![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 | |
| Dołączył: 17.02.2012 Skąd: Atlantyda
Reputacja: 23 | Cytat:
Brakuje mi tylko Małeckiego i Pawłowskiego na bramce. Boruc jest niepotrzebny, bo mąci i by atmosferę popsuł. | |
| | |
| | #42 | |
| Moderator Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 441 | Cytat:
onet.pl świeża informacja, a kurs na to, że Mały nie pojedize na Euro jest 1.2. Dorzucić do tego można Perquisa i mamy AKO 1.64. Lokata 64% na 3 miesiące, 10/10. Grać szybko, bo niedługo spadnie! | |
| | |
| | #43 | |
| Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Sri Lanka
Reputacja: 13 | Cytat:
Teraz ta lokata wynosi 15% a ciekaw jestem jaki jest limit na ten zakład. | |
| | |
| | #44 |
Reputacja: 441 |
trzeba sie liczyć z tym, że kontuzje mogą spotkać każdego i to jest jedyne ryzyko związane z zakładem - normalna rzecz. Francuz to twardy facet, na pewno takiej imprezy nikt nie będzie unikał jak swego czasu Kuszczak i jego domniemany ból pleców. AKO wygląda niezwykle apetycznie i tylko jakieś skrajne przypadki mogą wykluczyć powodzenie tego kuponu. Mi przyjęli zakład za 600zł z kursem 1.2 jeszcze na Małego, także coś tam zarobić można. |
| | |
| | #45 |
jeśli ktoś jest zainteresowany lokatą totalnie bez ryzyka to dubel Żewłakow i Małecki - NIE JADĄ jest absolutnym pewniakiem. AKO wynosi 1.32 także takiego oprocentowania w żadnym banku nie zagwarantują... |
| | |
| | #46 |
| Dołączył: 18.10.2010
Reputacja: 20 |
Można ładnie przytoczyć że Boruc chce porozmawiać z Dyzmą !!! Chce sobie wyjaśnić nieporozumienie ... dziwne że Boruc z takim charakterem chcę rozmowy z tym idiotą . Zapewne Dyzma nie będzie chciał z nim rozmawiać bo jak wspominał ma bardzo dobrych bramkarzy ( kij z tym że grzeją ławę ) |
| | |
| | #47 | |
| Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Sri Lanka
Reputacja: 13 | Cytat:
I ja się zgadzam, do tego zgadza się ze mną Grześ Lato. Ja na niego mogę mówić: Prezesie albo Łysy, albo Gregor - on już wydał polecenie Smudzie, że z Borucem ma dojść do zgody. Listkiewicz mi mówi, że wsiada w samolot i może mediować! Ostatnio edytowane przez sandomingo ; 23-02-2012 o 10:40 | |
| | |
| | #48 |
na niepowołanie Małego w zestawieniu z brakiem wyjazdu Żewłakowa na Euro + "Czy EURO 2012 zostanie odwołane lub przełożone z powodu izraelsko-amerykańskiego ataku na Iran?" - miałem limit w granicach 500zł :/ AKO niby 1.44, ale taki limit nieco drażni. Na Boruca bardzo fajny kurs w perspektywie tych wydarzeń, bo 6.30 |
| | |
| | #49 |
| Dołączył: 11.09.2011 Skąd: Poznań
Reputacja: 13 | http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...93/story.shtml No i jeśli informacja się potwierdzi, a Małecki zagra kilka dobrych meczy - może się pojawić na EURO 2012 Kurs, że zostanie powołany to 4,75 - można próbować |
| | |
| | #50 |
| Dołączył: 16.04.2011 Skąd: Belna
Reputacja: 4 |
Na jakiej stronce jest ten kurs? |
| | |
| | #51 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #53 |
na Tobecie również masz takie zakłady na bardziej popularne ligi. @Death89 Sory, ale granie, że Małecki pojedzie na Euro to strata pieniędzy. Trudno, żeby Franz, który nie lubi charakternych zawodników powołał Patryka grającego w ŁKS-ie. Nie trzeba przypominać jakie szopki były z tym, żeby Mały będąc u szczytu formy pojechał na zgrupowanie. Patrząc na skrzydła to wybór jest bogaty: Ludo, Grosik, Rybus, Peszko, Kuba + próbowany był także Mierzejewski na lewym także nie ma szans na wyjazd ex-Wiślaka. Kurs już spadł do 1.08, a ja grałem po 1.2 jeszcze także straciliście dosyć dużo. |
| | |
| | #54 |
| Dołączył: 11.09.2011 Skąd: Poznań
Reputacja: 13 |
@up: ja tam nic nie straciłem, bo zagrałem na tych co pojadą, po tych w miarę wysokich kursach Nie mówię, że to pewniak, bo one nie istnieją, ale Dyzma już różne dziwne decyzje personalne podejmował, więc można zaryzykować kilka groszy dla takiego wysokiego kursu. |
| | |
| | #55 |
| Dołączył: 16.08.2011
Reputacja: 227 |
W meczu z Portugalią grali: Szczęsny 90' Piszczek 90' Wasilewski 90' Wawrzyniak 84' Boenisch 6' Perquis 90' Dudka 90' Błaszczykowski 89' Mila 1' Polański 81' Matuszczyk 9' Obraniak 81' Mierzejewski 9' Rybus 78' Peszko 12' Jeleń 67' Grosicki 23' A tak wyglądała kadra na to spotkanie - klik Może to być przydatne przy typowaniu kadry na Euro. Ostatnio edytowane przez X_Design ; 29-02-2012 o 22:43 |
| | |
| | #56 |
| Dołączył: 07.12.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 413 |
Przerażające jest to,że Smuda przez lata "selekcji" ma w kadrze jednego napastnika,który jest w stanie zagrać na poziomie reprezentacji w chwili obecnej.Dziś go nie było,zagrał Jeleń który widać że nie gra w klubie i nie przyda się na Euro jeśli nie będzie w rytmie meczowym w lidze.Brożek jest nr 3 rozumiem,ale on teraz zmienił klimat i ligę i zapewne mu trudno się odnaleźć. Ja na miejscu Smudy na poważnie rozważyłbym powołanie Frankowskiego jako zawodnika,a nie trenera. Młodych polskich napastników nie znam,bo ligi nie śledzę.Może ktoś ktoś pasjonuje się naszą ligą ma jakichś kandydatów?
