![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 17.10.2011
| bledna data urodzin w profilu
witam, Zakladalem ojcu konto na Bwin. Wszystko fajnie, tylko odruchowo wpisalem swoja date urodzenia, a polapalem sie po wplacie pieniedzy. Czy to oznacza, ze ew. wyplata zostanie zblokowana(wiem ze dopuki ojciec bedzie grac, i co najwazniejsze pwlacac pieniadze to slowem sie nie odezwa). Co przy weryfikacji konta, gdy wysle im skan dowodu osobistego, a tam inna data urodzenia :/ dzieki za pomoc. |
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1100 |
Wyślij im maila z prośbą o poprawienie daty, nie powinni robić problemu, bo inaczej przy ew. weryfikacji będziesz miał problem...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 07.08.2011
Reputacja: 6 |
mialem podobna sytuacje ... beda kazali wyslac odrazu skan dowodu do weryfikacji
|
| | |
| | #4 | ||
| witam Napisalem do Bwin korzystajac ze storny i formularza. Wybralem kategoie zapytania z serii " potwierdzenia danych osobowych" i opisalem sytuacje. Dostalem odpowiedz Cytat:
etc. Napisalem ponownie ze chodiz mi o zmiane daty urodzenia i przyszla odpowiedz: Cytat:
Wnioskuje, ze koresponduje z maszyna....? Bede nadal pisal, az moj email trafi do istoty ludzkiej, myslicie ze Bwin nie bedzie robil problemu ze zmiana daty? Ojciec ma urodziny 22go lutego, ja 22 sierpnia i po wpisaniu dnia pojechalem odruchowo swoja date:/ pzdr | ||
| | |
| | #5 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 950 |
przeslij im ten skan i po problemie albo zagadaj na czacie ale tam tez cie o skan poprosza
| | #6 | |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Rotfl? ja nie czaje Twojego problemu, czemu nie chcesz im wysłać skoro to ma rozwiązać problem? naprawdę czasami ludzie to mnie rozbijają do reszty. To tak jak ten, który kłócił się z bukiem bo nie chciał wysłać dowodu z twarzą Cytat:
| |
| | |
| | #7 |
|
Chcialem sie upewnic ze nie zblokuja konta bo np. nie zgadza sie data urodzenia. Wysle im dowod nie ma problemu. Gdzies w regulaminie mi mignelo ze jesli jakies dane sie nie zgadzaja to moga blokowac...W tej chwili data urodzenia i data w dowodzie osobistym nie gra. pzdr |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| A ty co zrobiles w dzien i miesiac swoich urodzin ? | Komarr | Gry | 69 | 29-11-2011 11:28 |
| Zmiana profilu | onos | Bwin | 6 | 27-07-2009 23:43 |
| Obrazek w profilu... | Kantor10 | Off Topic | 1 | 24-03-2007 00:24 |
| Data urodzin | imported_Konrad_1 | Expekt | 6 | 10-02-2007 11:08 |
| Blokowanie stopek w profilu | Krystyna | Administracja | 7 | 06-12-2006 14:44 |