![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #143 |
| Dołączył: 17.01.2010 Skąd: Szczecin
Reputacja: 171 |
To ja jako user bwina tez cos napisze od siebie. Przyznac musze ze kursy nie powalaja i co najgorsze czesto strona ma ogromnego laga i sa duze problemy z logowaniem. Rowniez mimo bardzo duzej oferty zakladow, to niektore zaklady pojawiaja sie bardzo pozno (obstawiam polska siatke) raz zdarzylo sie ze zdarzenia pojawily sie na 10 minut przed meczem ;/ . Mialem tez pewna przygode ze zle policzonym zakladem i co najbardziej mnie zaskoczylo kilka godzin po napisaniu maila wszystko zostalo poprawione. Tak czy siak chyba zrezygnuje z bwina z powodu bardzo skromnej oferty na polska siatke.
|
| | |
| | #144 |
| Dołączył: 23.03.2010
|
Witam, proszę o pomoc w rozwianiu moich wątpliwości. 1. sprawa czy jak konto zostało zablokowane przez jego użytkownika i miało to miejsce z 3 lata temu równa się to z jego usunięciem?? bo widzę że nadal można się na niego logować, co zrobić żeby je trwale usunąć?? 2. sprawa myślę założyć w Bwin konto i rozpocząć tam swoją przygodę, czy są z tym bukmacherem jakieś problemy?? powiedzcie czy rozsądnie grając oraz wykorzystując life można być pewnym że zarobione pieniądze nie przepadną 3. sprawa mam internetowe konto bankowe w mbanku -czy mając to konto nie będę miał problemu z wpłatami , a zwłaszcza z wypłatami? -ile dni to zajmuje? -czy jest pobierana jakaś kasa albo prowizja za wysłanie i odebranie kasy na to moje konto? -czy są jakieś prostsze sposoby, aby wpłacać i wypłacać pieniądze? oczywiście chodzi mi o bezpłatny sposób i w miarę prosty a zarazem pewny i ostatnia wielka prośba, proszę o odpowiedzi jak dla "noba" wiemy o co chodzi, tak żebym zrozumiał bo na początku jest zawsze najgorzej hehehe z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedzi i pomoc, to się naprawdę ceni W razie czego oto mój numer gg 4760727 Ostatnio edytowane przez sigmaxp1989 ; 23-03-2010 o 19:11 |
| | |
| | #145 |
| Dołączył: 01.02.2009 Skąd: Koszalin
Reputacja: 17 |
1. Nie, nie da się trwale usunąć konta na żadnym bukmacherze, to , że się logujesz to nic poza tym gdyż żadnego depozytu i tak złożyć na zablokowanym koncie nie możesz gdyż wszystkie opcje co do gry masz zablokowane. 2. Cóż dziwne pytanie w stosunku do pierwszego, gdyż dające do myślenia, że chcesz wymusić bonus od pierwszej wpłaty, a własnie dlatego nie da się trwale usunąć konta, aby takie wymuszanie było niemożliwe. Bwin ja z Bwinem nie mam problemów akurat, bukmacher z dobrą ofertą live, ogólnie z jedną z najlepszych ofert kursowych na rynku. 3. Też mam konto w mBanku i nigdy nie ma z tym kontem żadnych problemów, u któregokolwiek bukmachera. Na Bwinie trwa to ok. 3-4 dni. Nie jest pobierana żadna prowizja. Na bwinie masz mbank powered by Moneybookers, trwa to zazwyczaj ok. minuty pobierana jest bodaj prowizja 34gr. |
| | |
| | #146 |
| Dołączył: 28.09.2009
|
a jak wygląda sprawa z Bankiem Śląskim? Też nie ma problemów przy wpłatach i wypłatach?
|
| | |
| | #147 |
| Dołączył: 30.01.2007
Reputacja: 1 |
ode mnie też pytanko dotyczące bankowości.. Czy posiadając konto w Kredyt Banku również nie ma żadnych problemów z wypłatami ? Może któryś z użytkowników sie podzielić opiniami
|
| | |
| | #148 | ||
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | Cytat:
Cytat:
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | ||
| | |
| | #149 |
| Dołączył: 23.03.2010
| rzuty tożne na live
hej, mam pytanie, od czego zależy czy na live przed meczem są albo nie ma zakładów na ilość rzutów rożnych w 1 połowie albo w całym meczu ??? na 20 przeglądniętych meczów tylko 2 miały takie zakłady...
|
| | |
| | #152 | |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 50 | Cytat:
Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 09-04-2010 o 18:15 | |
| | |
| | #153 |
| Dołączył: 19.01.2009
Reputacja: 140 |
Siema gdzies to czytałem ale chcę się upewnic. Brat kiedyś grał na bwinie ale od kilku miesięcy przestał i napisał do nich o zamknięcie konta. Tak więc jeżeli teraz ja będę chciał sobie założyc u nich konto to czy to będzie możliwe aby zacząc grac? |
| | |
| | #154 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #155 | |
Reputacja: 140 | Cytat:
| |
| | |
| | #156 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Zarejestruj się wchodząc normalnie na stronę bukmachera nie korzystając z reflinka to nie dostaniesz bonusa. Dane Twojego brata i tak mają zachowane. Ale jak nie weźmiesz bonusa to nie powinno być problemu.
__________________ |
| | |
| | #157 |
Reputacja: 140 |
Ok Wielkie dzięki VADER |
| | |
| | #159 |
| Ban Dołączył: 16.12.2009 Skąd: Polska
Reputacja: 10 |
Jak dla mnie najlepeszy buk, nie potrzebują kilka dokumentów, nie ma problemów z większą czy mniejszą wypłatą.Na prawdę polecam |
| | |
| | #160 | |
| Dołączył: 30.03.2008
| Cytat:
| |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Sportingbet - opinie | Lucas | Sportingbet | 217 | Wczoraj 08:23 |