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! |
| | |
| | #57 |
Brożek jest nr 2 i co do tego nie ma wątpliwości. Bezbarwny występ Irka dziś + zmarnowana setka są tego potwierdzeniem. Nie został powołany, bo sprawdził się w meczu choćby z Niemcami, gdzie Smuda nie szczędził mu pochwał. Z ligi nie weźmie nikogo, Grosik raczej na skrzydło będzie alternatywą, a Jeleń + Brożek dla Lewego - nie ma innego scenariusza, nie powoła nikogo z Ekstraklasy na bank, bo po prostu nie ma kogo... |
| | |
| | #58 | |
| Dołączył: 26.01.2012
Reputacja: 32 | Cytat:
a wszystkim "oburzonym patriotom" podzielającym poglądy spocura Jana T. mam nadzieję, że wczorajszy mecz udowodnił jaką wartością dodaną polskiej kadry są perquis i obraniak. Ostatnio edytowane przez sokker ; 01-03-2012 o 14:28 | |
| | |
| | #59 |
| Dołączył: 07.12.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 413 |
Ale ja wcale nie atakuję Smudy,że nie ma napastników którzy na poziomie reprezentacji niczego nie są w stanie pokazać.Jest Lewy i nikt więcej. Tak się tylko zapytałem,bo może trzeba było przez dłuższy czas stawiać na jakiegoś młodego,ale grającego regularnie w polskiej lidze chłopaka i powoływać go konsekwentnie w miejsce takiego Brożka czy Jelenia? Efekt w kontekście wyniku na Euro byłby zapewne podobny,a może na kolejnych imprezach tenże chłopak o sporym już doświadczeniu mógłby wnieść coś pozytywnego do gry kadry? Bo Lewy złapie kontuzję,to trzeba będzie Wasyla na atak dać lub pofarbować jakiegoś lisa z Francji lub Niemiec znowu.. @ Obraniak i ten drugi-przed meczem były wypowiedzi kadrowiczów i Obraniak po francusku gadał.Reprezentant Polski od prawie 3 lat,wypowiada się w Polskiej telewizji,której odbiorcami są POLACY po francusku.Paranoja i tyle.A do gry niczego wielkiego obaj nie wnoszą,bo po jednym dniu treningu(jak to mówił po meczu Smuda) ciężko cokolwiek wytrenować. Więc tyle samo wnieśliby zapewne w ten mecz Żewłakow i Mierzejewski np.
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! |
| | |
| | #60 |
| Dołączył: 26.01.2012
Reputacja: 32 |
@ up już w innym wątku napisałem, że ci sami POLACY słuchali mówiącego dziwnym dialektem (napewno nie był to polski), podobno polaka z krwi i kości euzebiusza smolarka. i w czym ten smolarek był lepszy od takiego obraniaka czy perquisa? urodził się i wychował za granicą, podejrzewam, że do pewnego momentu nawet nie umiał się przedstawić po polsku (wielkie brawa dla tatusia piłkarza, że tak pięknie synka wychował). a trener reprezentacji POLSKI, który mówił "step by step" Ci nie przeszkadzał? a czarnoskóry napastnik? obrzucali go bananami w czasie meczu, a później cieszyli się z jego goli... żenujące. na każdym kroku podkreśla się wszędzie, że klose i podolski to POLACY. no świetnie tylko że grają dla kogo innego i strzelają nam (a nie dla nas) POLAKOM bramki. "nasza" Karolina Wozniacka. to świetnie, sympatyczna, utalentowana dziewczyna ale gra dla Danii i jest Dunką. ma polskie korzenie i tyle. nikt o to do niej pretensji nie ma. tak się ludziom życie układa. jak się okaże, że jakaś sraka z hollywood miała polskich przodków bo jej dziadek, a właściwie kolega dziadka siedział*w polskim gettcie i był tak naprawdę żydem z czech to polskie media robią szum i mówią "polska gwiazda". i też nikt się nie bulwersuje. ale w tym przypadku "farbowane lisy", żenujące. od kilku lat w koszykówce mamy typowych POLAKÓW, którzy nawet nie próbują udowadniać jakichkolwiek polskich korzeni: berisha, logan, kelati i też nie słyszałem głosów oburzenia. ogarnijcie się z tymi farbowanymi lisami. a co do konkretnie ostatniego występu obraniaka to był bezsprzecznie obok błaszczykowskiego najlepszy nasz zawodnik w tym meczu i pozostający kompletnie bez formy mierzejewski na chwilę obecną może mu wiązać buty... |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Dysusje o EURO 2012 - informacje o EURO, bilety, dojazdy, noclegi itd. | Kuchcik MU | EURO 2012 Polska - Ukraina | 105 | Dzisiaj 13:07 |
| Jedenastka na Euro 2012 | Matiz121 | Off Topic | 10 | 23-01-2012 15:31 |
| Powołania do kadry, wraca Jurasik! | domeL | Piłka Ręczna | 0 | 11-10-2005 19:39 |