćby Ioannis Fetfatzidis z Olimpiakosu Pireus, jeden z większych talentów w greckiej pilłce od kilku.....nastu lat (w mojej opini oczywiście). Pytanie jednak czy nie zagrają przypadkiem tak jak na ostatnim mundialu tzn. bez polotu i zaangażowania, po prostu słabo. A może powtórzą sukces z przed kilku lat? Czas pokaże. Moim zdaniem stać ich przy odrobinie szczęścia na pierwszą czwórkę. No ale obym się mylił bo to prawdopodobnie oznaczałoby dla nich pozytywny wynik z reprezentacją Polski

111Marcin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2012, 19:49   #26

Reputacja: 10
Moim zdaniem czarnym koniem bedzie reprezentacja Szwecji. Dobry futbol, a co najważniejsze skuteczny. W ataku mają armaty, bramka tez bardzo dobrze obsadzona.

Napewno do faworytów nie zaliczyłbym Anglii moim zdaniem nie wyjdą z grupy nawet. Co jak co ale reprezentacja Francji moim zdaniem jest lepsza niż Anglia i to oni obok Szwedów wyjdą z tej grupy.

Słusznie ktoś wskazał, że nalezy się obawiać Greków skład mają dobry, ale w naszej grupie jest jeszcze Rosja moim zdaniem murowany kandydat do awansu z tej grupy i to z pierwszego miejsca..

Reprezentacja Czech to raczej szybkie 3 mecze i do domu. Po naszym orłach też bym się za wiele nie spodziewał 3 mecze:
-otwarcia
-o życie
- o honor.
KuBuEvil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-05-2012, 18:56   #27

Ja zagłosowałem na Szwecje. Jest to silna drużyna i może zajść daleko. W grupie będą się bić dwaj mocarze Anglia i Francja a tu może skorzystać ta 3 - Szwecja.
Polska również może być czarnym koniem tak jak i Ukraina ale to gospodarze dlatego wybrałeem Szwecje
Kornniszon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-05-2012, 19:34   #28

Reputacja: 40
Wybrałem Rosję, wiadomo - łatwa grupa z Polską Ich gracze grają w większości (o ile nie wszyscy) w lidze rosyjskiej, co z pewnością znacznie ułatwiło przygotowania do turnieju. Nazwiska również mogą robić wrażenie. Jedyny szkopuł, że po wyjściu z grupy trafiają na naprawdę silną ekipę (Niemcy, Holandia lub Portugalia - no chyba, że jakimś sposobem Dania) i mogą zakończyć turniej nader szybko. Tak jednym słowem argumentacji.
szuwi1 jest online   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > EURO 2012 Polska - Ukraina > Kto czarnym koniem Mistrzostw Europy 2012 - Polska-Ukraina

Odpowiedz