![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Tylko Tobie. Spróbuj na innej przeglądarce. Jeśli będzie działać to musisz wyczyścić ciasteczka.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 25.11.2011
|
Nie dziala mi i normalnie i na komorce dziwne
|
| | |
| | #4 |
Może Twój dostawca internetu - Multimedia Polska, zablokowała dostęp do serwisu Bwin. Inne strony jak Bah, Unibet działają? Nie możesz zalogować się na konto czy wejść na stronę?
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #5 |
| Bet365 Sportingbet dzialaja Nie moger wogole wejsc na strone Instaluje firefoxa zobacze czy przez nia pojdzie ( Zzainstalowaniem firefoxa tez mam problem ) Zainstalowalem opere i nie dziala tam tez
Ostatnio edytowane przez Pavvelek ; 30-11-2011 o 11:13 |
| | |
| | #6 |
Spróbuj wejść przez bramkę proxy: http://bramka.proxy.net.pl/ na stronę Bwin (ale nie loguj się na konto). Jeśli wejdziesz na stronę to wina leży po stronie dostawcy internetu.
| | |
| | #7 |
|
I udalo sie zaladowac strone TO co multimedia zablokowala mi strone ?? A czymm grozi logowanie sie na konto wchodzac z tej bramki ?
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 24.11.2011 Skąd: Sanok
|
Puściłem kilka zakładów za ostatnią kasę,trafiłem jej ale do tej pory mi ich nie zaakceptowali nadmienie że był to khl i skończył się o 16 a jest po 20 |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
na Bwin nigdzie się nie dopomnisz. Nie ma live czatu, a zanim e-mail do nich dojdzie to już będziesz miał rozliczone. To się rzadko tam zdarza, no ale jednak takowe problemy się napotyka. Jak na moje to jakoś w nocy, jutro popołudniu to jest maks (jakby to śmiesznie nie zabrzmiało). |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 24.11.2011 Skąd: Sanok
|
Dzięki za info,dużo mnie nie ominie bo święta ale jutro by się już przydały |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Expekt nie działa? | KUKU | Expekt | 82 | 16-05-2011 17:52 |
| Betfair nie działa? | czarrny | Sports Trading | 44 | 14-07-2010 14:45 |