![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.08.2006 Skąd: Warszawa
Reputacja: 12 | Powołania na EURO 2012
Panowie znalazłem na Tobecie ładne zakłady. Jest możliwość obstawienia kogo Franz powoła na Euro. I tak przeglądałem kursy i można naprawdę dobrze zainwestować kasę. Sam zagrałem, że powołanie dostanie Polanski + Perquis po kursie 6.60 Link do zakładów Jak robimy zakład systemowy to nie można łączyć na nim dwóch zakładów z jednego działu ( np. nie można zagrać na jednym kuponie, że powołanie dostanie dwóch obrońców ) ale zakład obrońca + pomocnik + napastnik można : ) Pozdro |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 06.08.2008
Reputacja: 11 |
właśnie zagrałem, ale zmieniło mi kurs na powołanie Polanskiego na 2,7 dodałem do niego jeszcze Pawła Brożka i właśnie Perquisa |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 27.09.2011 Skąd: ZIELONA GÓRA
Reputacja: 136 |
świetna rzecz, połączyłem Polanskiego i Perquisa,kurs prawie 6, za 4 dyszki 230 zł+ do wygrania. Powołania pod koniec maja zapewne będą?
__________________ Ranking NHL&NBA najlepsze miejsca - 1|1 NBA Cup WilliamHill - 2 miejsce |
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Puławy
Reputacja: 1966 | Cytat:
Ja osobiście zagrałem już wczoraj, i to chyba właśnie ja rzucając linkiem w HP zacząłem dyskusję na ten temat. Powołania dla Niemca i Francuza to raczej pewnik, oby nie złapali kontuzji i reprezentowali godnie orła na piersi Ja zagrałem tę kombinację po 6.60, w chwili obecnej kurs blisko 20% niższy, no ale to chyba jest normalne. Nie zdziwię się, jeśli w tydzień czy ileś kursy obróciły się. | |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 24.10.2009
Reputacja: 38 | Polanski + Perquis @ 6,60 Tobet Według mnie, po takich kursach warto spróbować, bowiem: 1. Obaj panowie starali się o polskie obywatelstwo, Smudzie bardzo zależało na tym, aby mogli oni grać w reprezentacji naszego kraju, więc nawet jak w klubach grać regularnie nie będą to powołanie otrzymać i tak powinni. 2. Co do regularności w klubach to wiadomo jak z tym jest. Z naszej reprezentacji to pewne miejsce w składzie w klubach ma niewielu Polaków, w tym Boruc, który powołania zapewne i tak nie dostanie, bo żyje ze Smudą jak pies z kotem. Myślę, że to, że Perquis i Polanski grają w klubach mało to i tak prędzej dostaną powołanie niż np. regularnie grający w polskiej lidze chociażby Celeban czy Mila. 3. Kursy. No co jak co, ale jak zobaczyłem kursy to od razu mnie lekko zamurowało, na moje oko, jeżeli za tych dwóch panów AKO wychodziłoby około 4,50 to i tak byłoby dobrze, a co dopiero 6,60 :O. Jedyne, co może wyelminować Perquisa i Polanskiego to jakiś nagły wymysł Smudy lub po prostu kontuzje, jednak skoro w klubach praktycznie nie grają to kontuzję złapać będzie im raczej ciężko..Pobieram i z niecierpliwością czekam na powołania Franza. |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 06.08.2008
Reputacja: 11 |
Przypomnę tylko, że całkiem niedawno Smuda podał w "Przeglądzie Sportowym" swoją 30-stkę: Bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal), Przemysław Tytoń (PSV), Grzegorz Sandomierski (Genk), Wojciech Szczęsny (Arsenal). Obrońcy: Sebastiann Boenisch (Werder), Arkadiusz Głowacki (Trabzonspor), Kamil Glik (Torino), Tomasz Jodłowiec (Polonia), Damien Perquis (Sochaux), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Maciej Sadlok (Polonia), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Jakub Wawrzyniak (Legia), Grzegorz Wojtkowiak (Lech). Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia), Dariusz Dudka (Auxerre), Adam Matuszczyk (FC Koeln), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Sebasian Mila (Śląsk), Rafał Murawski (Lech), Ludovic Obraniak (Lille), Sławomir Peszko (Koeln), Eugen Polański (Mainz), Maciej Rybus (Legia), Cezary Wilk (Wisła). Napastnicy: Paweł Brożek (Trabzonspor), Kamil Grosicki (Sivasspor), Ireneusz Jeleń (Lille), Robert Lewandowski (Borussia), Artur Sobiech (Hannover). 7-miu z nich będzie musiało odpaść (na euro jedzie 23 piłkarzy) |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Sri Lanka
Reputacja: 13 |
Z tego co wiem to ta 30stka jest bardziej Przeglądu niż Smudy. Ja zagrałem tripelka: Polanski- in, Sadlok i Jeleń- out. Kurs ponad 23.
