![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 | |
| Dołączył: 06.06.2007
| Cytat:
| |
| | |
| | #42 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Dla jednego buk musi mieć ładną szatę graficzną, dla innych szybki kontakt z supportem jest ważny... Dla mnie najważniejsza jest oferta, kursy oraz wypłacalność buka. Reszta to mniej ważne detale z którymi jakoś można sobie radzić... Pomyłki zdarzają się wszędzie. Szybkość odpowiedzi supportu w bwinie od zawsze była długa. Ale ja tam mam grać a nie urządzać sobie pogaduchy z supportem... Rzadko wymieniam korespondencję z nimi. Są buki, które całkowicie olewają klienta jak się do nich napisze. Nie szukając daleko np. Gamebookers.
__________________ | |
| | |
| | #43 |
| Forum VIP Dołączył: 31.03.2007
Reputacja: 150 |
Ogólnie moją przygodę z Bwin, która nie trwała może za długo, oceniam pozytywnie, nie miałem problemów z wypłatą ani niczym innym, jednak co mi się rzuciło w oczy to ewidentne wprowadzanie użytkowników w błąd na livebettingu. Wiadomo, buk nie odpowiada za wynik, który widnieje na livescorze przy kursach, jednak to co oni tam podają to kompletna porażka, albo ten kto aktualizuje jest pijany albo celowo wprowadza ludzi w błąd. Oczywiście jak gram coś na live to sugeruje się wynikiem na jakiś sprawdzonych livescorach, jednak zawsze znajdą się tacy, którzy będą patrzeć na wynik u buka. Najlepiej widać to na meczach tenisa, jest wynik 15-15, zaraz 0-40, po chwili 40-30, w gemach jest 5-5 a nagle 7-5 i koniec seta, o dziwo kursy są korygowane prawidłowo co od razu pokazuje, że celem tego procederu jest wprowadzenie w błąd. Ciekawy jestem jak rozliczają zakłady zawarte omyłkowo, co było konsekwencją złego wyniku, na pewno niekorzystnie dla użytkownika. Tyle, ja nie podzielam opinii niektórych całkowicie negatywnych, widzę więcej plusów w Bwin, jednak niektóre sytuację są nie na miejscu. I jeszcze jedna taka głupia sytuacja, w meczu tenisa jest wynik 1-1, na wygranie całego meczu kursy są zablokowane a na wygranie 3. seta nie, heh, kompletnie nielogiczne. Ostatnio edytowane przez radek03 ; 11-05-2009 o 17:59 |
| | |
| | #44 | ||
| Dołączył: 23.12.2007
Reputacja: 3 | Cytat:
Cytat:
| ||
| | |
| | #45 | ||
Reputacja: 150 | Cytat:
Cytat:
| ||
| | |
| | #46 | ||
Na Bwin zmiana wyniku na livie nie ma automatycznego przełożenia na kurs (tak jak to jest np. w Bet365 czy unibecie). Stąd te (wcale też nie takie częste) pomyłki, bo oddsmaker głównie dba o to, żeby dobrze wystawić kursy a dopiero w drugiej kolejności o to, by wyświetlić poprawny wynik. W innych bukach sprawa ma się dużo prościej, wystarczy wklepać dobry rezultat, a kursy pozmieniają się już same. Cytat:
| ||
| | |
| | #47 | |
Reputacja: 150 | Cytat:
| |
| | |
| | #48 | |
| |
| | |
| | #49 |
| Dołączył: 17.04.2009 Skąd: Włocławek
|
Jak poznam,że przyjęli mój upload jakiegos dokumentu? Jak zostane o tym fakcie powiadomiony?
|
| | |
| | #50 | |
Reputacja: 785 | Cytat:
Więc generalnie można powiedzieć, że nie ma reguły...
__________________ | |
| | |
| | #51 |
| Dołączył: 17.04.2009 Skąd: Włocławek
|
Ok..rozumiem...a na stronie Bwina,tam gdzie uplodowałem dokument nie ma tego napianego,że juz mam zatwierdzony czy coś ? |
| | |
| | #52 |
Reputacja: 785 |
Nie. Jak wysłałeś to teraz pozostaje Ci czekać. Czasami nawet do dwóch tygodni ludzie czekają... Żeby ich pogonić zawsze możesz napisać do supportu.
__________________ |
| | |
| | #53 |
| Dołączył: 22.05.2009 Skąd: Bristol
|
Orientuje sie może ktoś czy adres podany przy rejestracji musi pokrywać sie z adresem na wysłanym dokumencie (w celu potwierdzenia tozsamości) ? Nie mieszkam tymczasowo w polsce wiec podalem adres obecnego zamieszkania.
|
| | |
| | #54 |
| Dołączył: 25.03.2008
Reputacja: 14 |
Podaj ten co na dokumencie i wsio, zeby nie bylo problemow, moze w kazdej chwili go zedytowac w profilu chyba.
