![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #2 |
| Dołączył: 19.03.2006 Skąd: Katowice
|
nie :P ja gram aktualnie na Gamebookers i jak stawiam kurs 1,50 to bez znaczenia czy pozniej sie kurs podniesie czy zmaleje jesli wygram wyplacaj mi po takim kursie po jakim postawilem :P
|
| | |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Wałbrzych
Reputacja: 150 |
neo zakładasz się na dany kurs i żaden buk nie ma prawa obniżyć ci kursu. Prawdopodobnie źle zapamiętałeś kurs bo to niemożliwe. Jak takie coś ci zrobią w jakimkolwiek buku to zabieraj kasę i odejdz z tamtąd albo pisz do nich dlaczego. A swoją drogą to nie zauważyłem czy w BAW są takie praktyki ale przyglądne się temu.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 09.03.2006 Skąd: -=między Łodzią, a Warszawą=-
|
gralem jakis czas w baw ale nei spotkalem sie z tym, chociaz 2 razy zdarzylo mi sie ze zmniejszyli mi wygrana z kuponu bo powiedzieli ze przy zakladach typu "Double chance" noze sei zmienic sposob naliczania wygranej, nie rozumiem o co im chodzi bo sposob naliczania jest prosty i trudno tam cos zmajstrowac, ale im sie udalo, zlikwidowalem przez to u nich konto bo mimo ze to byly doslownie grosze to chodzi o zasade, nikt nie bedzie mnie robil w balona, nawet na kilka groszy, a tym bardziej buk... |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 24.04.2006
|
Ja gram w baw od roku i nigdy mi sie nie przytrafiło coś takiego że zmniejszyli mi wygraną albo coś :P Te kursy to jakaś pomyłka chyba |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 25.04.2006
|
raczej to nie pomylka .za pierwszym razem bylem podejrzliwy,ale pomyslalem ze pewnie sie pomylilem. nastepnym razem zapisalem kursy i okazalo sie ze sie nie pomylilem.obnizaja , ale nie podwyzszaja.. dlatego tez juz u nich nie gram. teraz gram w baw,GB, unib, ex . nie zauwazylem naradzie zeby stosowali takich praktych.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Niskie kursy | LoOcas | Dział dla Początkujących | 8 | 20-11-2010 13:24 |
| Kursy | speedzenon | Dział dla Początkujących | 1 | 06-03-2010 16:47 |
| Przykładowe kursy | tomeks91 | Betfair | 1 | 07-06-2009 21:26 |
| wysokie kursy | Bakarikone | Kupony | 4 | 30-05-2009 08:30 |
| Kursy u buków | Cr7 | Off Topic | 7 | 10-01-2008 21:51 |