|
| | |
| | #8 | |
| Moderator Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 441 | Cytat:
| |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 08.01.2009
Reputacja: 106 |
Sadlok out jak najbardziej, szkoda chłopa bo fajnie się zapowiadał ale mam wrażenie, że od pewnego momentu kładzie lagę na swój zawód (czyt. stanął w miejscu). Z Jeleniem bym poczekał. O 18 pisałeś out, ale dziś nagle strzela dwie bramki w pucharze. W wywiadzie na weszło zaznaczał, że liczą na niego w klubie. Z "najszybciejszym" bym uważał. Są ludzie na tej liście, na których z prostych względów nie spojrzałbym nawet przy ustalaniu kadry. Przykład z brzegu: Sebastiann Boenisch (Werder). Kurs w Tobet, że nie będzie w kadrze to 4.00, czyli ktoś tam u góry ma cynk, że jednak pojedzie. Dla mnie to byłby skandal i tyle. Matuszczyk- kolejny pan zagadka. Oglądałem mecze naszej kadry w poprzednim roku i nie przypominam sobie by jakoś się wyróżnił. Cały czas liczę na Sobiecha, bo wszystko w życiu może się zdarzyć i co zrobimy gdy Lewy złapie kontuzję? Głowacki wielka niewiadoma. Dziś zszedł w 18 minucie, czyli coś jest znów nie tak. Tak o każdym zawodniku można po kilka zdań skleić. Mam tylko nadzieję, że na Euro w pierwszej 11 zobaczymy ludzi, którzy będą w najlepszej formie i nie przyniosą nam wstydu już na starcie. |
| | |
| | #10 | |
| Moderator Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Puławy
Reputacja: 1966 | Cytat:
Ja jeszcze myślę nad betem, że Grosik nie pojedzie. Wiemy jaką "sympatią" pała do niego Smuda, dodatkowo w kadrze nie było go już od meczu z Argentyną, w wywiadzie dla weszło ostrymi słowami opowiedział o atmosferze w kadrze itp., a tego Franiu nie lubi. Kurs cały czas 3.00 | |
| | |
| | #11 | |
| Dołączył: 16.08.2011
Reputacja: 227 | Cytat:
W Betsafe można obstawić zawodników grających w meczu otwarcia (klik). Jak widać, kurs AKO na występ Polanskiego i Perquisa wynosi 2.59. W porównaniu z 6.60 (obecnie 5.40) oferowanym przez Tobet, to mizerny przelicznik. Co więcej, Smuda może powołać ich na Euro (Tobet Podsumowując, ze wszech miar polecam! | |
| | |
| | #12 | |
Reputacja: 12 | Cytat:
Typ z Polanskim to naprawdę okazja jakiej dawno nie było. Przeglądając tą 30 osobową kadrę do naszej taktyki trzeba 2 cofniętych pomocników do składu + zapewne 2 rezerwowych. Są Murawski i Dudka (na 1000 % będą powołani) i Polanski, Matuszczyk i Wilk. No naprawdę nie ma szans żeby Franz wziął Wilka zamiast Eugena. A jeżeli ktoś się boi typu z Perqusiem, dla podbicia ako można dać np. brak powołania dla Boruca | |
| | |
| | #13 | |
| Dołączył: 24.10.2009
Reputacja: 38 | Cytat:
| |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Polska
Reputacja: 30 |
Te kursy to jest jakiś żart ze strony Tobeta? Bo nie rozumiem o co chodzi. Przecież takie rzeczy jak: 1. Wawrzyniak w kadrze @ 1,5 2. Dudka @ 1,12 3. Żewłakow poza kadrą @ 1,2 4. Piszczek w kadrze @ 1,15 5. Głowacki @ 1,35 6. Brożek @ 1,55 7. Boruc poza kadrą @ 1,22 8. Murawski @ 1,17 to są oczywiste oczywistości, a kurs na Wawrzyniaka to już jakaś totalna parodia. Oczywiście w grę wchodzą kontuzje, ale mimo wszystko. Również kursy: - Polansky in @ 1,8 - Rybus in @ 2,05 - Wasilewski in @ 2,0 - Perquis in @ 1,62 wydają się bardzo mocno prawdopodobne. Jestem w szoku po tym co zobaczyłem |
| | |
| | #15 |
Reputacja: 12 |
Tylko nie można łączyć tych zakładów. Maksymalnie na jednym kuponie może być typ na jednego obrońcę + jednego pomocnika + jednego napastnika. Za pięknie by było gdyby nie wprowadzili takiego ograniczenia ; )
|
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 20.12.2009
Reputacja: 497 | Cytat:
Trzeba mieć również w pamięci powołania na MŚ 2006. Szokiem było brak w kadrze Dudka, Kłosa i Frankowskiego...
__________________ | |
| | |
| | #17 | |
| Moderator Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 441 | Cytat:
| |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 10.12.2006
|
Było jakieś ograniczenie stawki na te typy ? ja jak większość tutaj grałem na Polańskiego Perquisa i Brożka ale jeszcze jak kursy były wyższe 9.18 |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 01.06.2009 Skąd: Tarnów
Reputacja: 3 |
ja niestety po niższych kursach ale zagrałem na Polańskiego, Perquisa Brożka i Wasilewskiego. Zastanawiam sie jescze nad 2 typami Boenisch i Arkiem Głowackim nie wiem ale bede wielce zdziwiony jeśli Smuda powoła Boenischa
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Dysusje o EURO 2012 - informacje o EURO, bilety, dojazdy, noclegi itd. | Kuchcik MU | EURO 2012 Polska - Ukraina | 105 | Dzisiaj 13:07 |
| Jedenastka na Euro 2012 | Matiz121 | Off Topic | 10 | 23-01-2012 15:31 |
| Powołania do kadry, wraca Jurasik! | domeL | Piłka Ręczna | 0 | 11-10-2005 19:39 |