|
| | |
| | #55 |
| Dołączył: 05.02.2009 Skąd: WWa
Reputacja: 37 |
Witam Pewnie juz to pytanie kiedys padlo, ale jak jest rozliczany "skrecz" w tenisie? jako zwrot? dzieki i pozdrawiam. |
| | |
| | #56 | |
| Dołączył: 28.03.2008 Skąd: internet
Reputacja: 43 | Cytat:
__________________ ''Jezusa Chrystusa też nie wszyscy lubili. Gdy o tym pomyślę, od razu jest mi lepiej'' black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin. | |
| | |
| | #57 |
Nie bardzo chcę wdawać się w szczegóły więc skrótowo napiszę o co chodzi. Zawarłem zakład. Zgodnie z ich regulaminem powinienem dostać zwrot. Napisałem do supportu, tłumacząc, że należy mi się zwrot stawki a nie przegrana. Zacytowałem regulamin. Otrzymałem odpowiedź, że zakład jest poprawnie rozliczony. Podali mi linka do strony głównej gdzie miałem sobie poszukać tego meczu i sprawdzić iż to Oni mają rację. A jeśli nie zgadzam się to mam podesłać dowody świadczące na moją korzyść. Podesłałem im dokładnie link do "box score" mojego meczu z tej stronki co Oni mi podesłali a także dodatkowe źródło w postaci innej strony. Jeden dzień i cisza... Więc napisałem ponownie maila tłumacząc jak upośledzonemu jak wygląda ich regulamin, jak wygląda wynik mojego meczu i że należy mi się zwrot. Dziś dostałem maila, że unieważniają mi zakład i zwracają stawkę (zakład singiel). Zacytowali jednak zupełnie inny pkt. regulaminu dlaczego mi unieważniają zakład. Po prostu wstyd było się przyznać jakiemuś pajacowi, że nie bardzo rozumie to co wystawia w ofercie... Uwaga do Was, że musicie walczyć o swoje. Bo Oni mimo pierwszej reklamacji i tak nie chcą jej uwzględnić. Jakbym na początku podesłał linka dokładnie co i jak to może by mi to uwzględnili. Ale sądzili, że mało rozumiem z tego. Dyscyplina/ sport oczywiście mało popularne...
__________________ |
| | |
| | #58 |
| Dołączył: 12.10.2008 Skąd: suwalki
Reputacja: 1 |
Jak dluuugo wy oczekujecie na odpowiedz Działu obsługi klientaw Bwin.com? Dla mnie to jest jedna wielka porazka! Pisalem do nich w poniedzialek 13-nic, we wtorek 14 ponaglilem to dostalem chociaz odpowiedz: "Uprzejmie informujemy, iż otrzymaliśmy Pana e-mail dotyczący reklamacji zakładów żużlowych..." Dzis jest 16 a kontaktu z ich sytrony ze mna brak. A pytanie nie bylo dosc trudne: "Speedway World Cup - 2. półfinał (Zwycięzca - 25. wyścig (wszyscy czterej zawodnicy muszą wystartować))" --- podaja w nawiasach ze aby zaklad byl wazny musi 4 zawodnikow wystartowac w wyscigu. W tym wystartowalo 3 (bez Golloba, na ktorego stawialem) wiec zastanawiam sie czy nie powinni anulowac zakladu. |
| | |
| | #59 |
Post wcześniejszy który pisałem o reklamacji to wtedy odpisywali tego samego dnia. Dość szybko jak na nich. Grałem u nich też na live SWC tego dnia. Akurat nie miałem takiego przypadku, że grałem dany bieg a ktoś nie wystartował. Ale dla mnie to jasne, że jeśli Gollob nie wystartował to powinien być zwrot. Tomek przecież przekroczył czas i nawet nie był wznawiany bieg. Właśnie po to chyba był ten napis mówiący, że 4 musi jechać. Bo w przypadku mniejszej liczby zawodników prawdopodobieństwo trafienia mocno rośnie. W końcu mamy większe szanse %... Tyle, że Bwin nie lubi się przyznawać do błędu...
__________________ |
| | |
| | #60 |
Śmiech na sali... Loguje się na konto i patrzę, że mam coś mało kasy. Zerkam a tutaj mam anulowany zakład właśnie SWC. Dziś mi anulowali... Czy ktoś może grał ten zakład w bwinie? Część ludzi na forum też grała na live bo pisaliśmy o tym w HP. Napisałem do supportu ale znając życie wkleją mi regułkę, że każdy zakład mogą mi anulować bo była pomyłka. Bieg jak pamiętam odbył się normalnie bez restartu. Było 4 zawodników. Ja nie widziałem, żadnego powodu aby mi anulowali zakład. Tym bardziej, że tego dnia sporo grałem w kilku bukach SWC. Grałem tam gdzie był najwyższy kurs na typ który mnie interesował. Akurat na ten bieg Bwin wystawił @4,00 jak Tobet i Unibet dawali 3,50 i 3,20. Ale co mnie to obchodzi...
__________________ |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Sportingbet - opinie | Lucas | Sportingbet | 217 | Wczoraj 08:23 |
| Betsson - opinie | Marcin-Odra | Betsson | 259 | 06-02-2012 12:57 |
| BetClic - opinie | Vader | Betclic | 87 | 29-01-2012 21:37 |