![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 16.09.2005
| Kilka pytań
Witajcie dobrzy ludzie! Mam kilka pytan a mianowicie - czy zeby wyplacic pieniadze z bet and win trzeba najpierw wyslac xero dowodu to samo pytanie tyczy sie expektu - co byscie polecali na poczatek? - czy jesli zarejestruje sie na ktores ze stron, chodz nie jestem pelnoletni moga cos mi zrobic i zorientowac sie? Zablokowac konto itd? - czy jesli na expekta na poczatek wplace 50 zł a po jakims czasie dojde do wniosku! Stop nic nie wygrywam tylko przegrywam i zostanie mi np 30 zł to czy moge to odebrać? - czy Wy naprawde cos w tym wygrywacie i jestescie na plusie? :> Z gory dziekuje za odpowiedzi na moje pytania :P Pozdrawiam |
| | |
| | #2 | |
| Forum VIP Dołączył: 17.05.2005 Skąd: Radomia
Reputacja: 153 | Re: Kilka pytań Cytat:
| |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 16.09.2005
|
oki dzieki za odp |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 2 |
Ja również mam jedno pytanko odnośnie BAW Jaka jest minimalna WPŁATA do BAW???? Bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, że wynosi ona tylko 1zł??? |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 21.06.2005 Skąd: Białystok
|
Wpłata minimalna to 40 zł . Zachęcam do tego buka
|
| | |
| | #6 |
| Forum VIP Dołączył: 17.05.2005 Skąd: Radomia
Reputacja: 153 | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 22.11.2005
|
Chyba niestety tak W JAKI SPOSÓB MOGĘ DOKONAĆ WPŁAT I WYPŁAT? Wpłaty w łatwy sposób można dokonywać za pomocą karty kredytowej, karty paysafecard, paybox, przelewem bankowym (dla polskich użytkowników od niedawna także do polskiego banku), w systemie Neteller oraz Instant Cash (i Western union""). Sposoby wpłat mogą być różne dla poszczególnych państw oraz w zależności od obranej waluty konta zakładów. Jeśli chcesz wnieść o wypłatę wygranych, w swoim koncie Betandwin kliknij na „Wpłaty/Wypłaty” i wykonuj polecenia online. Wypłata dokonywana jest przelewem bankowym na konto bankowe otwarte na Twoje nazwisko lub w systemie Neteller. Jedna wypłata w miesiącu oraz wypłaty przekraczające EUR 1.000,- są bezpłatne. Minimalna kwota wypłaty wnosi EUR 30,-. Opłaty bankowe za pozostałe wypłaty w miesiącu poniżej EUR 1.000,- przejmuje klient. Ze względów bezpieczeństwa oraz z uwagi na naszą licencję przed dokonaniem pierwszej wypłaty żądamy przesłania kopii dowodu tożsamości ze zdjęciem. Tak piszą w FAQ. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kilka pytań. | m4r1usz | Expekt | 7 | 26-10-2009 10:46 |
| Kilka pytań | Conamore | Dział dla Początkujących | 21 | 18-08-2009 17:03 |
| Kilka pytań | panmv | Dział dla Początkujących | 8 | 03-08-2007 12:51 |
| kilka pytań | stultus | Bet-at-home | 1 | 28-05-2007 07:55 |