Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-10-2011, 19:23   #1

bledna data urodzin w profilu

witam,
Zakladalem ojcu konto na Bwin.
Wszystko fajnie, tylko odruchowo wpisalem swoja date urodzenia, a polapalem sie po wplacie pieniedzy. Czy to oznacza, ze ew. wyplata zostanie zblokowana(wiem ze dopuki ojciec bedzie grac, i co najwazniejsze pwlacac pieniadze to slowem sie nie odezwa). Co przy weryfikacji konta, gdy wysle im skan dowodu osobistego, a tam inna data urodzenia :/
dzieki za pomoc.
piter1983 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-10-2011, 19:29   #2
Moderator

Reputacja: 1100
Wyślij im maila z prośbą o poprawienie daty, nie powinni robić problemu, bo inaczej przy ew. weryfikacji będziesz miał problem...
stare 18-10-2011, 16:37   #3

Reputacja: 6
mialem podobna sytuacje ... beda kazali wyslac odrazu skan dowodu do weryfikacji
15System jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-10-2011, 19:32   #4

witam
Napisalem do Bwin korzystajac ze storny i formularza.
Wybralem kategoie zapytania z serii " potwierdzenia danych osobowych" i opisalem sytuacje. Dostalem odpowiedz
Cytat:
Dziękujemy za email.

Uprzejmie informujemy, że w celu potwierdzenia tożsamości należy przesłać w formie zdjęcia cyfrowego bądź skanu kopię dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy. W przypadku dowodu osobistego, prosimy o przesłanie kopii obu stron dowodu.

Dokument można przesłać korzystając z następującego linku :

etc.
Napisalem ponownie ze chodiz mi o zmiane daty urodzenia
i przyszla odpowiedz:
Cytat:
Dziękujemy za e-mail.

Ponownie informujemy, że w celu weryfikacji danych osobowych, podanych podczas rejestracji, prosimy o przesłanie nam dokumentu potwierdzającego Pana tożsamość (dowód, prawo jazdy lub paszport).

Kopię dokumentu należy przesłać, w wersji zeskanowanej lub w formie zdjęcia cyfrowego, za pomocą poniższego linku:

Wnioskuje, ze koresponduje z maszyna....?
Bede nadal pisal, az moj email trafi do istoty ludzkiej,
myslicie ze Bwin nie bedzie robil problemu ze zmiana daty?
Ojciec ma urodziny 22go lutego, ja 22 sierpnia i po wpisaniu dnia pojechalem odruchowo swoja date:/
pzdr
stare 18-10-2011, 19:33   #5
Ted
ModTeam

Reputacja: 950
przeslij im ten skan i po problemie albo zagadaj na czacie ale tam tez cie o skan poprosza

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-10-2011, 19:38   #6

Reputacja: 320
Rotfl? ja nie czaje Twojego problemu, czemu nie chcesz im wysłać skoro to ma rozwiązać problem? naprawdę czasami ludzie to mnie rozbijają do reszty. To tak jak ten, który kłócił się z bukiem bo nie chciał wysłać dowodu z twarzą argumentował - nie, bo nie.

Cytat:
albo zagadaj na czacie
Bwin i czat? będzie problem
Kuchcik MU jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-10-2011, 19:44   #7

Chcialem sie upewnic ze nie zblokuja konta bo np. nie zgadza sie data urodzenia.
Wysle im dowod nie ma problemu. Gdzies w regulaminie mi mignelo ze jesli jakies dane sie nie zgadzaja to moga blokowac...W tej chwili data urodzenia i data w dowodzie osobistym nie gra.
pzdr
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin > bledna data urodzin w profilu

Odpowiedz