Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-06-2008, 11:11   #1

Krecz przed meczem.

Witam. Mam pytanie jak Bwin osądza mecze które się nie odbyły ponieważ przed meczem jedna zawodniczka wycofała się z powodu kontuzji. Postawiłem na zawodniczkę która okazało się, że przeszła bez gry do następnej rundy z powodu kreczu rywalki. Czy zakład zostanie zapisany na moją korzyść czy mecz zostanie uznany za nierozegrany???

Pozdrawiam
czerniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-06-2008, 16:24   #2
ghs

Reputacja: 20
Jak ja nie cierpię leni. Nie łaska sobie poszukać? W domu też na złotej tacy mama wszystko przynosi?

Gdybym ja był na twoim miejscu, to wszedłbym na stronę bwin i hmm, co dalej... no tak, link Pomoc na samej górze to pewnie coś dla mnie. Otwiera się okienko pomocy, widzę, że jest Szukanie tekstu. Więc wpisuję tenis i wciskam Enter. Dostaję listę tematów, pierwszy jest o tenisie, więc klikam na niego i czytam: "W meczu tenisowym, w którym jeden z graczy wycofuje się z gry, zakłady „1 2” uznawane są za ważne wraz z rozegraniem pierwszej piłki".

Trzy kliknięcia, wpisanie słowa "tenis" i mam odpowiedź na pytanie. Tak trudno?
ghs jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-06-2008, 08:41   #3

Cytat:
Napisał ghs ->

Jak ja nie cierpię leni. Nie łaska sobie poszukać? W domu też na złotej tacy mama wszystko przynosi?

Gdybym ja był na twoim miejscu, to wszedłbym na stronę bwin i hmm, co dalej... no tak, link Pomoc na samej górze to pewnie coś dla mnie. Otwiera się okienko pomocy, widzę, że jest Szukanie tekstu. Więc wpisuję tenis i wciskam Enter. Dostaję listę tematów, pierwszy jest o tenisie, więc klikam na niego i czytam: "W meczu tenisowym, w którym jeden z graczy wycofuje się z gry, zakłady „1 2” uznawane są za ważne wraz z rozegraniem pierwszej piłki".

Trzy kliknięcia, wpisanie słowa "tenis" i mam odpowiedź na pytanie. Tak trudno?
Jak masz tak pisac to lepiej wogule nie pisz.. !! Moze nie moze znalesc poniewaz jest poczatkujacy !!
klakson jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-06-2008, 09:28   #4
ghs

Reputacja: 20
Cytat:
Napisał klakson ->

Jak masz tak pisac to lepiej wogule nie pisz.. !! Moze nie moze znalesc poniewaz jest poczatkujacy !!
Spadaj na drzewo. Znaleźć tę informację w sposób, w który napisałem, to potrafi nawet moja babcia. Gdyby każdy taki leń spróbował choć przez 10 minut pomyśleć samodzielnie i znaleźć sobie samemu tak banalnie proste do znalezienia informacje, to w tym dziale byłoby o połowę postów mniej. Jak ktoś chce korzystać z Internetu, to niech najpierw się tego nauczy.
ghs jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bwin > Krecz przed meczem.

Odpowiedz