![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Moderator Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 751 |
ja miedzy innymi przez te zamuly i zawiecy zrezygnowalem z tego buka , ladnie to nawet on i wyglada , oferta w hu hu ale stabilnosc strony tragiczna
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 23.05.2008 Skąd: POLSKA
Reputacja: 9 |
Z tego powodu równiez zamknołem konto u tego buka ,troche szkoda mi było bo to szczesliwy dla mnie buk był mimo iz troche lubił kantowac |
| | |
| | #23 |
| Dołączył: 12.05.2008 Skąd: Lublin
|
dokładnie zamuły straszne, blokują sesję bardzo szybko i w najmniej odpowiadającym momencie. Strasznie długa weryfikacja zakładu live ;/ Chyba nadszedł czas aby zmienić tego buka. Narazie i tak gram w stacjonarnym bo mam blisko uczelni. Bwin mnie ostatnio strasznie denerwuje... |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 05.02.2009 Skąd: WWa
Reputacja: 37 |
A ja mam bardzo mile wspomnienie zwiazane z tym bukiem gdyz wykazal sie calkiem sporym uklonem w strone gracza... Zalozylem 2 lata temu konto z Bwin, w celach obejrzenia sobie buka i jak od srodka wyglada itd itd. Po czym nigdy wiecej sie tam nie logowalem. Jakis czas temu postanowilem grac w Bwin ale przy rejestracji wyskakiwaly mi bledy, wiec zalozylem konto zmieniajac jedna literke w imieniu. Zaczelm grac, ugralem calkiem spora kwote w ciagu tygodnia, gdy nagle podczas logowania wyskoczyl mi napis ze mam bana na konto! Zalogowalem sie na poczte i po kontakcie z supportem okazalo sie ze ban jest za to ze posiadam juz jedno konto w Bwin to sprzed dwoch lat! I jak to bukmacher ze nie odblokuja go i ze kasa powedruje wedlug regulaminu! Po wyjasnieniach z mojej strony i telefonie na support, doszedlem do porozumienia ze kase odesla zgodnie z regulaminem, czyli maja prawo do konfiskaty wygranej jak i wkladu;/ Troszke lipa... Juz o wygrana sie nie dopytywalem zeby nie draznic niedzwiedzia ale na wkladzie mi zalezalo Po 3 dniach dostalem email z supportu, ze dzis dokonali przelewu na kwote X co oznaczalo ze wyplacili mi i depozyt i wygrana z niego, a grac moge tylko na koncie sprzed 2 lat Wiec z mojej strony taki plusik dla Bwin. pozdrawiam |
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 12.09.2008 Skąd: Białystok
| |
| | |
| | #30 |
| Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Kamienna Góra - najpiękniejsze miasto !
|
czkeam juz 10 dni od wypalty i zweryfikowanie 1 dokumetu PORPOSRU SZCZYT WSZYTSKIEGO !!!!!!! i dalej nicccc Uprzejmie informujemy, że kopia Pana dowodu tożsamości nie została jeszcze zatwierdzona Przez Dział Finansowy. W chwili obecnej proces weryfikacji dokumentów tożsamości zajmuje około 2 tygodni. |
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Kamienna Góra - najpiękniejsze miasto !
|
Wyslalm po1 minucie od załozenia konta |
| | |
| | #33 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Tak się składa, że często robię wypłaty z kilku buków w tym z bwina to wiem jak im idzie z tym...
__________________ | |
| | |
| | #34 |
| Dołączył: 25.04.2008 Skąd: Radom
Reputacja: 1 |
Szczerze powiem, że 3 dni czekania na wypłatę za pośrednictwem MB to jest bardzo dużo czasu. Większość buków realizuje takie wypłaty w max 24h, zdarzają się wypłaty w 1-3h. Dodając do tego częste 'pomyłki' - nie polecam. |
| | |
| | #36 | |
W prawie każdym buku internetowym nie płacisz podatku. Buki zastrzegają sobie, że jeśli sam chcesz płacić to możesz to robić ale sam. Oni nie pobierają podatku.
__________________ | |
| | |
| | #37 |
| Dołączył: 18.01.2009
|
Ja wiem, że oni sie tym nie zajmują,ale jak to wygląda od strony prawnej, czy jest to konieczne?
|
| | |
| | #38 | |
Granie na zakładach bukmacherskich przez internet w Polsce jest nielegalne. Opodatkowanie się ze źródeł nielegalnych wiąże się z przepadkiem zysków/ karą finansową... Teraz sam odpowiedz sobie czy chcesz się opodatkować...
__________________ | |
| | |
| | #39 |
| Dołączył: 06.06.2007
| |
| | |
| | #40 | |
Dziś jest sobota. Ten buk ma największą ofertę na świecie. Gra tam mnóstwo ludzi. Zanim support się zajmie Twoją sprawą to musisz jednak poczekać. Wyślij maila, napisz co jest źle, podaj link do strony gdzie jest prawidłowy wynik i jedyne co Ci zostaje to poczekać... Jak ten buk jest taki beznadziejny to masz taką dużą konkurencję na rynku, że nie musisz u nich grać.
__________________ | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Sportingbet - opinie | Lucas | Sportingbet | 217 | Dzisiaj 08:23 |
| Betsson - opinie | Marcin-Odra | Betsson | 259 | 06-02-2012 12:57 |
| BetClic - opinie | Vader | Betclic | 87 | 29-01-2012 21:37 |